- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Hoşlaşıyordur
Ay çok ilginç. Acaba nedir çözemedim
Kan kardeşi olmak istiyordur sizinle.
Seyirciye sorma jokerini kullanmak istiyorum
Dert?Ondan çok hoşlanıyorum yanımdan geçerken bile heyecanlanıyorum oda heyecanlanıyor biliyorum.
Hiçbişey.Merhaba. Birisi sizi görünce gözlerini kaçırıyorsa ve başını önüne eğip istemsizce gülümsüyorsa sizi gördünce mutlu oluyorsa bir ortamdan normal zamanda geçerken direk geçip siz varken ortama selam veriyorsa nedir bu
Merhaba genelde bunu sizden hoşlanan birisi yapar size açılamıyor cesaret için sizden hamle bekliyordurMerhaba. Birisi sizi görünce gözlerini kaçırıyorsa ve başını önüne eğip istemsizce gülümsüyorsa sizi gördünce mutlu oluyorsa bir ortamdan normal zamanda geçerken direk geçip siz varken ortama selam veriyorsa nedir bu
Tamam işte siz cevabı vermişsiniz karşılıklı hoşlaşıyormuşsunuzOndan çok hoşlanıyorum yanımdan geçerken bile heyecanlanıyorum oda heyecanlanıyor biliyorum.
aklıma da hiç birşey gelmedi Allah Allah
Hatta bir keresinde bir grup halinde geçiyorlardı beni gördü arkasına dönüp resmen bana baktı üstelik kendi personellerinin yanında yaptıHoşlanıyor sizden
Bahsettiğim ortamdan normalde direk geçer gider arada oraya gidiyorum arkadaşların yanıma beni orada görünce telefonuyla uğraşıyormuş gibi yapıp gülümsüyor içten içten görüyorum mutlu oluyor resmenSize karsi ilgisi var bence. Bos degil gibi. :)
Birşey daha sormak istiyorum acaba benim ona olan ilgimi fark ettiği için mi gülüyor dalga geçer gibi benim onu görünce heyecanlandığımı anladığı için mi hepsi
Ben 28 o 34Yaş kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?