Sizce neden?

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
kızlar merhaba bilenler vardır geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayda kayınvalidemin ameliyat işleri ile uğraştığımız için yumurtlama gününe önem vermedik zamanımız olmadığı için ve 5. Gün önce sadece 1 kere içime boşaldı eşim. Şimdi benim gögüslerim acırdı ama geçen ay hamilelik belirtisinde yaşadığım ağrı var gögüs altlarımda acaba geçmi yumurtlama olmuştur tutmuşmudur yada bir kere bu belirtiyi yaşadım ya acaba psikolojikmi bu ay imkansız diye düşünüyorum hiç takmadım zaten kafama fakat bugun adet olmam gerekirdi olmadım uzun oldu hakkınızı helal edin.

kızlar merhaba bilenler vardır geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayda kayınvalidemin ameliyat işleri ile uğraştığımız için yumurtlama gününe önem vermedik zamanımız olmadığı için ve 5. Gün önce sadece 1 kere içime boşaldı eşim. Şimdi benim gögüslerim acırdı ama geçen ay hamilelik belirtisinde yaşadığım ağrı var gögüs altlarımda acaba geçmi yumurtlama olmuştur tutmuşmudur yada bir kere bu belirtiyi yaşadım ya acaba psikolojikmi bu ay imkansız diye düşünüyorum hiç takmadım zaten kafama fakat bugun adet olmam gerekirdi olmadım uzun oldu hakkınızı helal edin.
Tatlım umutlandırmak istemem ama kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalınabiliyor Ağustos 14 te kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim bence test yap Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

Tatlım umutlandırmak istemem ama kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalınabiliyor Ağustos 14 te kimyasal gebelik yaşadim şimdi hamileyim bence test yap Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

Test yap canım sılıkte olsa cıkar :)

Canım geçen ay adetimden önce yaptım ve pişman oldum testi yaptığıma geçen ayda kimyasal gebelik geçirdikten 4 gün sonra feci bir şekilde kronik faranjit oldum ve antibiyotik kullanmazsam hastanede yatmam gerekicekti. Birde ilaç içince bu ay tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girmedim varsada yinede tutarmı acaba yarında olmazsam test yapcam

Bu arada cnm geçmiş olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım geçen ay adetimden önce yaptım ve pişman oldum testi yaptığıma bu ayda kimyasal gebelik geçirdikten 4 gün sonra feci bir şekilde kronik faranjit oldum ve antibiyotik kullanmazsam hastanede yatmam gerekicekti. Birde ilaç içince bu ay tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girmedim varsada yinede tutarmı acaba yarında olmazsam test yapcam[/QUOTE
Amin canım hepimize inşallah
Canım ne yumurtlama günü takip ettim ne bişey Rabbim isteyince oluyor sen gönlünü ferah tut Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize eğer bebiş yoksa ki inşallah vardır sakin korunma hemen hamile kalma ihtimalin çok yüksek. .test yap ve o müjdeli haberi ver bizlere de

Canım geçen ay adetimden önce yaptım ve pişman oldum testi yaptığıma geçen ayda kimyasal gebelik geçirdikten 4 gün sonra feci bir şekilde kronik faranjit oldum ve antibiyotik kullanmazsam hastanede yatmam gerekicekti. Birde ilaç içince bu ay tahmini yumurtlama günümde ilişkiye girmedim varsada yinede tutarmı acaba yarında olmazsam test yapcam

O tahmını tarıhler hıc dgru cıkmıyr canım gecen ay adetıme ıkı gun kala yumurtladım ovu testı yapıyrdum oradan bıkıyrum bu ayda yumurtlama tarıhıme 10 gun kala yumurtladım :) bellı olmaz yanı olur mu olur Allah ol desın yeterkı :)

Yumurtlama gunlerinde sans yukseliyor diger gunlerde dusukte olsa hamile kalinabiliyor. Yani hamile olabilirsiniz yumyumlama gunu olmadik diye dusunmeyin

Bakalım kızlar yarında gelmezse eğer test yapcam kasık ağrım falan yok normalde olurde ama şuan yok tatlı bir ayak ağrısı var sadece bilemedim

Back
X