Sizce normal mi bu olaylar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delihatun4561

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
114
9
18
26
Merhaba ben 21 yaşındayım çalıştığım iş yerindeki cocukda 27 yaşında sürekli bana bakıyor çaktırmadan bana bakakalıyor göz altından bakıyorum ayreten çocuğa pas vermiyorum konuşmuyorum bile bir eğildim iş yerinde yerden poset aldım dar pantolon giymiştim arkama baktığını gördüm kafasını eğmiş filan bu durumu anneme açıklıyorum sen yanlış anlamışsındır dedii o çocuk öyle biri değil dedii annemle aynı yerde çalışıyoruz bu arada ayreten öbür ablada o çocuğun çalıştığı yerde çalış orayı da öğren diye tavsiye veriyordu bugün bana

E sen bu çocuktan hoşlanıyordur işte ne güzel dikkatini çekmeyi başarmışsın işte totonla da olsa.😂😂🍑
Gelip sürekli konuşmuyor ki benle annem var diye kesin o ablada o çocuk için zarf atıyor bana kaynaşsınlar diye cocukda bişi var kesin diyorum

Her popisimize bakan hoşlanıyor olsaydı ohoo 😃 erkekleri aşık etmenin yeni yolu dar pantolon giyip eğilmekmiymis 🙄🤦

Poşete eğildim değince aklıma leopar desenli tayt ve gırgır geldi🤣🤣🤣
Çok istiyorsanız gidin sohbet edin,ama birilerinin etkisinde kalmayın , gerçekten hoslanip ,hoşlanmadiginiza emin olun( annenize eğildim popoma baktı demenizdeki neden ne)
Haha o olay ne ya anlatır mısın bilmiyorum ben 😃

Her popisimize bakan hoşlanıyor olsaydı ohoo 😃 erkekleri aşık etmenin yeni yolu dar pantolon giyip eğilmekmiymis 🙄🤦
Ben aşık mı ettim diyorum hanımefendi ne kadar kadın düşmanısınız hem cinsine güzel tavsiye vermen gerekir ben gelişen olayları anlattım

Ben aşık mı ettim diyorum hanımefendi ne kadar kadın düşmanısınız hem cinsine güzel tavsiye vermen gerekir ben gelişen olayları anlattım
Hiç kadın düşmanı değilimdir aslında ama eğilince popona bakmasi hoşlandığını değil röntgenci olduğunu gösteriyor adamın 🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X