Sizce Nedeni Ne ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Biri var diyelim. Size bakislarini yakaliyorsunuz. Bazen gozunu kaciriyor ,bazen bakmaya devam ediyor. Bazen de hic gormemezlige vuruyor.

Sonra baska iki kisiye teklif ettigini duyuyorsunuz.
Siz olsaniz ne dusunurdunuz ya da niye bakma geregi duyar boyle biri ?

Kotu biri degil yani sanmiyorum yani her kiz olursa diye dusundugunu.bunun disinda ne olabilir

Son düzenleme:
Yoklama yapıyor işte. Kim kabul ederse.

Bi kız yapsa şunu neler derler . Bildiğim herkese mavi boncuk dağıtıyor kim tutarsa

Yakindan tanimiyorum ama oyle biri degildir
Kendi içinde aklamissin bile. Nerden biliyorsun ki tanımıyorsun bile. 2 kişiye daha teklif etti yazmışsın. Bikaç kişiye birden yürüyene ne denir?
Uzun zamandir ayni ortamdayiz ama hic konusmaz isi duserse anca. Bakislarini anlamiyorum. Yani ya bakarsin ya hic bakmazsin
Demek ki çokta ilgilenmiyor ama sen baktığın için bakıyor.

Ben bakmiyorum ama kafami kaldirinca yakaliyorum. Daha oncekileri duymasam degerlendirebilirdim ama keyfine gore bakmasi gereksiz ve anlamsiz geliyor

Demek ki size bakmıyormuş derim.Ya da bu kız bana niye bakıyor diye bakmış olmasın sakın ?
Ben baksam tamam derim de kafami kaldirinca baktigini goruyorum. Bundan fos cikar anca. Gecmiste boyle bos bos bakanlarda olmustu. Sadece sizin de fikrinizi merak ettim. Sordum oyle

Valla bu kadınlar klübü bana kadınların bakışa gereksiz yere çok anlam yüklediğini gösterdi. Arkadaş burada bana bakıyordu , sevgilisi olduğunu söyledi, beni umutlandırıp yarı yolda bıraktı diyeni bile gördüm. Bak arkadaşım gerçekten hoşlanan seven erkek hoşlandığı kızla öküz tren ilişkisi yaşamaz, eğer kızla ortamı varsa gider, konuşur, flört etmeye uğraşır, yoksa ortam yaratmanın , tanışmanın peşine düşer, bununda çok basit bir nedeni var, çünkü kaybetmekten korkar. Aranan erkek bakar ama sadece sana değil beğendiği her her kadına, bundan ekmek çıkar mı, bir etrafa bakınayım daha iyisi var mı kafasıyla, o yüzden bir erkek sizle uzun süre öküz tren ilişkisi yaşayıp, adım atmıyorsa uzak durmak lazım.

Aynı duyum içinde 2 kişiye teklif ettiğini duyduğunuza göre size bakma sebebi hoşlanması değil demek ki ki 3. Siz değilsiniz

Senden hoşlanıyor sende bak ona bakışını kaçırma derim kime bakarsa baksın sen onun gözünde başkasın benle eşim öyledik şimdi benim herşeyim

Lisede çok hoşlandığım bir çocuk vardı. Onun hislerini bilmiyordum. O kadar utanıyordum ki kaçamak bakışlar atardım sadece. Aynı ortamdayken heyecandan konuşamazdım bile.
Sonra ortak bir arkadaşımız dedi ki çocuk benden hoşlanıyormuş ama benden emin değilmiş. Çünkü uzun uzun bakmıyormuşum asdfghjk
Uzun bakmanın önemini o zaman anlamıştım ben de ama artık çok geçti
Bazıları uzun bakmayı seviyor demek ki.

Senden hoşlanıyor sende bak ona bakışını kaçırma derim kime bakarsa baksın sen onun gözünde başkasın benle eşim öyledik şimdi benim herşeyim
Oyle olsa 2sene durmazdi. Ve benden once 2 kisiye yurumezdi diye dusunuyorum Cani sıkıldikca ,kafasi estikce bakiyorsa koca bir fos.

2 kişiye teklif edip size bakmasını nasıl yorumluyorsunuz? Hangisi olursa artık diye geziyor paşa. Ha kötü biri değildir belki ama bu yaptığının açıklaması budur.

Br
Ben de oyle sevmiyorum ya. Yani sevgilim olunca uzun uzun bakarimda. Konusurken de oyle. Ama adi belli degilse bakismayi sevmiyorum hem ortamda anlasilir hem dunde razi gibi bir izlenim oluyor hem de bazi erkekler bunu dalga konusu yapabilir. Orda burda su bana bakiyor lafi doner. Hosuma giden seyler degil. Olsa basta olurdu. Bazen de hic umursamiyor o yuzden bosverdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…