- 9 Ağustos 2020
- 576
- 217
- 103
- 29
- Konu Sahibi Tugraderya
-
Teşekkür ederim yani bugün doktora sorucam tabi beta sonucuna göre sanırım bırak der heraldecanım evet progestan fitil kullandım ben de kanamam ertelenmişti bırakınca hemen kanamam başlamıştı muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız geçmiş olsun
kanamanız varsa eğer regl gibi muhtemelen düşük başlamıştırTeşekkür ederim yani bugün doktora sorucam tabi beta sonucuna göre sanırım bırak der heralde
Evet var aynı adet gibi bende öyle olduğunu düşünüyorum. Kürtaja gerek kalır mı acabakanamanız varsa eğer regl gibi muhtemelen düşük başlamıştır
Evet haklısınız yani böyle nette ve çevremde duyduğum için hani kanama yaşayıp hamile olanları acabamı diyorum bi yandanda öncesinde yaşadığım dış gebeliğim var ameliyatı olmuştum sonrasında bi kürtaj daha geçirdim beta 1500 lerden düşüşe gemişti. Yine aynı şeylerimi yaşayacağım düşüncesi gerçekten yoruyor defa böyle bir kanama yaşıyorum sancılı bir kanama. Dediğiniz gibi şuan beklemektan başka çarem yokBelki ikiz gebelikti, biri dustu/dusuyor. Stress yapmamak zor, ama inanin sizin aleyhinize. Suan beklemekten baska careniz yok.
Hamilelik boyunca her ay adet kanamasi yasayan kadinlarda var. Bu yuzden bazi kadinlar gebeligini cok gec fark edebiliyor.
yok ben de kürtaj olmadım kanama bitince betanız sıfırlanmış olucak boşuna rahminizi yormayınEvet var aynı adet gibi bende öyle olduğunu düşünüyorum. Kürtaja gerek kalır mı acaba
Beta değerleriniz nasıldı acaba kaç olduktan sonra düşmeye başladı yani ben 4 ay önce 1500 den sonra düşmeye başladı ve kürtaj yaptılar sizinde o kadar yukselmişmiydiyok ben de kürtaj olmadım kanama bitince betanız sıfırlanmış olucak boşuna rahminizi yormayın
yok benim o kadar yükselmemişti 65 olduğunda kanamam başlamıştı 10 gün kadar sürmüştüBeta değerleriniz nasıldı acaba kaç olduktan sonra düşmeye başladı yani ben 4 ay önce 1500 den sonra düşmeye başladı ve kürtaj yaptılar sizinde o kadar yukselmişmiydi
Anladım işte şuan benim en son cuma günü 536ydı hani diyorum deger dahabüyük olduğu için kendim düşürebiekeckmiyimyok benim o kadar yükselmemişti 65 olduğunda kanamam başlamıştı 10 gün kadar sürmüştü
mtx iğne vermedi mi doktorunuz genelde o iğne ya da ilaçla düşük yaptırılıyor gayet düşmüş bence kendiniz yapabilirsinizAnladım işte şuan benim en son cuma günü 536ydı hani diyorum deger dahabüyük olduğu için kendim düşürebiekeckmiyim
Hayır bıçı düşmüş hali değil ama. O söylediğim 1500 lü değerleri mayıs ayında oldu an yüksek 1500 e çıktı sonra düşmeye başladı beta ve ertesi günü kürtaj oldum. Mayıs ayında oldu bu olay şuan yazdığım yeni düzenli arttı 10 , 79 , 198 , en son cuma günüde 536ya yükseldi 536dan sonra yani cumartesi günü kanama başladımtx iğne vermedi mi doktorunuz genelde o iğne ya da ilaçla düşük yaptırılıyor gayet düşmüş bence kendiniz yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?