• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce normal mi hatunlar?

canım araya özellikle cinsellik konusunda soğukluk bi girdi mi düzelmesi çok zor oluyor söyleyeyim, bence sen ilgilen gözü başkalarına kaymasın sonra.

canım araya özellikle cinsellik konusunda soğukluk bi girdi mi düzelmesi çok zor oluyor söyleyeyim, bence sen ilgilen gözü başkalarına kaymasın sonra.

Bende bundan korkuyorum ama yanaşsam da sıcak dicek yorgunum dicek ben iyice bu sefer batıcam yine...neyse bir çaresini bulayim bari yiceklerle filan:)))

Merhabalar,

Beni bilenler bilir az çok önceki eşimle olan tartışmalarımdan, cok şükür uzun süredir tartışmıyoruz daha doğrusu artık o da farkında benm onu kaybetme korkum yok içimde o kdr yaşadıklarımdan sonra..ve haksz oldugununda..cok yüz göz olmuyorum ve böylesi daha da güzel. arada ufak şeyler olsa da geçiştiriyorum.herneyse asıl sorunum şu..eşimle en son geçen ay tatile gittik tatilden döndğümzden beri birlikte olmuyorz ikimizinde girişimi de olmuyor bazen yanaşıck gibi oluyor ben de karşılk vermeye çalışyorum ama olmuyor. belki de işinden yorgun geliyor veya sıcaklardandır diyorum..aldatma vs yokçok şkr cunku telınn şifresi vs herşeyi bende.evden işe işten eve..acaaba ben yokken başka türlü kendini tatmin ediyordu da bu şekilde mi alıştı. bu konuda konuşmayı düşünmuyorum onunla çünkü artık umursamaz davranıyorum böyle daha iyi oluyor..
sizce o kdr tartışmadan sonra bu soğuklugun olması normal mi?
Kusura bakmayın ramazan gününde böyle bir soru sordum.ama lütfen yargılamayın..

canım bence normal değil..
eşinle konuştunuzmu?
yani kişiye göre değişir belki ama cinsel sağlığı yerinde olan bir erkek en fazla 10 günde ihtiyaç hisseder gibi sankii..
ben de eşimle böyle bir süreç yaşadım..
o o zamanlar p... izliyomuş..
umarım seninki öyle bişey yapmıyodur..

evet anlıyorum
gerçekten gıcık bir durum
heleki eşler arasında ego savaşı varsa
açıkcası bir kadın olarak bende
zorla istenildiğimi hissetmekten rahatsız olurudm
tüm kadınlar rahatsız olur
ama bu konuda sanırım biraz politik davranmak lazım
erkek sonuçta
bir yere kadar ego filan düşünür
sonrasında
şehveti ağır basacaktır
kendin gitme
ama dayanamacak duruma getir
:34::34::34::34::34::34:

katılıyorum :))

evet var ne yazıkki ben de yok ama eşim de oldugu için ne duygularını belli eder ne bpyun eğer sanarsınki karşında koca bir dağ var yıkılmaz.yani ben ne yaptımsa da yıkamadım.. kendim gitmiyim dayanamayack duruma getirim ama nasıl seksi kıyafet fılan fayda etmıyor :)

tatlım niyetini belli etme..:1:
mesela benim eşim ben seksi gecelik giyince çok canı çekiyo biliyorum ama özellikle poposunu dönüp yatıyo..
yani kendince tavlanmayı gurur yapıyo..
ben napıyorum?
özellikle yaptığımı belli etmiyorum..
mesela normal evde giydiğim pantolonlarımdan popoma yapışan beyaz olanı giyyorum..
sanki herhangi bi gün gibi..içine kırmızı tanga..üstüne de göğüs dekolteli bi tshirt..
ama öylesine giymiş ayağına yatıyorum, kendi halimde görüntüsü çiziyorum..
çay içiyoruz bişiler yiyoruz mesela..
bişeyleri bahane edip kıvırırarak geçiyorum önünden..:27::27:
ya da eğiliyorum özellikle, dekoltemin farkında değil gibi..:27::27:
sonuç..malum..:1::1::1:

bi de eşimle cinsel sorun yaşadığımız zamanların %90ında eşimin bana söylemediği sıkıntılar vardı hep şimdiye kadar..
zihni çok dolu olan erkek cinsellikten kaçıyo genelde..
geçmişi unutup, küçük zamanlarınızı eğlenceli hale getirmeye bakın canım..
mesela biz öylesine marketten alcağımız bikaç bişey için bile eşimle özellikle eğlenceye gidiyoz gibi davranıyoz..
mesela o bana diyo: sıkı dur seni çook güzel biyere götürecem?
ben:nereye aşkıımm??
o: kilere diş macunu ve şampuan almaya? :))))
ben: yaşasınn..:46: dur biraz süsleneyimde hemen geliyom koçişş..
gibi..
yani sizin biraz heycana ve küçük şirinliklere ihtiyacınız var muhabbetinizi artırmak için..
mesela lunaparka gidin..
ya da uzaktaki normal bi parka..o sizi sallasın..
başka bi diyeceğim şey: birbirinize iltifat edin..o bana etmiyo ben niye ediyim deme canım..
benim eşim de inanırmısın odunun tekidir..ne güzel bi laf ne öpme ne sarılma..
ben de karar aldım o yapmasa da ben yapcam alıştırcam diye..
şimdi okadar alıştı kii benim sıcaklığıma..
normalde gün içinde aramayan ilgilenmeyen adam,durup durup arıyo özlüyo..
yani eşinden beklediğin şeyleri önce kendin yap ve sadece kendi mutluluğun için yap..
emin ol faydasını göreceksin canım..
Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
canım bence normal değil..
eşinle konuştunuzmu?
yani kişiye göre değişir belki ama cinsel sağlığı yerinde olan bir erkek en fazla 10 günde ihtiyaç hisseder gibi sankii..
ben de eşimle böyle bir süreç yaşadım..
o o zamanlar p... izliyomuş..
umarım seninki öyle bişey yapmıyodur..

katılıyorum :))
Hayır konuşmadım çünkü benim umursadıgımı bilince bunu bana karşı kullanıyor. önceki deneyimlerinden biliyorum benm eşim biraz kız gibidir naza çeker kendini.. bir beklentisi var ama bilemyrm onu sen tanıyosun diceksiniz ama yeterince tanıyamıyorum, sorunlarımız vardı daha önce bahsettiğim muhtmelen kafasında onlar olabilr çünkü eşim kuruntulu bir insan kendi kafasında kurar.ama kimseye bişi demez. ..... izlemez çünkü teli akıllı değil ee zaten akşamları da evde beraberiz, ama mastürbasyon yaparmı onu bilmıyrm işte. birde açık açık yazamıyorum ama benm eşim ilişki konusunda çok anlayışlıydı önce benm tatmin olmamı bekler sonra kendini düşünürdü. şimdi sorun ne bilmıyorum..işi ağır birde evimiz çatı katında sıcak gece dinlenemiyorum diyor uykusunu iyi alamıyor sıcaktan dolayı.

tatlım niyetini belli etme..:1:
mesela benim eşim ben seksi gecelik giyince çok canı çekiyo biliyorum ama özellikle poposunu dönüp yatıyo..
yani kendince tavlanmayı gurur yapıyo..
ben napıyorum?
özellikle yaptığımı belli etmiyorum..
mesela normal evde giydiğim pantolonlarımdan popoma yapışan beyaz olanı giyyorum..
sanki herhangi bi gün gibi..içine kırmızı tanga..üstüne de göğüs dekolteli bi tshirt..
ama öylesine giymiş ayağına yatıyorum, kendi halimde görüntüsü çiziyorum..
çay içiyoruz bişiler yiyoruz mesela..
bişeyleri bahane edip kıvırırarak geçiyorum önünden..:27::27:
ya da eğiliyorum özellikle, dekoltemin farkında değil gibi..:27::27:
sonuç..malum..:1::1::1:

ya benm de böyle yaptıgım zamanlar oluyor tabi ama eşim hemen bana diyor ya manyakmısın perdeden görücekler şimdi seni git üstüne düzgün bişi giy:) perdeden de kimse görmezde rüzgar esrse perde uçarsa falan filan:) ama ben yine de devam edim denemeye:)

bi de eşimle cinsel sorun yaşadığımız zamanların %90ında eşimin bana söylemediği sıkıntılar vardı hep şimdiye kadar..
zihni çok dolu olan erkek cinsellikten kaçıyo genelde..
geçmişi unutup, küçük zamanlarınızı eğlenceli hale getirmeye bakın canım..
mesela biz öylesine marketten alcağımız bikaç bişey için bile eşimle özellikle eğlenceye gidiyoz gibi davranıyoz..
mesela o bana diyo: sıkı dur seni çook güzel biyere götürecem?
ben:nereye aşkıımm??
o: kilere diş macunu ve şampuan almaya? :))))
ben: yaşasınn..:46: dur biraz süsleneyimde hemen geliyom koçişş..
gibi..
yani sizin biraz heycana ve küçük şirinliklere ihtiyacınız var muhabbetinizi artırmak için..
mesela lunaparka gidin..
ya da uzaktaki normal bi parka..o sizi sallasın..
başka bi diyeceğim şey: birbirinize iltifat edin..o bana etmiyo ben niye ediyim deme canım..
benim eşim de inanırmısın odunun tekidir..ne güzel bi laf ne öpme ne sarılma..
ben de karar aldım o yapmasa da ben yapcam alıştırcam diye..
şimdi okadar alıştı kii benim sıcaklığıma..
normalde gün içinde aramayan ilgilenmeyen adam,durup durup arıyo özlüyo..
yani eşinden beklediğin şeyleri önce kendin yap ve sadece kendi mutluluğun için yap..
emin ol faydasını göreceksin canım..
Allah yardımcın olsun..

ya inanki bunların hepsini denedim, hadi yürüyüşe gidelim dedim süslenmeye başladım sinirlendi alt tarafı şuraya gidicen ne süüslenıyon diye. sonra ben ona sarılmaya çalıştım öpmeye çalıştım beni bir rahat bırak dinlenim filan muhabbeti haliyle ben de bırakıyorum cok uğraştım inanki açtım ona kitap okudum defter aldım günlük tutalım dedim ben yazdım o yazmayınca ben de bıraktım. bu yüzden diyorum ya gururum kırıldı die. mesela öyle düngece sahilde yürüyoz eli omzumda elinden öptüm cnm kocam benm dedim böyle yılışık hareketler yapma filan ama yılışık değildi cidden öyle alt tarafı omzumdayken elini öptüm o kdr. eşime ben hadi parka gidelim desem büyü artık der. yani benm eşimn annesi babası yaşlı ya o da onlar gibi alışmış braz da ailede görmediği için ne bilim benm annem babam gibi değiller kpederim hep şikayt eder durur kaynanam zaten öyle bitkilerden konuşur o şuna iyi gelir bu buna iyi gelir eşimde öyle bir insan işte.
ama ısrarla denemeye devam edersem olur belki bişiler.:)

ya benm de böyle yaptıgım zamanlar oluyor tabi ama eşim hemen bana diyor ya manyakmısın perdeden görücekler şimdi seni git üstüne düzgün bişi giy:) perdeden de kimse görmezde rüzgar esrse perde uçarsa falan filan:) ama ben yine de devam edim denemeye:)

ya inanki bunların hepsini denedim, hadi yürüyüşe gidelim dedim süslenmeye başladım sinirlendi alt tarafı şuraya gidicen ne süüslenıyon diye. sonra ben ona sarılmaya çalıştım öpmeye çalıştım beni bir rahat bırak dinlenim filan muhabbeti haliyle ben de bırakıyorum cok uğraştım inanki açtım ona kitap okudum defter aldım günlük tutalım dedim ben yazdım o yazmayınca ben de bıraktım. bu yüzden diyorum ya gururum kırıldı die. mesela öyle düngece sahilde yürüyoz eli omzumda elinden öptüm cnm kocam benm dedim böyle yılışık hareketler yapma filan ama yılışık değildi cidden öyle alt tarafı omzumdayken elini öptüm o kdr. eşime ben hadi parka gidelim desem büyü artık der. yani benm eşimn annesi babası yaşlı ya o da onlar gibi alışmış braz da ailede görmediği için ne bilim benm annem babam gibi değiller kpederim hep şikayt eder durur kaynanam zaten öyle bitkilerden konuşur o şuna iyi gelir bu buna iyi gelir eşimde öyle bir insan işte.
ama ısrarla denemeye devam edersem olur belki bişiler.:)

ayyy..aynı benimki..eve girer girmez koşarak tüm perdeleri kapatır..
ben soyunurken olaki birileri görür diye:1::1::1:
sanki ben bayılıyom millete göstermeye ama kıl işte..:27::27:
sen yine giy tatlım..
hatta: 'kocacım böyle istediğim gibi giyince kendimi çok iyi hissediyorum, perdelerin de hepsini sıkıca örttüm..
müsadenle böyle takiliciiiimm akşımm...(yani sırıtarak ve şirinlikle..)' de..
bi de diyorum: 'aşkım ben dışarda hiç böyle giymediğim için hep evlenmeden önce bi evim olsun kocacıımın yanında giyyim diye hayal ederdim..çok mutluyum şuan giyebildiim için' vs vs..acıte ederek bana mani olmasına engel oluyorum bu şekilde..:27::27::1::1:
ve onları giyince de dediim gibi dayanamıyo bi süre sonra..
bi de canım cinsellikte kendini çok beklentiliymiş gibi gösterme..
mesela bazen eşim çok yorgun oluyo: hadi sana bi kıyak geçiyim buseferlik sana oynayalım diyorum..
ben fedakarlık edince artık yorgun da olsa beni mutlu etmeye çalışıyo..
yani afedersin çok açok oldu ama, benim sadece eşimi mutlu etmek için çok birlikteliğim olmuştur..
bi de bana tüm bunların dışında farklı bi sorunu var gibi geldi kafasını kurcalayan..
keşke onu öğrenme imkanın olsa..

tatlım erkekler kendi için heba olan kadın profilini sevmiyolarr..
ki zaten sevseler bile o pozisyona girmemek gerek..insan önce kendi sağlığını ve mutluluğunu düşünmeli ki çevreye bi faydası olsun..
benim anladığım şey, sen uğraştıkça eşinde geri tepmiş gibi..
onun için paralanıyo görüntüsü çizme..
mesela günlüğe o yazmamış sen de yazmamışsın..
ben olsam yazardım..
hatta şuan eşimin de bildiği bi günlüğüm var..
beni motive ediyo ve rahatlatıyo sonuçta, herif de yazmassa kendi bilir banane..
yani sadece sana özel olan bir alan geliştirirsen hem sen rahatlarsın hemde eşin ona kafayı taktıını düşünmez..
bence eşin biraz koca olarak zihninde bi profil çizmiş onu uygulamaya çalışıyo..
bazı erkekler evlenir evlenmez şaçma bi koca adam moduna girereler, kendini ciddiye aldırmak için..
bana biraz öyle geldi..

ayyy..aynı benimki..eve girer girmez koşarak tüm perdeleri kapatır..
ben soyunurken olaki birileri görür diye:1::1::1:
sanki ben bayılıyom millete göstermeye ama kıl işte..:27::27:
sen yine giy tatlım..
hatta: 'kocacım böyle istediğim gibi giyince kendimi çok iyi hissediyorum, perdelerin de hepsini sıkıca örttüm..
müsadenle böyle takiliciiiimm akşımm...(yani sırıtarak ve şirinlikle..)' de..
bi de diyorum: 'aşkım ben dışarda hiç böyle giymediğim için hep evlenmeden önce bi evim olsun kocacıımın yanında giyyim diye hayal ederdim..çok mutluyum şuan giyebildiim için' vs vs..acıte ederek bana mani olmasına engel oluyorum bu şekilde..:27::27::1::1:
ve onları giyince de dediim gibi dayanamıyo bi süre sonra..
bi de canım cinsellikte kendini çok beklentiliymiş gibi gösterme..
mesela bazen eşim çok yorgun oluyo: hadi sana bi kıyak geçiyim buseferlik sana oynayalım diyorum..
ben fedakarlık edince artık yorgun da olsa beni mutlu etmeye çalışıyo..
yani afedersin çok açok oldu ama, benim sadece eşimi mutlu etmek için çok birlikteliğim olmuştur..
bi de bana tüm bunların dışında farklı bi sorunu var gibi geldi kafasını kurcalayan..
keşke onu öğrenme imkanın olsa..

tatlım erkekler kendi için heba olan kadın profilini sevmiyolarr..
ki zaten sevseler bile o pozisyona girmemek gerek..insan önce kendi sağlığını ve mutluluğunu düşünmeli ki çevreye bi faydası olsun..
benim anladığım şey, sen uğraştıkça eşinde geri tepmiş gibi..
onun için paralanıyo görüntüsü çizme..
mesela günlüğe o yazmamış sen de yazmamışsın..
ben olsam yazardım..
hatta şuan eşimin de bildiği bi günlüğüm var..
beni motive ediyo ve rahatlatıyo sonuçta, herif de yazmassa kendi bilir banane..
yani sadece sana özel olan bir alan geliştirirsen hem sen rahatlarsın hemde eşin ona kafayı taktıını düşünmez..
bence eşin biraz koca olarak zihninde bi profil çizmiş onu uygulamaya çalışıyo..
bazı erkekler evlenir evlenmez şaçma bi koca adam moduna girereler, kendini ciddiye aldırmak için..
bana biraz öyle geldi..

işte benm sanırım en büyük sorunum bu hemen kestirip atıyorum mesela bişimi istiyorum hayır mı diyor aman diyorum sen de hep böyle yapıyosun sonra da geçiyom pc ye dizi acıyorum o ara o da uyuyo mesela taa kalkıyo bakıyo bana şaka yollu konuşmaya çalışyo anca ben barışıyrm küçük olaylarda tabi böyle. onuniçin paralanmıyorum açıkcassı şu büyük sıkıntılardan önce öyleydim evet ama artık değilim o da farkında çünkü cok yıprandm hiç yoktan. şu dediğin cok doğru koca olarak bir profil var ben sana bakıcam bu eve ne getiiryosam ben seni nereye götürüyosam o kdr ki yapı olark asla böyle değil ama bildiğin egemenlk kurma çabası.ben öğretmenm mesela ben sana işi bırak dediğim de bırakıcaksn neden derlerse de kocam öyle istiyo.
neyse ben o akşam sizin dediğinz gibi yaptım bişiler. sıradanmış gibi giyindm evde kitap okuma modunda birkaç hareket yaptım sonra duşumu aldım uyku moduna geçtim sonra o zaten konuyu açtı malum başlattık derken ama ben erken tatmin olrum dedi, muhtemeln sorun da bu zaten sanırım cunku ilişki de kendi kadr beni de düşünüyordu önce benim tatmin olmamı beklıyordu sonra kendisinn.malum kadınlar biraz daha geç oldukları için eşim de sanırım kendini cok kasıodu böylece kendini suçlu hissetti.bu kdr acık konuşmadık benm varsayımım bu. ama bakıyorum o da düşünüyormuş ki o zamandan beri maşallah keyfi yerinde.
biraz açık oldu ama :(

işte benm sanırım en büyük sorunum bu hemen kestirip atıyorum mesela bişimi istiyorum hayır mı diyor aman diyorum sen de hep böyle yapıyosun sonra da geçiyom pc ye dizi acıyorum o ara o da uyuyo mesela taa kalkıyo bakıyo bana şaka yollu konuşmaya çalışyo anca ben barışıyrm küçük olaylarda tabi böyle. onuniçin paralanmıyorum açıkcassı şu büyük sıkıntılardan önce öyleydim evet ama artık değilim o da farkında çünkü cok yıprandm hiç yoktan. şu dediğin cok doğru koca olarak bir profil var ben sana bakıcam bu eve ne getiiryosam ben seni nereye götürüyosam o kdr ki yapı olark asla böyle değil ama bildiğin egemenlk kurma çabası.ben öğretmenm mesela ben sana işi bırak dediğim de bırakıcaksn neden derlerse de kocam öyle istiyo.
neyse ben o akşam sizin dediğinz gibi yaptım bişiler. sıradanmış gibi giyindm evde kitap okuma modunda birkaç hareket yaptım sonra duşumu aldım uyku moduna geçtim sonra o zaten konuyu açtı malum başlattık derken ama ben erken tatmin olrum dedi, muhtemeln sorun da bu zaten sanırım cunku ilişki de kendi kadr beni de düşünüyordu önce benim tatmin olmamı beklıyordu sonra kendisinn.malum kadınlar biraz daha geç oldukları için eşim de sanırım kendini cok kasıodu böylece kendini suçlu hissetti.bu kdr acık konuşmadık benm varsayımım bu. ama bakıyorum o da düşünüyormuş ki o zamandan beri maşallah keyfi yerinde.
biraz açık oldu ama :(

canım anladığım kadarıyla eşinde özgüven problemi var ve sen de kendi kendime yeterim ben imajı çizmissin o yüzden adamda aşağılık kompleksi oluşmuşçç
bence senin eşini yüceltmen ve onun o ailenin reisi olduğu hissini uyandırman gerek..
hangi koca ister ki kendisini basit gören bir eşi..
kesinlikle öylesin demiyorum, bilemem neticede herşeyi..ama anladığım şey siz eşinle evde bir rekabet ortamı oluşturmuşsunuz..
bu önce tartışmalara sonra da uzaklaşmaya sevketmiş sizi..
akıllı kadın kocasını gözüne sokarak değil dostum çaktırmadan yönetir..
Erkek son söz bende biter hissine sahip olmalı, ama kadın son söze gelene kadar erkeği kendi istediği yöne belli etmeden çekebilmeli..
mesela ben geçen arkadaşlarımla yemeğe çıkcaktım(iftara)..eşim de evde kalcaktı..düşünsene çalışan eve yorgun gelen bi adam için çok zor..
ben tabi, eşimin yanına sokuldum: 'aşkım kızlar illede dışarda iftar yapalım diyolar..ama ben sana kıyamadığım için bişey diyemedim, eşimin rızası olmadan gidemem neticede...'
eşim tabi baktı ki kendi izni dışında hareket etmiyorum hemen: sen git canım ben hallederim dedi..

dip not: ben kızlarla yeri ve saati çoktan netleştirmiştim zaten eşime sormadan:)))
kısacası dostum senin en başta eşinin özgüvenini onarıp ondan sonra onu işine geldiği biçimde yönlendirmen lazım..

bu arada son gelişmeye sevindim..
bence eşinin son zamanlarda erken tatmin değil, erken boşalma sorunu var ama bunu dillendiremiyo..bunun bi çok sebebi olabilir ama aşarsınız inşallah..düzelmicek bişey değil..
çalışmalara devam kuzum..
mübarek gün dua edelim..
Allah size ebedi mutluluk nasib etsin...

Son düzenleme:
Back
X