benim her sabah oluyo çok kötü yaa
umarım hakkınızda hayırlı ve güzel olan olur
sizin için duamda umarım her ikinizde normal doğum yaparsınız..
sezaryanla doğurtuldum (doğurdum demek isterdim tabiki)
tüm dünyada normal doğumu hatta ssvd yi bu kadar tercih ederken bizim hamilelerimize bu seçimi vermek ülkemizin sağlık açısından ne kadar dejenere olduğunun kanıtı değil mi
her annenin normal doğurmaya hakkı vardır..
ve sebepsiz yere sezeryana yönlendirilen tüm annelerin vebalide rant peşinde koşan o doktorların başına olsun
sezaryan bana göre konfor değildi bu açıdan değerlendirenler varsa
bebeğiniz arzu ettiği saatte günde kendini hazır hissettiğinde ve hiçbir şoka maruz kalmadan gözlerini dünyaya açıyor
kendi adıma anne olmanın en büyük özverisi dünyadaki herşeyin en iyisi ile karşılaşmasını sağlamak ve Yaradanımdam bunu dilemekse gücümün yetmediği şeylerde
öyleyse bebeğim adına tüm korkuları bir kenara bırakmak değil midir aslolan..
anne cesaretlidir her zaman
keyifli ve normal doğumlar dilerim
Bende öyle yapıyorum tuzlu yiyorum. Decavit ve gyno ferro sanol diye ilaç verdi doktor vitamin ilaçlarıymiş
banada sadece gyno ferro sanol vitamin ilacını verdı.bazı yerlerde okudum gercı bende olmadı ama gyno ferro sanoilacıda mıde bulantısı yapıyormus
evet inş çocum alıyordur. ben 15 haftamda 3 kere doktor kız gibi dedi ama ço khareketli bi öğrenemedik
ilk çocuğum normal doğumla oldu ,doğumdan sonra bir daha asla demiştiminsan zamanla her şeyi unutuyor,bu doğumumu da normal istiyorum,inşallah olur
ilk çocuğum normal doğumla oldu ,doğumdan sonra bir daha asla demiştiminsan zamanla her şeyi unutuyor,bu doğumumu da normal istiyorum,inşallah olur
sanırım sızınde bebeğiniz ağustos doğumlu olacak?
hayırlısı olsun inşallah
hem de 19 ağustos bayrama denk dgeliyor kızlar
* Normal doğum doğal ve fizyolojik bir süreç, sezaryen ise gerektiğinde kullanılabilecek bir ameliyat.
* Normal doğumdan hemen sonra bebek ile doğrudan tensel ve duygusal iletişim mümkün, sezaryende bu ilişki daha geç gerçekleşiyor.
* Normal doğumdan sonra normal yaşama ve aktiviteye geçiş çok daha hızlı ve erken, sezaryenden sonra bu süreç daha geç.
* Normal doğumda annenin kanama, enfeksiyon, organ ve doku hasarı, pıhtı oluşumu riski sezaryenden daha az.
* Normal doğum hem kişisel hem de genel sağlık bütçesi için sezaryenden daha ekonomik.
* Normal doğumdan sonra anne, bebeği ilk birkaç saat içinde rahatlıkla emzirebiliyor. Bu bebekle olan iletişimini büyük ölçüde etkiliyor.
BUNU OKUMAN BİLE KARARINI NETLEŞTİRİR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?