- 27 Nisan 2013
- 1.050
- 374
- 83
Ne güzel bigün dersinde içine ederlerya öyle birgün işte.kayınpederim bize para çekti araba aldık ancak biz ödüyoruz.arabamızı sattık daha iyi bi araba almak için hemen kaynanam aramış borç almıştım para ver demiş.sonra kaynatam aradı para ver diye.bide ben 1gün önce demiştim ev satılıyo taşınmamız lazım tam zamanında satıyo diye.sonra biz eşimle kavga ettik falan neyse babasına parayı verdi ama yine kredi çektirdi.yine biz ödicez.dün gece kaynatam zil zurna sarhoş kapıya geldi eşimle kavga ettiler sokak ortasında.eşim bağırdı çağırdı.sonra eşim babasını evine götürmüş sakinleştirmiş barışmışlar.konuya gelelim kaynanamın ehliyeti var.önceki araba varken devamlı arabayla gezmeye gitmek için istiyodu.biz haftada 1 kez gezicez diye kocam affedersiniz ama köpek gibi çalışacak.arabayıda devamlı isticekler.ben bunlarda öyle soğudumki ama gel görki eşimin ailesi mesafemi koysam yoksa eskisi gibimi davransam bilemedim.ayrıyetten bide görümcem var tabi eşimin ailesini kışkırtıyor.bana karşı kötü değil ama yinede mesafeli.sizce nasıl davranmalıyım neolur söyleyin.evlendiğimizden beri para muhabbeti bıktırdı beni