evet canım çerkezköyde gidiyorum doktora. Bende 3 kilo aldım ben fazla aldım galiba :)
çerkezköylü sayılırım 10 senedir burdayım aslende trakyalıyım siz?
18+4 üm 2 kilo aldım
yok bence normal oyle dusunmeyın...ben zaten zayıf hamıle kaldım...bence bunyele alakalı bısey...sızın yaş kaç?ilk hamileliğiniz mi?bu arada aslen çerkezköylü'müsünüz?
18+4 üm 2 kilo aldım
ben normall dogum yapalı 2 yıl oldu.gebelik dusunuyorum bu aralar yeniden onuda hayırlısıyla sorun olmazsa normal dogururum
başlarda bende nasıl doguracagım dıyordum ama günü gelince emin ol cok daha endişesiz oluyorsun.cunku bılıyorsun ki bebegını kucagına alacaksın.bunun için her türlü acıya değerrr
benim yaşım 23 ilk doğumum olucak 47 kiloyla hamile kaldım 50 olmuşum normal galiba benim için
ooo siz tecrübelisiniz ilk doğumu yaptımı zaten ikincisi kolay oluyo diyolar.Çok güzel bir duygudur eminim :)
bence gayet ıyı bende 45 ile hamıle kalmıstım.zaten sizde zayıfmıssınız...
50 yle hamile kalmıştım 53düm bi ara şimdi yüzüm çöktü zaten cinsiyetide tam öğrenemedik
kesınlıkle katılıyorum zayıf olmanın avantajları...sağlıkla şu gunler hızlıca bır gecse...evet bende zayıftım doğumdan sonrada kalsın istiyorum birkaç kilo üstümde.Herkes atmak ister kilolarını ben kalmasını :) zayıf olmanın avantajları galiba
muhteşem bir duygu en güzeli de ne bilyormusun içinden çıkar çıkmaz kucagına alıyorsun kokluyorsunnnn.ilk ağlamasına şahit oluyorsun hersey göznün önünde oluyor.bu bile normal dogum yapmak için en buyuk neden
Bulantılar oluyormu sizlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?