Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar biri var ama sorunlarim var deyip yazmiyordu bir kac aydir gecen yazdi konustuk bugun yine yazmamis. Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan. Siz ne dusunuyorsunuz?
bosver bi insanın sorunları olsa bile sırf karsısındakini kaybetmemek icin arada bir olsada yazar gayet acık ilgilenmiyosa ilgilenme canımKizlar biri var ama sorunlarim var deyip yazmiyordu bir kac aydir gecen yazdi konustuk bugun yine yazmamis. Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan. Siz ne dusunuyorsunuz?
Evet bunları söylüyor
Bağlanmak uzak geldiği için mi burda hep sevgilin olur mu diye dert yanıyorsun? Uzak olmasa ne yapardın düşünmek bile istemiyorumKizlar biri var ama sorunlarim var deyip yazmiyordu bir kac aydir gecen yazdi konustuk bugun yine yazmamis. Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan. Siz ne dusunuyorsunuz?
Bende hem istiyorum hem istemiyorum bir iliski bana cok uzak geliyor birine baglanmak falan.