- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Matematikçi olunca faiz problemleri gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor![]()
Bir defalığına perde çek gözlerine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Matematikçi olunca faiz problemleri gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor![]()
Zaten bana süpriz oldu dün akşamki yemekborç varken elbise almama mantığı ile lüks bir restauranta da gitmemeniz lazımdı o zaman..
borcunuz da olsa hayat devam ediyor sizi sıkıntıya sokmayacak şekilde kendinize harcama yapmanız doğal..
"sadece eve ve bana harcar kendine bakmaz cefakar fedakar karım benim" diyen erkek pek yoktur.. sadece "karım kendine bakmıyor" derler.. bu sebepten gözü kayar mı? onu bilemem ama kayacak göz her şekilde yerinde durmaz zaten..
siz de o ve ev kadar önemlisiniz.. kendinizi unutmayın..
Aynen öyle beni üzen de buSadece bir iki dönüşümlü giyebileceğiniz klasik şık şeyler alın.
Tüm gardrobu yenilemeyin tabii ki. Birkaç şık elbise de işinizi görecektir.
Bu arada eşinizin gözü neden kaysın, tarzınız klasik olmadı diye başkasına bakacak hali herhalde yoktur.
Ki bakacak adam siz ne giyerseniz giyin zaten bakar.
Borç harcı sebep ettiğiniz için kendince bozulmuştur belki, hani sizin ihtiyaçlarınıza yetemiyormuş gibi hissetmiştir.
Haklısın sanırımBir defalığına perde çek gözlerine![]()
Ben de bundan korkuyorum yaBen olsam alırdım kendi giyimimden kısmazdım.Çünkü yani o adamında eşini güzel görmek hakkı yani.İlla o kadar kaliteli olması gerekmez.Türk kadınların çoğunda var bu durum; aşırı fedakarlar sonra ne oluyor adam güzel giyinimli süslü kadınlara bakıyor çünkü adamlar görsel varlıklar bakmaktan hoşlanıyorlar.
Tabiki giyim çok önemli. Eşiniz demekki dikkat ediyor böyle şeylere. Erkek bu göz bakar nefis akar. Gidin ve yemekte en şık siz olunDün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?
ya madem al dedi, bi de o kadar ciddi sekilde soyledi, al bi iki takim bsy.. ayakkabiyi uygun renk alirsan bi cok seye uyar zaten.. indirimlerden de kiyafet rahat bulabilirsinİşte almam gerekenler ufak tefek değil ayakkabı 200tl (deri dışında alma diyor) , elbise 180tl (kalite al diyor)
Eksiye düşmekten korkuyorumya madem al dedi, bi de o kadar ciddi sekilde soyledi, al bi iki takim bsy.. ayakkabiyi uygun renk alirsan bi cok seye uyar zaten.. indirimlerden de kiyafet rahat bulabilirsin![]()
Valla biraz iğneleyerek söyledi zevksizsin filan da dediAdam ne terbiyesizlik yapmış yahu ben onu anlamadım?
Ne güzel git üstüne başına bi şeyler al demiş. Kartını da vermiş. Hatta kalitelisini al demiş.
Yahu daha ne istiyorsun :)
Alma mı diyeydi. Seni düşünmeye miydi. :)
Git çatır çatır harca bacım :)
o kartın kemiklerini dahi sıyır kardeşim kocanın terbiyesizliğine müstahak bir iki falan değil dibine dibine vur kostümlerin hadi bakem görem seni![]()
Dün eşimle özel bir gün için samimi olduğumuz bir çiftle lüx bir restoranta gittik ama böyle özel günlerde giyecek pek bi kostümüm yok genelde spor rahat kostümler giyiyorum ikimiz de çalışıyoruz ama tüm düğün masraflarını eşimle birlikte kaldırdığımızdan kazancımızın 3/4'ü borca gidiyor neyse dün üzerime uygun birşeyim yoktu ve eşim de kızdı git üstüne başına adam akıllı bir şey al dedi ben de bunca borcun içinde boş masraf olmasın istiyorum ama benim de banka kartım olmasına rağmen eşim tuttu kredi kartını verdi ve utancımdan yerin dibine girdim sizce bunca borca karşın bi şeyler almalı mıyım ya da almasam eşimin gözü dışarı kayar mı ?