Sizce neden bana boyle davraniyorlar..

Bir daha arama canım. Sana isinamamislar demek ki. Mesafeyi koy. Zaten boyle olmasi daha iyi olmus. Samimiyet kurmamakta fayda var..

Aynı benimki ya şu an kendi nişanlılık dönemimi okuyor gibiyim. Bana da yapılmadı kendimiz alsak akrabalarıdır gözünde evlilik meraklısı olurduk veya evlenmeye mecbur kalmışız gibi
Evlilik meraklısı değilim allaha şükür çalışıp kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum. Kayınvalidem geçen gün Nişanlıma beni artık aramıyor bana kırgın olduğunu biliyorum demiş. E madem bunun farkındasın insan bir telefon açmaz mı

Yok ben sizin için demedim ben de çalışıyorum memurum ben de. Açması lazım tabi benimki de arar sonra niye aramıyorsun diye sitem eder. Şimdi de aynı davranışlarından dolayı araya sınır koydum ama onlar ne yaptığının bile farkında değiller birşey diyecek olsan ayırt etmiyorum ben sizi hepinize eşit davranıyorum der uzak durduğum için ben suçluyum. Eşimle aramız iyi ama işte böyle şeyler ister istemez arada tartışmalara yol açabiliyor. Büyütmeden hallediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…