Sizce Normal doğum mu yoksa sezeryanlı doğum mu?

evet canım çerkezköyde gidiyorum doktora. Bende 3 kilo aldım ben fazla aldım galiba :)

yok bence normal oyle dusunmeyın...ben zaten zayıf hamıle kaldım...bence bunyele alakalı bısey...sızın yaş kaç?ilk hamileliğiniz mi?bu arada aslen çerkezköylü'müsünüz?

ben normall dogum yapalı 2 yıl oldu.gebelik dusunuyorum bu aralar yeniden onuda hayırlısıyla sorun olmazsa normal dogururum
başlarda bende nasıl doguracagım dıyordum ama günü gelince emin ol cok daha endişesiz oluyorsun.cunku bılıyorsun ki bebegını kucagına alacaksın.bunun için her türlü acıya değerrr

yok bence normal oyle dusunmeyın...ben zaten zayıf hamıle kaldım...bence bunyele alakalı bısey...sızın yaş kaç?ilk hamileliğiniz mi?bu arada aslen çerkezköylü'müsünüz?

benim yaşım 23 ilk doğumum olucak 47 kiloyla hamile kaldım 50 olmuşum normal galiba benim için

ooo siz tecrübelisiniz ilk doğumu yaptımı zaten ikincisi kolay oluyo diyolar.Çok güzel bir duygudur eminim :)

ama kesinlikle normal doğum taraftarıyım. en doğalı ve sağlıklısı o. normal doğum yapmaya sağlığınız elveriyorsa tabiki de normal doğum.

50 yle hamile kalmıştım 53düm bi ara şimdi yüzüm çöktü zaten cinsiyetide tam öğrenemedik

ooo siz tecrübelisiniz ilk doğumu yaptımı zaten ikincisi kolay oluyo diyolar.Çok güzel bir duygudur eminim :)

muhteşem bir duygu en güzeli de ne bilyormusun içinden çıkar çıkmaz kucagına alıyorsun kokluyorsunnnn.ilk ağlamasına şahit oluyorsun hersey göznün önünde oluyor.bu bile normal dogum yapmak için en buyuk neden

bence gayet ıyı bende 45 ile hamıle kalmıstım.zaten sizde zayıfmıssınız...

evet bende zayıftım doğumdan sonrada kalsın istiyorum birkaç kilo üstümde.Herkes atmak ister kilolarını ben kalmasını :) zayıf olmanın avantajları galiba

50 yle hamile kalmıştım 53düm bi ara şimdi yüzüm çöktü zaten cinsiyetide tam öğrenemedik

hıc uzulmeyın bebek kesın vıtamın alıyordur.bende 45 ıle hamıle kaldım suan 46.5 kıloyum.cinsiyetını evet bıraz sankı gec kalmıssınız ben 15.haftamda ogrendım

evet bende zayıftım doğumdan sonrada kalsın istiyorum birkaç kilo üstümde.Herkes atmak ister kilolarını ben kalmasını :) zayıf olmanın avantajları galiba
kesınlıkle katılıyorum zayıf olmanın avantajları...sağlıkla şu gunler hızlıca bır gecse...

Allah'ım bizede nasip etsin hayırlısıyla öyle doğurmayı.Evet her anını görüyosun hissediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…