- Konu Sahibi derinnefes
-
konunuza ilk defa giren insanların oldugunu düşünüp keşke önceki konularınızın linklerini verseydiniz en azından.
şahsen ben yorum yapmak isterim ama pek bir şey anlamadım
Konuşmadan nasıl bilebilirsin? Ki bu adam senin eşin yani neden konuşamıyorsun.
Eski konularına bakmadım, şimdi baktim yok bi ara bakıcam. Sen neden ilgi göstermeyi denemiyorsun? Belki o da senden bekliyordur bi adım. Senin kırıldığını soğuduğunu düşünüyordur.
Merhabalar,
Beni bilenler bilir az çok önceki eşimle olan tartışmalarımdan, cok şükür uzun süredir tartışmıyoruz daha doğrusu artık o da farkında benm onu kaybetme korkum yok içimde o kdr yaşadıklarımdan sonra..ve haksz oldugununda..cok yüz göz olmuyorum ve böylesi daha da güzel. arada ufak şeyler olsa da geçiştiriyorum.herneyse asıl sorunum şu..eşimle en son geçen ay tatile gittik tatilden döndğümzden beri birlikte olmuyorz ikimizinde girişimi de olmuyor bazen yanaşıck gibi oluyor ben de karşılk vermeye çalışyorum ama olmuyor. belki de işinden yorgun geliyor veya sıcaklardandır diyorum..aldatma vs yokçok şkr cunku telınn şifresi vs herşeyi bende.evden işe işten eve..acaaba ben yokken başka türlü kendini tatmin ediyordu da bu şekilde mi alıştı. bu konuda konuşmayı düşünmuyorum onunla çünkü artık umursamaz davranıyorum böyle daha iyi oluyor..
sizce o kdr tartışmadan sonra bu soğuklugun olması normal mi?
Kusura bakmayın ramazan gününde böyle bir soru sordum.ama lütfen yargılamayın..
Eski konularınızı okumadım.Ama .. Oda sizinle aynı sebeplerden yanaşmıyor olabliir..Her iki taraftan birisi diğer tarafın adım atmasını bekliyor olabilir. soğukluk uzadıkça dahada artar ve bir süre sonra kabullenilir..Evliliği sürdürmeyi düşünüyor iseniz.birinizin adım atması gerekir bence..
Psikologluk bir durum olduğunu sanmıyorum.
Eskiden çok acı kavgalarınız olduysa şu an cinsel,fiziksel ve duygusal soğukluk olması öyle normal ki...
Zamanla ısınırsınız umarım.
Ama hemen gerçekleşmesini beklemeyin derim.
yaa kusur değilde sabah sabah beklemiyordum böyle bir konu
anlaşılan en az 1ay olmuş
tabi hemen aldatmaya yorulmaz sende zaten bu konuda eminsin eşinden
ama uzun bir süre değilmi bu
alışkanlık haline getirmeyin
souçta kadın için olmasada erkek için temle bir ihtiyaç
nereye kadar dimi...
ayrıca eğer eşinin masturbasyon gibi bir alışkanlığının olduğunu düşünüyorsan
bu da bir sorun
9 senelik evli 7 yaşında bir kız çocucğu annesiyim
ve malesef cinsellik konusunda birtakım sorunlarım var
ancak yinede 1 ay bana bile uzun geliyor
bu kadar koyvermeyin kendinizi
Bir de şu bir gerçek ki; soğukluk uzadıkça mesafe artıyor.
En azından bende böyle oluyor.
Olay sıcağı sıcağına olmasa da yakın tarihte çözülmeli,tenler uzaklaştıkça yürekler de kopuyor.
Sakın yanlış anlaşılmasın bu sadece şahsi fikrim ve hayat tarzım.
Merhabalar,
Beni bilenler bilir az çok önceki eşimle olan tartışmalarımdan, cok şükür uzun süredir tartışmıyoruz daha doğrusu artık o da farkında benm onu kaybetme korkum yok içimde o kdr yaşadıklarımdan sonra..ve haksz oldugununda..cok yüz göz olmuyorum ve böylesi daha da güzel. arada ufak şeyler olsa da geçiştiriyorum.herneyse asıl sorunum şu..eşimle en son geçen ay tatile gittik tatilden döndğümzden beri birlikte olmuyorz ikimizinde girişimi de olmuyor bazen yanaşıck gibi oluyor ben de karşılk vermeye çalışyorum ama olmuyor. belki de işinden yorgun geliyor veya sıcaklardandır diyorum..aldatma vs yokçok şkr cunku telınn şifresi vs herşeyi bende.evden işe işten eve..acaaba ben yokken başka türlü kendini tatmin ediyordu da bu şekilde mi alıştı. bu konuda konuşmayı düşünmuyorum onunla çünkü artık umursamaz davranıyorum böyle daha iyi oluyor..
sizce o kdr tartışmadan sonra bu soğuklugun olması normal mi?
Kusura bakmayın ramazan gününde böyle bir soru sordum.ama lütfen yargılamayın..
farkındayım..evet uzun bir süre erkek için o yüzden zaten kafama takıldı..mastürbasyon yapıyordur eminim, ama bana söylediği şey onlar evvliyken günah şeyler bunlar sakın bir daha böyle saçma bir soru sorma demişti bir keresinde. ben koyvermek istemesem de açıkcası yanaşdıgımda bana naz yapması olucak önceki deneyimlerden biliyorum. o yüzden biliyorumki ben bir kez daha gururumu kırmış olucam bu da benm iyice mutsuzlugum olucak sonucta siz de kadınsınz beni anlarsınız cunku benm eşim ya karım da benm nazımı çekıyor diyipte beni mükafatlandıracak bir insan değil aksine egosu tavan yapan bir insan.
Tartışmalarınızdan sonra araya soğukluk girmesi normal insan ister istemez soğuyor kendini geri çekiyor :26: konuşmayı düşünmüyorum demişsiniz bana kalırsa yanlış yapıyorsunuz konuşmadan hiç bir şeyi çözemediğiniz gibi ilerisi dahada karanlık bir hal alır bana kalırsa konuşmaktan kaçmayın
evet anlıyorum
gerçekten gıcık bir durum
heleki eşler arasında ego savaşı varsa
açıkcası bir kadın olarak bende
zorla istenildiğimi hissetmekten rahatsız olurudm
tüm kadınlar rahatsız olur
ama bu konuda sanırım biraz politik davranmak lazım
erkek sonuçta
bir yere kadar ego filan düşünür
sonrasında
şehveti ağır basacaktır
kendin gitme
ama dayanamacak duruma getir
en azından şimdi çalışıyor işi de yorucu üstüne gitmiyim zaten önümüz tatil tatile gitmeyi planlıyoruz orada aynı şekilde devam ederse konuşmayı düşünyrum..
evet var ne yazıkki ben de yok ama eşim de oldugu için ne duygularını belli eder ne bpyun eğer sanarsınki karşında koca bir dağ var yıkılmaz.yani ben ne yaptımsa da yıkamadım.. kendim gitmiyim dayanamayack duruma getirim ama nasıl seksi kıyafet fılan fayda etmıyor :)
aslında taktik bol da
bu taktikten ziyade
kadının duruşu bakışı ile olur
seksi kıyafet zaten şartta
ifade edemiycem şimdi ama
biraz şuh olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?