Sizce Normal doğum mu yoksa sezeryanlı doğum mu?

umarım hakkınızda hayırlı ve güzel olan olur
sizin için duamda umarım her ikinizde normal doğum yaparsınız..
sezaryanla doğurtuldum (doğurdum demek isterdim tabiki)
tüm dünyada normal doğumu hatta ssvd yi bu kadar tercih ederken bizim hamilelerimize bu seçimi vermek ülkemizin sağlık açısından ne kadar dejenere olduğunun kanıtı değil mi
her annenin normal doğurmaya hakkı vardır..
ve sebepsiz yere sezeryana yönlendirilen tüm annelerin vebalide rant peşinde koşan o doktorların başına olsun
sezaryan bana göre konfor değildi bu açıdan değerlendirenler varsa
bebeğiniz arzu ettiği saatte günde kendini hazır hissettiğinde ve hiçbir şoka maruz kalmadan gözlerini dünyaya açıyor
kendi adıma anne olmanın en büyük özverisi dünyadaki herşeyin en iyisi ile karşılaşmasını sağlamak ve Yaradanımdam bunu dilemekse gücümün yetmediği şeylerde
öyleyse bebeğim adına tüm korkuları bir kenara bırakmak değil midir aslolan..
anne cesaretlidir her zaman
keyifli ve normal doğumlar dilerim

Bende öyle yapıyorum tuzlu yiyorum. Decavit ve gyno ferro sanol diye ilaç verdi doktor vitamin ilaçlarıymiş

düşünceleriniz için çook teşekkürler...

Bende öyle yapıyorum tuzlu yiyorum. Decavit ve gyno ferro sanol diye ilaç verdi doktor vitamin ilaçlarıymiş

banada sadece gyno ferro sanol vitamin ilacını verdı.bazı yerlerde okudum gercı bende olmadı ama gyno ferro sanoilacıda mıde bulantısı yapıyormus

evet inş çocum alıyordur. ben 15 haftamda 3 kere doktor kız gibi dedi ama ço khareketli bi öğrenemedik

banada sadece gyno ferro sanol vitamin ilacını verdı.bazı yerlerde okudum gercı bende olmadı ama gyno ferro sanoilacıda mıde bulantısı yapıyormus

evet bende duydum onu yapıyomuş.Bide benim normalde mide problemim var reflüm var onunda etkisi var sanırım

evet inş çocum alıyordur. ben 15 haftamda 3 kere doktor kız gibi dedi ama ço khareketli bi öğrenemedik

inşallah canım valla banada kız gibi dedi öğrenicem bu ay ben aldım birsürü elbiseler şimdiden :)

inş :) bende erkek istyrdum hep erkek die içime doğuyordu pek bişe almadım :) diğer ay renkli ultrasona gidicme

ilk çocuğum normal doğumla oldu ,doğumdan sonra bir daha asla demiştiminsan zamanla her şeyi unutuyor,bu doğumumu da normal istiyorum,inşallah olur

Ben ilk çocuğumu normal doğum yaptım ama çocuğumu sabah görebildim boynuna kordon dolanmıştı küveze aldılar.Şimdi ikinciye hamileyim inşaallah rabbim izin verirse 31 ağustosta doğum yapacağım bunuda normal doğum istiyorum tabiiki bir sorun çıkmaz ise benimde bir kızım olacak ikinci kızım tabiiki allahım onlara sağlık sıhhat versin tabiiki bütün annelerin çocuklarına ve yeni anne olacakların çocuklarına....

NORMALLLLLL
ilk meleğim son ana kadar hep normal di. artık doğuma dakikalar sayarken ani ve acı bir nst sesi ile inş. normal olur bu vakitten sonra duaları ile hem sevgili doktorum hem tüm gün benimle uğraşan ebemiz hem de sevgili hemşire arkadaşım gözleri dolara sezeryan dediler. epidural bile istememiştim herşeyiyle doğal yollardan dünyaya gelecek bebeğim diye bekliyor umut ediyordum. üstelik sezeryandan da ölesiye korkuyordum ki korktuğum başıma geldi akşam üzeri saat 16:00 da acilen koştura koştura gelen epidural uzmanına o psikolojiyle demediğim kalmamış epiduralden 15 dakika sonrada her şey karanlık bir perde gibi indi gözlerime ve bilincime ki 8,5 cm. açıklıkla bendeki tüm fizyolojik durum normal olmasına rağmen ameliyathanede koca bir kesiyle geldi boncuğum kollarıma.
şimdi ise mecbur sezeryana giricem ama keşke şansım olsada yine (doğum anı hariç ) aynı şeyleri telaşeyi yaşasam ve normal doğuma girebilsem. o acaba bu gün mü umudu, acaba nasıl olacak merakı, o heyecanlı bekleyiş emin olun kızlar yok böyle güzel bir duygu kendinizi bundan mahrum etmeyin şansınız varsa. hele o hastahanedeki 5 cm. geçtikten sonraki bekleyiş belki biraz zorlu ama emin olun o kadar güzel ki. heleki o bir saate kalmaz doğumhanedeyiz sözü varya emin olun o an ne korku ne acı hiç bir şey yok sadece hayal o minik kıpırtının kucağınızda olacağı hayaliyle zaten leyla gibi oluyo insan.
ayy kusura bakmayın biraz uzattım ama duygularım debreşti yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…