• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi

Gokhandila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
65
32
3
27
Sevgilimle 5 aylık bir ilişkimiz var daha önceki ilişkisi 3 4 yıl sürmüş. şu an ciddi düşünüyoruz. Sosyal medyada resimlerimizi paylaşıyoruz. sevgilimin ablası hala eski sevgilisiyle takiplesip kızın resimlerini beğeniyor. banada sevgilimin ablası dün akşam 9 gibi istek yolla di instadam (sevgilim ablası yeni doğum yaptı ama ne zaman sevgilim fotoğraf atsa hemen beğenip yorum atar ) dünden beri saat 5 olucak hala isteğimi kabul bile etmedi
Not : sevgilim eski sevgilisini anne babası dahil herkesle tanıştırmis , ayrılalı 1 yıl olmasına rağmen hala ablası takip edip gönderilerini beğeniyor kardeşinin hayatında ben olmama rağmen
sizce neden?
sevgilime söylediğim de isteği gormemistir görünce seninde resimlerini beğenir dedi
Sizce normal mi hala takiplesmesi ablasının vs?

Sevgilimle 5 aylık bir ilişkimiz var daha önceki ilişkisi 3 4 yıl sürmüş. şu an ciddi düşünüyoruz. Sosyal medyada resimlerimizi paylaşıyoruz. sevgilimin ablası hala eski sevgilisiyle takiplesip kızın resimlerini beğeniyor. banada sevgilimin ablası dün akşam 9 gibi istek yolla di instadam (sevgilim ablası yeni doğum yaptı ama ne zaman sevgilim fotoğraf atsa hemen beğenip yorum atar ) dünden beri saat 5 olucak hala isteğimi kabul bile etmedi
Not : sevgilim eski sevgilisini anne babası dahil herkesle tanıştırmis , ayrılalı 1 yıl olmasına rağmen hala ablası takip edip gönderilerini beğeniyor kardeşinin hayatında ben olmama rağmen
sizce neden?
sevgilime söylediğim de isteği gormemistir görünce seninde resimlerini beğenir dedi
Sizce normal mi hala takiplesmesi ablasının vs?
Benim eşimin eski sevgilisi de biz daha yeni sevgiliysen eşimle, ablasında ekliydi.
Kv'ye dedim böyle böyle ben rahatsız oldum bu durumdan diye, daha1 aylık sevgiliyiz düşün :D
Hemen gitti söyledi kızına, görümce de sildi Facebooktan.
Git ona sor, rahatsız oluyorsan söyle.

3 4 yıl az bir zaman değil düşününce, arkadaşlık oluşmuş olabilir aralarında, kızı seviyordur kardeşinden bağımsız hala takip ediyordur. Bence çok takılmayın buna size karşı davranışları nasıl ona göre karar verirsiniz.

Ablayı şimdiden takarsan evlendikten sonra başında saç kalmaz.
Erkek arkadaşının dediğine bak, zaten ilişki çok taze 5 ay olmuş daha,
Kız ile ablası arasında bi arkadaşlık bağı oluşmuş olabilir ,
Ters bi durum olursa seni ilgilendiren o Zaman tepkini gösterirsin, ama şuan değil.

Back
X