az önceki sorum canayakın"a idi.
Şimdi b&m ye söylüyorum:) cnm biz 5 aylık evliyiz.İnşallah değişirim yani bu kadar kafama takmam.Ama bu değişme ikimizin de umursamaz ve hassa olmamamız anlamına gelmez.Çünk evlilikte monotonlaşma olmasını da hiç istemiyorum ve birbirimize ilgimiz hep sürsüün istiyorum.Sanırım çok şey istiyorum:)
az önceki sorum canayakın"a idi.
Şimdi b&m ye söylüyorum:) cnm biz 5 aylık evliyiz.İnşallah değişirim yani bu kadar kafama takmam.Ama bu değişme ikimizin de umursamaz ve hassa olmamamız anlamına gelmez.Çünk evlilikte monotonlaşma olmasını da hiç istemiyorum ve birbirimize ilgimiz hep sürsüün istiyorum.Sanırım çok şey istiyorum:)
arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinicem.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz ancak benim sevgimin yanında eşime aşırı bağımlı olduğumu düşünüyorum.Bu da benim en ufak görünen bir şeye bile alınıp kendi içimde kuruntu yapmamam sebep oluyor.Örnek vereyim hemen,mesela eşimle izinli olduğu bi gün evde otururken o genelde her zaman oturduğumuz koltuğumuzda oturur ben başka bi koltukta oturakalmışsam ona bakıp için için" hiç de benden ayrı oturmaktan rahatsız değil" diye düşünüp içleniyorum,misafirlikten kalktığımızda arabamıza doğru ilerlerken elimi genelde tutar öyle gideriz ama eğer o gün tutmadan arabamıza gittiysek hemen "neden tutmadı" diye için için üzülüp surat asıyorum (ama o sebebini bilmiyor,söylemiyorum) ..Birgün bir yerde oturup çay içiyorduk,orda bayan garson için eşim "filan şarkıcıya ne kadar da benziyor"dedi ,o an çaktırmadım ama sonra gün boyu yüzüm gülmedi.Bunun gibi örnekler o kadar çok ki hayatımda, şimdilik aklıma bunlar geliyo.inanın çok rahatsız oluyorum huzursuzluklar yaşıyorum devamlı,yapı gereği sevdim mi aşırı sahiplenici ve derin seven biriyim(arkadaşlarımı da )sorun tamamen benim içimle ilgili...Ben gerçekten normal miyim sizce,ya da ne yapabilirim böyle olmamak için???:çok üzgünüm:
canım ya aynen ben de ağlıyorum ,hem de hıçkıra hıçkıra,tabi o görmesin diye girip başka bi odada yapıyorum ,bazen onun yanında patlak veriyor gözyaşlarım...Zaten çooook sulugözümdür anlatamam.Ya değişcez ya değişcez başka yolu yok sanırım...
:)) valal benım yaptıgım hataya dusmemen iyi olmuş valla sonradan kendıme kızdım zamanlar çok oldu dıyorum nedne bukadar uzerine dusuyorum , şımartmamak gerek
şimdi o benım peşimde .. ohh canıma degsin valla... ben şimdi bu huyumdan vazgectımya sanıyokı ben onu az sevıyorum artıkoyuzden şimdide kendısı kedi gibi peşimde sureklı.. a.s a.s.
bence senin hiç derdin tasan yok
kendine dert arıyorsun
eşinin her hareketi izleme her seye yorma
sonra sen üzülürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?