Canım emin ol zırt pırt aramalarındansa aramamaları daha hayırlı,Bana karşı neden bu kadar soğuklar anlam veremiyorum. Onlara karşı hiçbir zaman saygıda kusur etmedim. Nisanda yaptıkları yüzünden nisanimin nasıl geçtiğini bile anlamadım.Ama lafa gelince her yerde oturur ben gelinimi çok seviyorum der
Canım sen gelin olarak yaklaşmaya çalışmışsın. Olmamış, olmaması daha iyi olmuş. Madem soğuklar, samimi değiller, sen de mesafeni koru. Emin ol mesafeli olmak en iyisi, kafan rahat eder ilerde. Cunku azicik yakınlaşınca buyukler farkinda olmadan yönetmeye kalkıyorlar genelde.Merhaba arkadaşlar devamlı bu siteyi takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık dayanamiyorum paylaşmak istiyorum.
4 yıllık iliskimin sonunda 4 ay önce nisanlandik. Nişanlımı çok seviyorum her konuda benim yanımda duruyor benim sıkıntım kayinvalidem ve gorumcelerim. Nisanlimla aynı memleketteniz yalnız ben 2 yıl önce farrklı bir şehirde kamu kurumuna atandim tayin bekliyorum. Asıl sıkıntım nisanlimin ailesi kayinvalidemin beni hiç arayip sormamasi nisandan sonra haftada bir de olsa kayinvalidemi sürekli arar halini hatırını sorardım ben aramadikca kayinvalidem hiç aramazdi beni nisan döneminde yaptığı şeylere rağmen ben yine nisanlim için hiç sesimi çıkarmadım annesi dir büyüklük bende kalsın dedim devamlı arayıp sordum ama baktım ben aramadan onlar beni aramıyor bende aramiyi kestim. Ben aramayı kestigim gunden dir kayinvalidem birgün bile aramadı beni hiçbir zaman saygisizlikta kusur etmedim ama neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum nisanlimda sana değer verene sende değer ver diyor onlar seni aranıyorsa sende arama diyor. Ama ben çok üzülüyorum daha evlerine girmeden bana karşı bu kadar soğuklar hiçbir zan doğru dürüst sohbet etmezler benimle goruncelerimde aynı şekil beni asla varamazlar onlar aramadikca bende aramıyorum artık. Sizce neden böyle yapiyorlar.
Merhaba arkadaşlar devamlı bu siteyi takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık dayanamiyorum paylaşmak istiyorum.
4 yıllık iliskimin sonunda 4 ay önce nisanlandik. Nişanlımı çok seviyorum her konuda benim yanımda duruyor benim sıkıntım kayinvalidem ve gorumcelerim. Nisanlimla aynı memleketteniz yalnız ben 2 yıl önce farrklı bir şehirde kamu kurumuna atandim tayin bekliyorum. Asıl sıkıntım nisanlimin ailesi kayinvalidemin beni hiç arayip sormamasi nisandan sonra haftada bir de olsa kayinvalidemi sürekli arar halini hatırını sorardım ben aramadikca kayinvalidem hiç aramazdi beni nisan döneminde yaptığı şeylere rağmen ben yine nisanlim için hiç sesimi çıkarmadım annesi dir büyüklük bende kalsın dedim devamlı arayıp sordum ama baktım ben aramadan onlar beni aramıyor bende aramiyi kestim. Ben aramayı kestigim gunden dir kayinvalidem birgün bile aramadı beni hiçbir zaman saygisizlikta kusur etmedim ama neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum nisanlimda sana değer verene sende değer ver diyor onlar seni aranıyorsa sende arama diyor. Ama ben çok üzülüyorum daha evlerine girmeden bana karşı bu kadar soğuklar hiçbir zan doğru dürüst sohbet etmezler benimle goruncelerimde aynı şekil beni asla varamazlar onlar aramadikca bende aramıyorum artık. Sizce neden böyle yapiyorlar.
Sen nisanliymissin bizim de abimin kiz arkadasi var daha yeni tanismistik annemi hergun ariyor yasida kucuk dusunemiyor bazi seyleri arada mesafe olmasi icin en azindan haftada bir yada 2haftada bir aranir hatta o bile cok yoksa ipin ucu kacar arkadas gibi gorur saygisizligi artar nitekim de biraz oyle oldu eve emri vaki yapip gelmeler biz musaitmiyiz degilmiyiz hic umrunda degil. Sonra aileler tanissin dedik bi aksilik cikti bikac sefer gidememe durumlarimiz oldu gidemedik bu kizdan haber geliyor bize gelmesseniz babam ariza cikarir annem diyo ne bicim insanlar bunlar ki bu kizin laflariymis bir an once yuzu takmak icin isi oldu bittiye getirmek icin bizi baskiliyor .Gitme olmadi hastalik girdi araya bu kiz bizi yoklamaya geldi gercekten hastamiyiz diye daha neler neler .Yani fazla arama ay da bir yeter boyle civimasin iliskiler ozel gunleri de ihmal etme .Simdi bizim ki iyice anormallesti ne bayram da geldi nede telefon aciyor .Merhaba arkadaşlar devamlı bu siteyi takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık dayanamiyorum paylaşmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar devamlı bu siteyi takip ediyorum. İlk defa konu açıyorum yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama artık dayanamiyorum paylaşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?