Sizce normal mi bu olaylar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arada bir göz göze gelince tebessüm et mesela.
Olur
Poşete eğildim değince aklıma leopar desenli tayt ve gırgır geldi🤣🤣🤣
Çok istiyorsanız gidin sohbet edin,ama birilerinin etkisinde kalmayın , gerçekten hoslanip ,hoşlanmadiginiza emin olun( annenize eğildim popoma baktı demenizdeki neden ne)
Anneme niye anlattım güzel soru aynı iş yerindeyiz çocuk da hemen hemen yanımızda çalıştığı için korktum bı an bildiğin kafasını eğdi çocuk bakıyordu sonra kafasını geri kaldırdı baktım diye ardından bugün iş yerindeki abla o çocuğu çağırdı gelsene diye annem yanımda yoktu o çocukla beraber çalışın yaptı annem gelince abla bişi yok dedi çocuğa annemin yanında kadın farklı bişi dedi alışsın orayı çalışsın filan diye

Bu kişi ile ilgili daha önce de konu açtınız. Siz baktığınız için bakıyor, ve sizin bakışlarınız o kadar dikkatini çekti ki sizi süzmeye başladı. Çocuktan anlam çıkarmayın, kendi hareketlerinizin anlamını çözün.

Anneme böyle bişey anlatsam mekanı taramalıyla basıp çocuğu dağa kaldırırdı hey yavrum hey adkflflfşgi 😂
Anneme normal geliyor annem o çocukla 3 yıldır çalışıyorlar ben de ise gireli 2 hafta oluyor yeniyim annem evli ben bekar demekki olabilir yanii

Ee ne bu şimdi günlük olaylar dert oldu ya ne diyeyim 🤷‍♀️ AYRETEN hoşlanıyorsa çocuk sizinle konuşur zaten 27 yaşında adam

Bu kişi ile ilgili daha önce de konu açtınız. Siz baktığınız için bakıyor, ve sizin bakışlarınız o kadar dikkatini çekti ki sizi süzmeye başladı. Çocuktan anlam çıkarmayın, kendi hareketlerinizin anlamını çözün.
Kendi hareketlerim hoşlanıyorum ondan o hoşlanıyor mu emin olamıyorum

Anneniz bekar olsa o mu alacaktı çocuğu, nasıl saçma bişey yazdığınızın farkında mısınız?
Diyorum ki annem evli olduğu için kadına yavsayamaz öbür ablaya da ortada bekar ben varım gözünü bana dikti anlamında söylüyorum

Kendi hareketlerim hoşlanıyorum ondan o hoşlanıyor mu emin olamıyorum
Kendi hareketlerinizden derken çocuktan hoşlanıyor musunuz demedim. Siz baktığınız için bakıyor, siz baktırana kadar bakmışsınız, ayrıca poşet almak için eğildiğinizde arkanızdan bakması hoş bir davranış değil. Hoşlanmak biri eğilince arkasına bakmakla belli olmaz. Siz kedi misiniz birbirinizin arkasını kollayacaksınız? Neredeyse adamı bana bak diye dürtücekmişsiniz ama bana bakıyor diyorsunuz.

Diyorum ki annem evli olduğu için kadına yavsayamaz öbür ablaya da ortada bekar ben varım gözünü bana dikti anlamında söylüyorum
Sizden başka bekar olmadığı için size yavşıyor sizin deyiminizle. Yavşamak nasıl bir söz? Anneniz bekar olsa ona da mı yavşayacak ? Tek kriteri sizin bekar olmanız yani? Çocuk siz eğilince arkanıza bakıyor, siz yavşamak sözünü rahatça kullanıyorsunuz. Sakın kaçırmayın, tencere kapak gibi bir çift olursunuz.

Kendi hareketlerinizden derken çocuktan hoşlanıyor musunuz demedim. Siz baktığınız için bakıyor, siz baktırana kadar bakmışsınız, ayrıca poşet almak için eğildiğinizde arkanızdan bakması hoş bir davranış değil. Hoşlanmak biri eğilince arkasına bakmakla belli olmaz. Siz kedi misiniz birbirinizin arkasını kollayacaksınız? Neredeyse adamı bana bak diye dürtücekmişsiniz ama bana bakıyor diyorsunuz.
Ne kadar kadın düşmanısınız yahu erkekler bile kötü yorum yazmadi kimse benim moralimi özgüvenimi çökertemez kb
Ve de ben çocuğa belli etmeden göz altından baktım çaktırmadan bakıyorum boş yorum yazma

Sizden başka bekar olmadığı için size yavşıyor sizin deyiminizle. Yavşamak nasıl bir söz? Anneniz bekar olsa ona da mı yavşayacak ? Tek kriteri sizin bekar olmanız yani? Çocuk siz eğilince arkanıza bakıyor, siz yavşamak sözünü rahatça kullanıyorsunuz. Sakın kaçırmayın, tencere kapak gibi bir çift olursunuz.
Ya bı sus boş çeneni kapat benim anneme mi yavsiyor çocuk dedim orandan burandan uyduruyorsun bu platformdan uzaklaş burası seni aşar canım

Ne kadar kadın düşmanısınız yahu erkekler bile kötü yorum yazmadi kimse benim moralimi özgüvenimi çökertemez kb

Ve de ben çocuğa belli etmeden göz altından baktım çaktırmadan bakıyorum boş yorum yazma
Ben siz derken bana sen diye hitap edemezsiniz haddinizi bilin. Çocuk arkamdan baktı, yavşamak sözlerini kullanan sizsiniz, seviyeniz ortada iken anlamış gibi suçlama yapamazsınız. Utanmadan annem evli olduğu iÇin yavşayamaz diyorsunuz. Annenizle yarış halinde misiniz? Hoşlandığınız kişiden yavşıyor diye bahsedip özgüven ve moralden bahsediyorsunuz. Yavaştan bir adam iÇin moral yada özgüven gerekmez, arkanızdan bakması yeterli.

Ben siz derken bana sen diye hitap edemezsiniz haddinizi bilin. Çocuk arkamdan baktı, yavşamak sözlerini kullanan sizsiniz, seviyeniz ortada iken anlamış gibi suçlama yapamazsınız. Utanmadan annem evli olduğu iÇin yavşayamaz diyorsunuz. Annenizle yarış halinde misiniz? Hoşlandığınız kişiden yavşıyor diye bahsedip özgüven ve moralden bahsediyorsunuz. Yavaştan bir adam iÇin moral yada özgüven gerekmez, arkanızdan bakması yeterli.
Teyzecim git işine haydi

Ya bı sus boş çeneni kapat benim anneme mi yavsiyor çocuk dedim orandan burandan uyduruyorsun bu platformdan uzaklaş burası seni aşar canım
Haddini bil, senin sözlerin yavşamak
Annem evli olduğu iÇin yavşayamaz sözü size ait.

Haddini bil, senin sözlerin yavşamak

Annem evli olduğu iÇin yavşayamaz sözü size ait.
Teyzecim bu sözde bişi yok gereksiz yere alınganlık yapıyorsunuz burası sohbet açma platformu senin gibi burda dikkat çekmeye çalışacak ise işimiz zor ohoho sanal burası sanal sanal size misal mesela örneği verilmiş gerçeğimi olucak zoruna giden yorum olursa cevap vermeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X