- Katılım
- 3 Mayıs 2019
- Mesajlar
- 482
- Emoji Skoru
- 377
- Puanlar
- 18
- Yaş
- 35
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
- #141
Çok teşekkür ederim çok sağolunikisinin de numarasini silin, birisi size bak yine ne paylasmis dediginde gulun gecin “delidir ne yapsa yeridir” demeye getirin.
esiniz sorun yapmayacaksa cocuklari da gorusturmeyin bile. kopek gibi surunsun akli basina gelsin terbiyesizin.
farkinda oldugunuzu belli edin ama bence karsisina gecip bagir cagir bir seyler demeyin onun derdi zaten sizi sinirlendirmek, o hic yokmus gibi tek basina takilsin sizden cevap gelmeyince zaten bozulacak terbiyesiz.
Yok ne dicekler lafını bile edemezlerTakipten çıksan çok mu tepki alırsın ya da kıskandı takipten çıktıda derler bilemedim
Haklısınız zaten bakmıyorum durumlarına falan sildim hep kafam ne rahatmis yaaa19 yaş küçük bir yaş değil, bence eşinizle anlatın bizim kız fotoğraf çekilmek istemiş galasına, halası böyle böyle demiş çok üzülüyor, hem de bu ilk söyleyişi değil daha önce de şöyle şöyle demişti sen üzülme diye soylemedim ama booyle devam edecek gibi görünüyor sen bir konuş istersen çocuk bu çok kafasına takıyor vs gibi. O konuşsun kardeşiyle, kuserlerse de kussunler böyle daha mı iyi ?