Sizce normal mi?

Kesinlikle paylaşımlara bakma merak edersen çok da eşinden bak kendinden bakma hiç umursama sen paylaşım var çay kahve eşinle vs at fotoğraf ama çoçukları falan atma onlarında durumlarına bakma laf açılırsa da yok yaa ben çoçuklarımın fotoğraf paylaştırmam de allah bilir kimler vardır telefonda nazar olur de onlar senşn sinirini bozacağına sen çatlat

Çok teşekkür ederim çok sağolun

19 yaş küçük bir yaş değil, bence eşinizle anlatın bizim kız fotoğraf çekilmek istemiş galasına, halası böyle böyle demiş çok üzülüyor, hem de bu ilk söyleyişi değil daha önce de şöyle şöyle demişti sen üzülme diye soylemedim ama booyle devam edecek gibi görünüyor sen bir konuş istersen çocuk bu çok kafasına takıyor vs gibi. O konuşsun kardeşiyle, kuserlerse de kussunler böyle daha mı iyi ?

Boşver ve bakma o whatsapp durumlarına muhtemelen sen sinir ol diye yapıyolar başka türlüsü olsa senin çocuklarınlada paylaşırlardı bakma umursamaz davran

Haklısınız zaten bakmıyorum durumlarına falan sildim hep kafam ne rahatmis yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…