Sizce niyet cinsellik mi?

J3ysc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
20
4
36
29
Bayanlar, 18 19 yaslarinda bi erkek var ve sevgilisi var. Birlikte toplu arkadas grubuyla sinemaya gidiyorsunuz ve filmin 2. Yarinsinda kolundan basliyor ve eliyle uzun uzun oksuyor dakikalarca. Sonra yavas yavas kolunun her bolgesini oksayip ele geciyor parmaklarini seviyor ve en sonunda tutuyor avcuna isaret ciziyor ve tuttugu anda dahil elini oksamaya devam ediyor sadece bu kadar.. Fakat sonra sinemadan ciktiktan sonra hic birsey olmamis gibi devam ediyor arkadasmiscasina ve konusunu bile acmiyor. Ne o gun ne baska gun.. Ogunden sonra hic bisey yokmus gibi davraniyor.. Sizce amaci ne olabilir?

Amaci bildigin sapiklik tavrini koy bidaha olursa

Erkek bu sapıklıgı sergilerken kız ne yapıyor hikayenizde hiç bir tepki vermeden dakikalarca okşanmayı mi izliyor

Erkek bu sapıklıgı sergilerken kız ne yapıyor hikayenizde hiç bir tepki vermeden dakikalarca okşanmayı mi izliyor
Aslına bakarsaniz kiz uzun sureden beri erkekten hoslaniyor ve erkeginde kiza davranislari digerlerine nazaran cok daha kibar ve farkli.. Farkli bakıyor.. Amac sadece cinsellik olsa o el sinemada bacaga veya baska bir uzva gitmez mi diye soruyor insan haliyle anlayamiyor tam anlamiyla..

Erkek kızın ondan hoşlandığını biliyor ve ona is atıyor. Kız bu hareketlere karşılık verirse yanlış yapar. Çünkü erkeğin sevgilisi var. Sevgilisi olan bir erkek kendinden hoşlanan kıza öyle yapıyorsa , daha sonra o kızla sevgili olsalar ne olur ki. Oğlan başkasından hoşlanmaya görsün . :) kız yandı... birsey söylemeye kalksa bu benim huyum der çıkar işin içinden.

Bayanlar, 18 19 yaslarinda bi erkek var ve sevgilisi var. Birlikte toplu arkadas grubuyla sinemaya gidiyorsunuz ve filmin 2. Yarinsinda kolundan basliyor ve eliyle uzun uzun oksuyor dakikalarca. Sonra yavas yavas kolunun her bolgesini oksayip ele geciyor parmaklarini seviyor ve en sonunda tutuyor avcuna isaret ciziyor ve tuttugu anda dahil elini oksamaya devam ediyor sadece bu kadar.. Fakat sonra sinemadan ciktiktan sonra hic birsey olmamis gibi devam ediyor arkadasmiscasina ve konusunu bile acmiyor. Ne o gun ne baska gun.. Ogunden sonra hic bisey yokmus gibi davraniyor.. Sizce amaci ne olabilir?

18 yaşında demişsin yani en tehlikeli dönemler..devamı gelmemiş yani sonrasında hiç bi şekilde açmamış demekki o anlık duygularına yenildi. Sapık diye nitelendirmek pek doğru olmaz bence. Ama sen tavrını koymalıydın bence de hoş bi davranış değil. Yani sevgilin falan da değil üstelik!!!

Kız aklı kaz aklı..Aferin kullandırın kendinizi!

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

Back
X