- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
- 133
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Cünkü gorumcem kapali namazini galan kiliyor bi yuzdende cevredeki kadinlarin komsularin hosuna gidiyor ogullarina istiyorlarHeykel gibi dediniz. Sohbeti muhabbeti yok ama görücü yağıyor? Bence bu daha ilginç.
Ama siz hayatinizda mutlaka bi bebegi, cocugu sevmissinizdir yani icinizde duygusuzluk yoktur yada mutlaka birileriyle oturdugunuzda sohbet ediyosunuzdur. Tamamen heykel gibi oldugunuzu sanmiyorum. Yani benim anlayamadigim seyde bu iste bu kiz neden boyle
Ailesi farkina galiba varamamis yazdiklarinizi dusundumde yasama sevinci gercekten kalmamis galibaevlenmek istememesi ya da bebek,çocuk sevmiyor olması bir tuhaflık değl.herkes evlilik,kociş hamiş vs. bunlara ilgi duymuyor tercih etmeyenler var epeyce.
fakat herkes gülerken hiç gülmemesi, pek konuşmaması,aniden ortaokulu bırakıp evde oturmak istemesi,dışarı hiç çıkmaması..açıkçası tuhaf olan bunlar.mutlaka bir sebebi olmalı.
ailesi de çok geç kalmış ama bunları sorgulamakta.anlattığınıza göre kızda yaşama sevinci ve enerjisi yok.ailesi bunca zaman hiç mi farkına varmamış?
Ailesi farkina galiba varamamis yazdiklarinizi dusundumde yasama sevinci gercekten kalmamis galiba
Tamam duymak zorunda degilde benim anlam veremedigim 2. Sey ise bu kadar duygusuz olmak halbuki ozunde cok iyi insanlar var ama baktiginizda sevgi duygu gibi seyleri goremezsiniz bana tuhaf gelen de bu. Sicaklik yok oyle insanlarda oturursunuz 2 sohbet edelim dersiniz sohbet baslamadan biter. Ben kendi adima hic dusunemiyorum sohbet etmeden karsindakine bön bön bakarak oturmayi yada televizyona. Hayatta keyif alincak o kadar cok sey varki kendi hayatlarini kendilerine dar ediyorlar.Sadece konunun başlığına ithafen;
Hiç evlilik düşünmeyen insanları yadırgayan insanlar var, neden?
Her kadın illa bir kocaya ihtiyaç duymak zorunda mı?
Tamam duymak zorunda degilde benim anlam veremedigim 2. Sey ise bu kadar duygusuz olmak halbuki ozunde cok iyi insanlar var ama baktiginizda sevgi duygu gibi seyleri goremezsiniz bana tuhaf gelen de bu. Sicaklik yok oyle insanlarda oturursunuz 2 sohbet edelim dersiniz sohbet baslamadan biter. Ben kendi adima hic dusunemiyorum sohbet etmeden karsindakine bön bön bakarak oturmayi yada televizyona. Hayatta keyif alincak o kadar cok sey varki kendi hayatlarini kendilerine dar ediyorlar.
Peki hic gordugunuzde hoslandiginiz yada ne kadar yakisikli dediginiz biri oldumu icinizden? Anneniz size evlenmek istememe nedeninizi hic sordumu ?aynı ben.. bende öyle pek başkasının çocuklarını sevmem.. yazık çocuğa ya..içim gidiyor bıncırırlarken.. ay canım yerim senii aman ne tatlı gibi laflarda etmem..öyle laflar edince kendikendime diyorumki ne kadar yapmacıksın.. hoşlanmıyorum sadece.. ama seviyorum... Misafirliklere gidip kek börek yerim sadece.. anlamıyorum sadece dedikodu yapıyorlar. 27 yaşındayım ama evlenmek istemiyorum. işte görümcenizde benim gibi... daha yakından tanımanızı öneririm.. bazı insanlar içe kapanıktır. dışarda yemek istemiyorsa cimrilikten değilde insanların içinde yemek yemekten hoşlanmıyor olabilir. yani bende evde yapacağım bir yemeğe sırf manzarası var diye... 50-60 lira harcayacak değilim.. dışarda yemeğe para vermekte bana çok saçma geliyor.. o parayla git lunaparka, sinemaya, eğlen niye kapanıyoruzki içerlere... bence görümcende böyle düşünüyor olabilir.. yada çalışmıyorsa cimrilik yapması bence gayet doğal... malesef her insanın çok fazla harcayacak parasıda olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?