Sizce neden boyle?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.908
4.214
173
Kizlar biri var ama sorunlarim var deyip yazmiyordu bir kac aydir gecen yazdi konustuk bugun yine yazmamis. Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan. Siz ne dusunuyorsunuz?

Kizlar biri var ama sorunlarim var deyip yazmiyordu bir kac aydir gecen yazdi konustuk bugun yine yazmamis. Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan. Siz ne dusunuyorsunuz?

Kadin erkek farketmez koşarak kaçılması gereken insan tipi.

Gelgitleri olan insandan bi halt olmaz.

bosver bi insanın sorunları olsa bile sırf karsısındakini kaybetmemek icin arada bir olsada yazar gayet acık ilgilenmiyosa ilgilenme canım

Basina sorun mu almak istiyorsun? Adam demis zaten sorunluyum diye....
Iliski mi yasamak yoksa birinin psikologlugunu mu yapmak istiyorsun. Sorunlu tiplerden uzak dur bence.

Şu cümleleri de yemeyin artık.

1580207114954.webp

Bağlanmak uzak geldiği için mi burda hep sevgilin olur mu diye dert yanıyorsun? Uzak olmasa ne yapardın düşünmek bile istemiyorum 🤦‍♀️

Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan.

Siz zaten bir ilişki içerisinde bulunmak istemiyormuşsunuz uzak geliyormuş falan eee bu kişi de sizi bu duygulardan kurtarıp içinizi kıpır kıpır edemediyse zaten hayatınızda tutmanıza ve neden böyle diye kafa yormanıza değmez. Birine bağlanmak size uzak geliyorsa ve ilişki istemiyorsanız zaten kimseyi almayın hayatınıza. Bu arada o adamdan bir cacık olmaz zaten hazır ilişkide istemiyorken kesin bağlantınızı olsun bitsin.

Back
X