Sizce normal mi? Fikirlerinizi bekliyorum...

az önceki sorum canayakın"a idi.
Şimdi b&m ye söylüyorum:) cnm biz 5 aylık evliyiz.İnşallah değişirim yani bu kadar kafama takmam.Ama bu değişme ikimizin de umursamaz ve hassa olmamamız anlamına gelmez.Çünk evlilikte monotonlaşma olmasını da hiç istemiyorum ve birbirimize ilgimiz hep sürsüün istiyorum.Sanırım çok şey istiyorum:)

bende öleyim, ama hatalarımın farkına varıyorum.
senin kadarda uzatmıyorum anlık oluyo yane

Canım sana ne desem ki aslında evliliğin ilk yıllarında bu duyguları çok yoğun yaşamadık.Evet 10 yıllık evliyim.Bazı şeylerin çok geç farkına vardık.Kendimizi evliliğimizi yeni yeni tadıyor ve yaşıyoruz.Şimdi birbirimize daha bağlı ve duygularımızın farkında olarak bu duygulardayım diyebilirim.Sanırım sen yeni evlisin bu duyguları yaşaman çok normal.Ama çok yoğunlaşma yine de.Seni anlıyorum.İlk yuıllarda bu güzel duyguları farkederek ve hissederek yaşaman.Yine de ayağın frende olsun.Abartmadan ama.............:teselli:

manatonlaşma diil de canım bi süre sonra ister istemez bişiler değişiyo bende ilk senmde hiç değişmeyelim istiyodum ama zamanla bişiler rayına oturyo yine ilgi var yine sevgi var ama cocuk olunca bişer maalesef eskisi gibi olmuyo ama daha farklı bi bağ oluyo zaten istesen bile manoton olamazsın :))) yoo aslında cok sey istemiyosun normal olan oo ama bazen istedimiz olmuyo diye kendimiziz yıpratmamak lazım insan hep aynı morelde olmuyo sürekli farklı bi piskoloji içinde oluyo zaten sevgi sürdü sürece o evlilikte hep heycan olur ilgi olur önemli olan birbirimizi yıpratmamak :)

Son düzenleme:
canım eşinin bazen aklına gelmemesi onun erkek olmasından kaynaklanıyor, onlar bizim kadar hassas değilller, bende senin gibiydim ilk evlendiğimde hatta şimdide öyleyim, eşimde hiç sevmez el ele tutuşmayı, ama aklına gelmezse ben tutuveriyorum elini oluyor bitiyor.Onun beni sevdiğini bilourm, her hareketinden belli, o yüzden bana büyük ona küçük gelen şeylerdede ben adım atıyorum artık.

arkadaşım millet ne sorunlarla uğraşıyor..seninki sorun değil ki...bunu saplantı haline getirmişsin...evliliğinde şiddet hor görülme aldatma yoksa ,hayatı kendinede eşinede zehir etme...
hayat çok kısa,eşinle mutlu olmaya bak....
inan her zorluğa rağmen hayat yaşamaya değer...:1rolleyes:

canım ne kadar zamandır evlisin ben yaklaşık iki senedir evliyim (ama 1 yılını ayrı geçrdik işim yuzunden) ben de senin gibyim zamanla azalsa da geçtiğini söyleyemem ama erkeler bundan hoslanmıyolar sanırım esime söylediğimde beni anlamıyor abarttığımı soyluyordu. ama bence bu duyguları insan degiştiremez bunun için sevgisinin azalması lazım. napiim ben de ona benzemekte buldum careyi ama hareketlerim değişsede duygu ve dusuncelerim degişmiyor... zor işler bunlar

canım 5 aylık evliyiz biz.Daha çok yeniyiz anlayacağın.Ben de burda bizden daha kıdemli arkadaşlara sorup zamanla bu huyumun değişip değişmeyeceği hakkında bi fikir edinmek istedim.Benim gibi hisseden bayanların olduğunu bilmek beni sevindirdi.Yoksa kendimi psikopat bir aşık olarak görüyordumşakkıdı

numeros bende senın gibiyim inan ve eşime bazen dedım zaman amannn bu muydu diyorr ve boyle demesi bile benım canımı sıkıyor..
sanırım bizde bu huy çok ince dusunmekten kaynaklanan bi sorun... ben çok ince düşünürüm mesela... yenı yenı kendımı yuzeysel dusunmeye alıstırdım artık hiç bişeye okadar çok takılmıyorum sonra bılıyorumkı yıne kendı kendıme uzulecegım...
bide ben tek üzülüp kuruntu yapsam neyseee yinee ama ben ağlıyordum bidee sen düşün artık beni... ben basardım sende basarırsın bence yuzeysel dusun ve umursama haa birde bir ugras bulmak mesgulıyet olmasıda çok onemli.. elişi vs hobi olabılır bu... a.s.

canım ya aynen ben de ağlıyorum ,hem de hıçkıra hıçkıra,tabi o görmesin diye girip başka bi odada yapıyorum ,bazen onun yanında patlak veriyor gözyaşlarım...Zaten çooook sulugözümdür anlatamam.Ya değişcez ya değişcez başka yolu yok sanırım...

senin yapın sanırım biraz detayccı. zamanla geçer canım. ama eşine öok yansıtmamaya çalış. yada al karşına güzelce bir konuş. seni çok seviyorum ama elimde değil işte çok alınganım vs gibi. bide benden sana tavsiye tv de filan çok kadın progamlarına takılma. insanın psikolojisini çok bozuyor bunlar. biri kaynıyla beraber. biri 4. kadını almış filan. bunları izleye izleye bir ara bende eşimin her hareketini gözlemlemeye başlamıştım.. eşim bana fean çıkışmıştı bi daha izleme bunları diye..

artık izlemıyorum. ve inanırmısın çokkkk rahatım..

canım biraz kendini frenle eşin bu durumdan sıkılabilir kendimi eşinin yerine koyuyorum bu kadar sıkmaya gelemezdim zamanla oda patlak verir şimdi belki bişey demiyordur ama fazla üzerine düşme

oyy kıyamamm.. bende işte sen gıbıydım canım ,eşimde der bana sulugoz aglama bakem yine oldu die yaa böle demesi bile benım sınırımı bozuyordu .. birde ustune çok dusuryordum sevgimden dolayı oda benım bu huyumdan sıkılmıstı ben çocukmuyum yapcagım seylerı soyleme bana derdi.. şimdi eskısı kadar ustune dusmuyorum , aslında zor tutuyorum kendımı yoksa yine aynı ben olurum :)))

beste2006 arkdasım sen konus dıyorsun ama erkek mılletı farklı anlıyor bana diyordukı eşim bu aksamkı kavga demek bu olsun dedın ve açtın konuyu yada bugunku konumuz bu olsun demek derdii vee oyle demesii benı çileden çıakrtırdı uyusss yaaa ..surda bişey anlatacam dinlesene benii, derdim var paylasacam.. YOK olmaz benım ona soyledıklerım ancak dırdırdan ibaret!!!

sonuc olarak eşinin ustune çok fazla dusme tatlım biliorum ço seviosun ama buseferde kendınılerını bulunmaz hint kuması sanıp hepten kacıyorlar bizden,kaçan kovalanır bunu unutma ,ince dusunmemeye çalış .. ben suan mutfak masa ortusu oruyorum dantelden bayagıda oyaladı benı hakkaten bundan sonrada yegenlere bişiler oreyım diom yanı ben bos kaldıkca yine eskı abba olacam anlıcan . kolay gelsınnnn canımmm ... insallah sendede işe yarar a.s.

yok cnm onu sıktığım filan yok ben gizli gizli üzülüp ağlıyorum onun ruhu bile duymuyna karşı gayet neşeli ve rahat görünüyorum.Çünkü ona bütün bunları söylersem onu şımartırmışım gibi geliyo bunu yapmak da istemiyorum,bu sorunu kendi içimde halletmeliyim.Eşimi seviyorum çok ama bu onu şımartıp da kendini hint kumaşı olarak görmesi anlamına gelmemeli, gururluyum biraz da işte :) ihtiras,gurur,hassaslık ben de böyle bi karışımdan oluşmuşum sanırım:)

:)) valal benım yaptıgım hataya dusmemen iyi olmuş valla sonradan kendıme kızdım zamanlar çok oldu dıyorum nedne bukadar uzerine dusuyorum , şımartmamak gerek
şimdi o benım peşimde .. ohh canıma degsin valla... ben şimdi bu huyumdan vazgectımya sanıyokı ben onu az sevıyorum artık oyuzden şimdide kendısı kedi gibi peşimde sureklı.. a.s a.s.

Son düzenleme:
Bence siz kendinize kötülük yapıyorsunuz. Ayrıca böylesine kuruntulu olmak normal bir davranış değil. Biraz rahatlayıp hayatın tadını çıkarmaya bakın.

bence senin hiç derdin tasan yok
kendine dert arıyorsun
eşinin her hareketi izleme her seye yorma
sonra sen üzülürsün canım

normal değilsin tabii ki..eşinde senin aklından geçen her şeyi okuyamazki..söylesen ona sana şu yüzden kızdım diye kusura bakma da güler sana...her an seninle olamaz ki,her an seninle ilgilenez mi...o senin yanında paket gibi taşıyacağın biri değil..belki de geçmişte sana hep böyle davrandığı ama şimdi arada sırada yaptığı için sana tuaf geliyor...bence çok ta sıkma hayatını böyle şeyler için maffetme..kendinide onu da üzme..

Ya valla düşüncelerimiz tıpkısının aynısıa.s Tek fark ben en başından beri kıskansam da söylemedim, için için ağlasam da ona nedenini belli etmemeye çalıştım ,çünkü şımartmak gerekmez hem bi bayan olarak kıskanılacak ve üzerine düşülecek biz olmalıyız dimi ama,iyiki de şımartmadım.Şimdi de kendi kendime çözücem bu sorunumu onun ruhu bile duymayacak:dance: Ama dediğin gibi abba sanki bu sefer de daha az seviyormuşum gibi geliyor ,çok acayip yaaaCADIARZU:1rolleyes:

bence senin hiç derdin tasan yok
kendine dert arıyorsun
eşinin her hareketi izleme her seye yorma
sonra sen üzülürsün canım

Haklısın cnm hakkaten derdimiz yok ciddi manada ,tek derdim sınavım ona da dert denirse tabiii.Bu yüzden bazen kendimi çok nankör bir kul gibi hissediyorum,şükredecek yerde dert ediniyorum ,ama yenicem inşALLAH ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…