- 14 Nisan 2015
- 541
- 493
- 103
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Peki hic gordugunuzde hoslandiginiz yada ne kadar yakisikli dediginiz biri oldumu icinizden? Anneniz size evlenmek istememe nedeninizi hic sordumu ?
Hayir pardon merak etmekte suc olduBunu sorgulamanız bana garip geliyor. Size ne ki? Bu kızcağız eğer kimseye zarar vermiyorsa, kimseyi incitecek bişey yapmıyorsa hayatını istediği gibi yaşamakta özgür. Düşünmek zorunda mı evlenip çoluk çocuk yapıp kayınvalide, kayınpeder, görümce bilmem ne uğraşmayı?
Neden merak ettiğinizi sorabilir miyim?Hayir pardon merak etmekte suc oldu
Bunu bastan duzgunce sorsaydiniz cevabi verirdimNeden merak ettiğinizi sorabilir miyim?
Peki vermeyin o zaman, sorun değil.Bunu bastan duzgunce sorsaydiniz cevabi verirdim
Kendisine sordum neden hic bebek sevmedigini neden boyle oldugunu bilmiyorum ben boyleyim icimden gelmiyor dedi. Benim dusuncem biraz daha farkli annelerimiz babalarimiz dunyaya cakili kalmicak Allah korusun onlara bisey oldugu zaman yapayalniz evde ben yapamazdim. Onlarda yas gecince zaman gelince anlicaklardir yuva kurmanin ne kadar guzel bi nimet oldugunu.hayata dair tüm beklentiler evlilik yapmakla olmuyor? hayat demek evlilik degil ... görümcenizin evlenmemesinden size ?
buraya yazdığın tüm soruları görümcene neden sormuyorsun . fal bakamıyorum görümcenin davranışları ile ilgili yorum yapsam
başka birşey söylemekte gıybete girer.
Bende evlenmeyi düşünmeyenlerdenim. Sevgilim de var üstelik çok güzel bir ilişkimiz var ama yukarıda bir arkadaş yazmıştı sanırım bende o evlilikten gelecekten bahsedince bile ürküyorum. Etrafımda böyle düşünen birçok arkadaşım da var üstelik.
Annemin hesabı ama artık kardeşim olduğu için girmiyor bende yeni hesap açmak yerine onunkini kullanıyorum.Ama hamilelik takviminiz var??
Annemin hesabı ama artık kardeşim olduğu için girmiyor bende yeni hesap açmak yerine onunkini kullanıyorum.
Sanki milleti kolundan tutup zorla evlendirmek istiyomusum gibi boyle seyle yaziosunuz. Basindada dedigim gibi sadece merakimdan sordum vardir elbet evlenmek istememelerinin bir nedeni diye hatta bir cok nedeniKime ne
millete ne
bize ne
size ne
Kendisine sordum neden hic bebek sevmedigini neden boyle oldugunu bilmiyorum ben boyleyim icimden gelmiyor dedi. Benim dusuncem biraz daha farkli annelerimiz babalarimiz dunyaya cakili kalmicak Allah korusun onlara bisey oldugu zaman yapayalniz evde ben yapamazdim. Onlarda yas gecince zaman gelince anlicaklardir yuva kurmanin ne kadar guzel bi nimet oldugunu.
Sizin gibi düşünmeyenler farklı bi mahluk gibi bakmayın, bırakın merakta etmeyin.Sanki milleti kolundan tutup zorla evlendirmek istiyomusum gibi boyle seyle yaziosunuz. Basindada dedigim gibi sadece merakimdan sordum vardir elbet evlenmek istememelerinin bir nedeni diye hatta bir cok nedeni
Ben kimseye farkli bi mahluk gibi bakmiyorum siz oyle goruyorsunuz. Ben sadece görümcemin hareket ve tavirlarindan dolayida merak ettim cunku onun gibi birini daha once gormedim. Sizde gorseniz ben adim gibi eminim bu neden boyle diyeceksiniz. Cok denedim arkadas gibi konusmayi onunla sohbete girmeyi belki acilir rahatlar diye. Ama hayati robot olmak bu bana hicte ic acici gelmiyor bazen kendisinin piskolojik sorunlari oldugunu bile dusunuyorum. Bunlar benim dusuncelerim size bunlari soyledigim icin firca atacaksiniz belkide...Sizin gibi düşünmeyenler farklı bi mahluk gibi bakmayın, bırakın merakta etmeyin.
Kendi ağzınızla söylüyosunuz nedeni olabilir diye yada olmayabilirde.
Kimsenin özelini bukadar merak etmeyin irdelemeyin.
Gerçekten çok itici bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?