Sizce neden bana boyle davraniyorlar..

o nasil terbiyesiz cirkin laflar ya ona ne yaptiysam sanada aynisini yaparim baska birsey isteme ne demek ya. Kendini ne saniyor bu kaynanalar ya. Birde is guc sahibi kadinsiniz bu sekilde mi konusturuyorsunuz kendinize. Elin takacagi (bide kendi ogullarinin cebide gidecegini dusunursek) 2-3 bilezikle alacagi iki cal caput a mi muhtacsiniz Allah askina kendini ne saniyormus o kadinda baska da birsey isteme diyor. Herhalde sizi lutfedip ogluna almis sizi de kendi ailesinden birsey gormemis bir zavalli bir ac gozlu falan gibi mi canlandiriyor acaba cok merak ettim. 2 yildir kendi maasiyla calisan memur kadin ayy bir evlensemde kv deme sunu sunu aldirsam diye mi hayal kurdugunuzu saniyor. varya sizin yerinize ben sinir oldum. Siz fazla yumusak yuzlu davranmissiniz sanirim

Kuzum sevinmelisn baştan mesafeli ol tepene çıkarırsn yoksa..el kızı niyetina...

Soğuk, aralarına yeni birini almak istemeyen insanlar belli ki. Sen yine de üstüne düşeni yap. Aramıyorlar diye hiç aramamazlık etme. En azından bir iki haftada bir hal hatır sor kayınvaliden ve kayınpederine.

Ağzına sağlık

Kıskanıyorlar çekemiyorlar sakın yüz verme tepene çıkarlar ben de aynı senin gibiydim attık bende aramıyorum boşansak kına yakarlar biliyorum bunlar böyleler

Sin sadece özel gunlerde aramaya devam etmeli ve bu konuyu asla kafana takmamalisiniz cunku bu size zarar verir nisanliniza ailesinin soguk davrandiginida soylemeyin kendisi farkina varsin ayrica cok insanin arayipta bulamadigi sey cidden en iyisi samimi olmayin dedigim gibi bence bu mesafeyi koruyun sadece ozel gunlerde arayin fazlasinida beklemeyin kendinizi istenmiyor gibi hissetmeyin cunku bircok damat ailesi gelinlerini pek sevmez ve istemez kiskanclik ya da paylasamama durumu yapi olarak soguk olabilirler bircok sey olabilir ama bu sizi uzmesin

Nisanliyken haftada bir niye ariyosun ki, ben pek aramazdim bilmiyorum, bayramlarda seyranlarda arardim, kayinvalidem de oyle arayan bir tip degil, sorun etmedik biz. Nedenini tam anlamadim burdan ama bazi insanlar telefonla konusmayi sevmez, misal ben, esime bile mesaj atarim, o da mesaj atma ara der kizar.

kıskandıkları için kabullenememişler sizi. Akılları sıra umursamıyor havası veriyorlar. Aynısını yaşadım biliyorum. İnanın evlendikten sonrada değişmiyor özellikle görümceklerin tavrı. Üstüne birde gelin hanım bizi aramıyor diyorlar. O bizim üstümüze düşsün ilgi göstersin diye bekleniyor.

onlara karşı hiçbir talepte bulunmadık.Allaha şükür çalışıyorum herşeyi alabilecek gücüm var ama kaynanamın eltime ne yaptıysam sanada aynısını yaparım demesi zoruma gidiyor. Ona yaptıklarını bana yapmıyor ama ben hiçbir zaman bunu dile bile getirmem çünkü her istediğimi alabilecek durumdayım.

onşarın böyle soğuk davranması annemide çok üzüyor neden böyle davranıyorlar hiç arayıp sormuyorlar diyorlar. En son kurban bayramında beni sormaya geldiler ama keşke gelmeseydiler. Onları artık görmek bile istemiyorum.Daha ailelerinin içine tam girmeden bana böyle davranıyorlar.

onşarın böyle soğuk davranması annemide çok üzüyor neden böyle davranıyorlar hiç arayıp sormuyorlar diyorlar. En son kurban bayramında beni sormaya geldiler ama keşke gelmeseydiler. Onları artık görmek bile istemiyorum.Daha ailelerinin içine tam girmeden bana böyle davranıyorlar.

Mesafeli davranmak iyidir boşver. Sen yine de kandildi bayramdı ara sor yeter. Evlendikten sonra bu kadar mesafeli olmanın avantajlarını yaşayacaksın emin ol kafan kulağın rahat olur. Saygını ve mesafeni koru.

Ah benim konum aslında bu. Bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim bu yüzden hadi sizi aramıyorlarmış aynı evin içinde misafirliğe gitmişim sofra hazırlamadıkları gibi suratıma bakmıyorlardı varın saygısızlık boyutunu siz düşünün. Sizin yine erkek arkadaşınız yanınızda olmuş gayet doğru cümle kullanmış benim erkek arkadaşım içinse ailesi bulunmaz hint kumaşıydı asla laf ettirmezdi derken yıprana yıprana bitti şimdi acısını ben çekiyorum. İlk söyleyeceğim erkek arkadaşının yanında olması inan çok güzel bir davranış. İkincisi arkadaşlarımda kuzenlerimde gördüğüm kadarıyla gayette aile ile evleniliyor kimse bana evlilik iki kişilik demesin o kayınvalideler görümceler yüzünden birbiriyle uzun zamandır birlikte ve aşık insanların seve seve ayrıldığını gördüm ben çünkü neden biliyomusunuz bir sabrediyosun iki sabrediyosun gittide evin içinde sıkıntı olmaya başlıyor bu durum inşallah öyle olmaz.. Son söylemek istediğim nacizane tavsiyem öyle her hafta falan aramanızı ben doğru bulmadım asla kötü davranın sallamayın demiyorum ama mesafe her daim olmalı ben bunu bilir bunu söylerim.

Çünkü küçük olan sensin sen aramalısın bana hep öyle dendi hem aramamı beklerler aramasam lafı edilir kırgınlık dile getirilir ararlarsa da yani. Onlar geçtim ben ondan küçüğüm diye etlimi bile sürekli aramam beklenirdi. Bence sizlik bir şey yok anlayış mı desem kültür mü desem bilemiyorum

Aynı benimki ya şu an kendi nişanlılık dönemimi okuyor gibiyim. Bana da yapılmadı kendimiz alsak akrabalarıdır gözünde evlilik meraklısı olurduk veya evlenmeye mecbur kalmışız gibi

Emin olun bir şey diyecek olsanız mal mülk meraklısı oluyorsunuz ben de yaşadım aynı şeyleri sayelerinde yemediğim laf kalmadı düğün günü bile herşeyi bırakıp kaçmak istedim ama eşime kıyamadım o kadar mutluydu ki. Sırf onun için katlandım

Peki şua eşinizle aranız nasıl ailesi hala size karşı aynı mı davranıyorlar.

İşte bende hep küçük benim ben arayıp sorayım dedim büyüklük bende kalsın ama ister istemez karşı taraftan da ilgi beklersin fazla birşey istemedim sadece bir telefonla halimi hatırımı sorsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…