• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce neden aramış olabilir

Hanımefendi bu chat sitesinde sohbet anlamına geliyomus yazılanlara göre niye evimde durduk yere huzursuzluk çıkartıyim ya
Adam chat yaparken karşisindaki kişiye acl /yaş cinsiyet lokasyon mu demis?
Hayır.
Acl yazıp çıkan erotik resimlere ya da ilanlara mi bakmis?
Sizin için merak ettim ben de yazdım. seksi kadın resmi falan çıkmadı,ön çapraz baglarin ismiymis,o çıktı resimlerde sadece.
Adam sadece, oylesine, belki yanlislikla random bir şekilde birşey yazmış,aratmis. Bunu dert edip gece gece aklınıza takilip konu açmak bana göre dertsiz başına dert aramak.
Niyet edin, yatıp uyuyun unutmaya çalışın bence. Bunda hiç birşey yok. Acil seks arasa adam ilçe adı -eskort falan yazardı (ki geçen böyle konu açıldı. Kadının kocası 'gazligol eskort ara' diye not almış telefonuna. Kan beynine sıçrayan kadın konu açmıştı. Meğer kocası Gazlıgöl ilçesinden Ford eskort araba alacakmış. Kadına ilanı vs göstermiş de öyle çözülmüş mesele)
Az relaks olun, kendinizi doldurmayın lütfen

Chat yapıyor olabilir.
mIRC gunlerimi özledim ben ya.

Bende özledim ya orası bambaşka bi heyecandı😂 türlü nicklerle girerdim
hamsiye ve james_bondiye en sevdiğim tiplemelerimdi😂 ay ne günlerdi ordakilerle kapışırdık stres atardım😂

ben bazen evde wifi koptu mu onu test etmek için rastgele harfler yazarım arama çubuğuna, belki öyle bir şeydir sdlfj. ya da bir ihtimal yabancı biriyle diyaloga girmiştir, kendisine 'asl?' yazıldıysa ve o da ingilizce bilmiyorsa anlamına bakmıştır. hangisinin daha muhtemel olduğunu siz daha iyi bilirsiniz tabi.
Daha neler 😂

Back
X