Sizce neden yapmis ola bilir??

cansuyilmaz87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
2
0
1
28
Merhaba arkadaslar biz sevgilimle 10 ay once ayrildik. 2 sene birlikde olduk.. ailesi baska kiz alicakmis ona oyuzden ayrildik ama nerdeyse 1 sene olucak ne nisan ne soz ne evlilik hic bisey yok ciddi. Neyse. Simdi gecen hafta benim bu eski instagramda follow sayilarini falan benimle ayni yapmaya basladi. Ya bu cocukca bisey deyip takilmadim yada tesadufdur. Anlamak icin rakamlari bozdum yine benimle ayni yapti 3 4 gun devam etti son defa yapti ve 2 saat aonra beni instagramdan engelledi. Simdi benim anlamadigim wpda ayrildigimiz gun engellemisti peki ya neden instagramda 10 ay sonra engellidi? Hemde boyle bir oyundan sonra? Lutfen yardim edin. Bide ben onu hala cok seviyorum(( annesi yuzunden ayrildik oda sevmiyor kizi sevseydi coktan nisan falan olmustu cunki o kiz onu cok seviyor(((

Eski sevgilinizle diyelim ayrılmadınız ve bu süre zarfında aileniz sizin için başka bir damat alacakmış bu durumda ne yapardınız? Siz anneniz yüzünden ayrılır mıydınız, böyle bir durum yüzünden bitirir miydiniz?

Hayir bitirmezdim((( hic bir zaman(( ama 2 senenin bosuna gectigine inanmak istemiyorum(( peki ya bunlari neden yapmis ola bilir?((

yaşlarınızı çok merak ettim. çok çocuksu şeyler bunlar. ayrıca annem bana başka kız alacak nedir? şaka gibi

Back
X