- 15 Şubat 2013
- 26.332
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.936
- 798
- Konu Sahibi Dogangunes1
Kuvit artık salla gitsin su adamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskimiş bir şeyi neden merak ediyorsunuz ki bırakın eskide kalsın.Selam hanımlar. 4 ay once eskı esımle resmi olarak bosandık cocugumuz yok. (bosanmak ıcın can atan kendısıydı) hıcbır ıletısımımız yok.. Brbrmzın ıstgramında eklı degılız. Benım profilim gızlı zaten. Lakin eskı esım benı durduk yere ıstgrmdan engelledı, daha önce de engellemıstı engelı kaldrmstı bı sure sonra.. (gızlıce kontrol ediyorum arada stolk yapıyorm ordan bılıyorum engelledgnı) sızce neden bole bı ruh haline gırdı amac ne..
Muhtemelen başkası varSelam hanımlar. 4 ay once eskı esımle resmi olarak bosandık cocugumuz yok. (bosanmak ıcın can atan kendısıydı) hıcbır ıletısımımız yok.. Brbrmzın ıstgramında eklı degılız. Benım profilim gızlı zaten. Lakin eskı esım benı durduk yere ıstgrmdan engelledı, daha önce de engellemıstı engelı kaldrmstı bı sure sonra.. (gızlıce kontrol ediyorum arada stolk yapıyorm ordan bılıyorum engelledgnı) sızce neden bole bı ruh haline gırdı amac ne..
Siz neden stalklîyorsaniz aynı sebeptenSelam hanımlar. 4 ay once eskı esımle resmi olarak bosandık cocugumuz yok. (bosanmak ıcın can atan kendısıydı) hıcbır ıletısımımız yok.. Brbrmzın ıstgramında eklı degılız. Benım profilim gızlı zaten. Lakin eskı esım benı durduk yere ıstgrmdan engelledı, daha önce de engellemıstı engelı kaldrmstı bı sure sonra.. (gızlıce kontrol ediyorum arada stolk yapıyorm ordan bılıyorum engelledgnı) sızce neden bole bı ruh haline gırdı amac ne..
Var, Postegro & Lili bana da bir arkadaş söyledi hahahahahahahaha çalınsada sıkıntı olmuycak bir hesapla girince sorun olmuyormuşşşVar mı öyle programlar? Yalan diye duymuştum hatta yüklendiğinde hesabınız bile çalınabiliyormuş?
Sizin stalk yapmanızdan rahatsız olduğu için olabilir mi acabaa ??Selam hanımlar. 4 ay once eskı esımle resmi olarak bosandık cocugumuz yok. (bosanmak ıcın can atan kendısıydı) hıcbır ıletısımımız yok.. Brbrmzın ıstgramında eklı degılız. Benım profilim gızlı zaten. Lakin eskı esım benı durduk yere ıstgrmdan engelledı, daha önce de engellemıstı engelı kaldrmstı bı sure sonra.. (gızlıce kontrol ediyorum arada stolk yapıyorm ordan bılıyorum engelledgnı) sızce neden bole bı ruh haline gırdı amac ne..
Yaşları da aynı bu aradaZaten memleket, yazış tarzları, konular bile aynı. Sürekli aynı soruları soran konular açıyor maalesef. Eski koca takıntısından kurtulamadı![]()
Yeniden evlenmek istiyor sizinle. O yüzden bilinçaltı mesaj yollamaya çalışıyor. Kaçırmayın bu fırsatıSelam hanımlar. 4 ay once eskı esımle resmi olarak bosandık cocugumuz yok. (bosanmak ıcın can atan kendısıydı) hıcbır ıletısımımız yok.. Brbrmzın ıstgramında eklı degılız. Benım profilim gızlı zaten. Lakin eskı esım benı durduk yere ıstgrmdan engelledı, daha önce de engellemıstı engelı kaldrmstı bı sure sonra.. (gızlıce kontrol ediyorum arada stolk yapıyorm ordan bılıyorum engelledgnı) sızce neden bole bı ruh haline gırdı amac ne..
Vhatsap tan neden engellemedı pekıAdamın hayatında biri var, ona ulaşmanız tehlikesine karşılık sizi engellemiş, görünce efkarlanacağından değil yani.
Unutmuştur. Aklına gelirse ordan da engeller.Vhatsap tan neden engellemedı pekı