- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi 3cadianasi
-
Kimse eli ayağı tutan insanın yemeğini temizliğini yapmak zorunda değil, yarın öbür gün elti de bunun farkına vardığında bu sefer de size yanaşırlar.Haklısın inadına yapıyor zaten.Cunku ben işlerine yatamıyorum.Uc çocukla uğraşıyorum.Elti temizliklerini yapıyor,yemeklerini yapıyor ya ondan bir nevi gıcıklık yani.On yıl sanki ben yapmamisim gibi
Boşver git kızına söyle sen dunyanin en guzel kizisin diye onlari da takma çekemiyorlar seni sen de onları takma da kıskançlıklarindan catlasinlar eger onlari umursarsan hedeflerine ulasmis olacaklarÖncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Doğru diyorsunuz,annem olsa çok daha koyar bu bana.Allahtan görümce,gormeyeyim ömrümceSizinki yine görümce.
Muhatap olmayın gitsin.
Benim annem öyle. Kardeşlerimden olan torunlarının fotolarını telefon ekranı, profil fotosu yapar, buzdolabında onların fotoları vardır. Bizi geçtim çocuklarımın fotoları yok.
Ayrımın alası yani.
Nankorun alâsi.Annesi kaç kez umreye hacca gitti.Hep benimle kaldı.Sütünü bile ayağına götürdüm.Bakin şimdi gördüğüm muameleyeBana nankor geldi bu kiz. Bosverin ne hali varsa gorsun.
ELTİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR OLABİLİR. ÇOK ÖYLE KARAKTERSİZLER. BENCE KV VE GÖRÜMCE İKİSİNİNDE PROFİL FOTOSUNUN DİĞER TORUN OLMASI YANLIŞ NİYE SADECE ONUN?Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Elti çok fena bir kadın.Annesiyle küs, kardeşlerinin hepsiyle kavgalı.Kocasi desen onla bunla gezer Tek rahat ettiği yer kayinvalidemin evi.Yiyip,içip,çocuğuna baktirip ,işlerini yapıyor işte.Milletin dedikodusunu yapa Yapa ne dostu var ne arkadaşıKimse eli ayağı tutan insanın yemeğini temizliğini yapmak zorunda değil, yarın öbür gün elti de bunun farkına vardığında bu sefer de size yanaşırlar.
Aynen öyle.Doğru diyorsunuz,annem olsa çok daha koyar bu bana.Allahtan görümce,gormeyeyim ömrümce
Zaten onu Allaha havale ettim.Beni çok üzdü .Ama girumcemin ve kayinvalidemin yaptığı asıl beni kıran, üzenELTİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR OLABİLİR. ÇOK ÖYLE KARAKTERSİZLER. BENCE KV VE GÖRÜMCE İKİSİNİNDE PROFİL FOTOSUNUN DİĞER TORUN OLMASI YANLIŞ NİYE SADECE ONUN?
Zaten onu Allaha havale ettim.Beni çok üzdü .Ama girumcemin ve kayinvalidemin yaptığı asıl beni kıran, üzen
Aman hiç takma umursama madem öyle mesafeli ol soğuk ol paylaşımlarını da takip etmeÖncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Ben konuşursam korkar,abisi arkamdadir bilir.Bisey desem ortalıktan kaybolur hemen ama yapacaginida yapıyor.Ne deyim üzdügü yerden uzulsunde anlasın beni inşallahO da diğer abiden gezme tozma gördüğünden onlara yalakalık yapıyor işte seviyor ayakları filan. Ee diğer yenge onu da gezdiriyordur, çıkar ilişkisi direk. Senden de Allah razı olsun canım ya onları da tınlama bile geldiğinde geldiğine pişman et ama küçük ergen görümceyi haddini bilsin
Esin hakli valla salla gercekten cocgun bisey kaybetmez halasi sevmesede olurTabiki paylaşmak zorunda değil ama benim elimde büyüyen bir çocuk iki yaşındaki öbür yeğenini paylaşıp paylaşıp tek bir yeğenim,biriciğim derse orda dur derim işte.Ben de bir anneyim ve duygularım var.Sizin gibi hissetmeyi çok isterim .Böyle hissedemedigim için problem var işte.Yoksa eşim salla gitsin çok mu lazimlar bile diyor ama kendime hakim olamıyorum.
Teşekkür ederim çok sağolunEsin hakli valla salla gercekten cocgun bisey kaybetmez halasi sevmesede olur
Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
Istedigi kisi paylaşır. O konu da birsey diyemezsiniz ama kızınıza söyledigi şey çok ayıp. O konuda kızardım bende.Öncelikle herkese iyi akşamlar.Evleneli on küsür sene oldu.Cok şükür üç kızım var.Ben evlendigimde gorumcem daha çocuktu.Elimde büyüdü sayılır.Beraber de oturduk bir kaç yıl.Bu gorumcem son zamanlar da çok ama çok sinirime dokunan birşeyler yapıyor.Hic sevmediğim,anlasamadigim,bir elti var .Konuşmuyorum.Gorumcem son zamanlar da sürekli bu eltimin kızını paylaşıp aman çok tatlı,val yeğenim,tek yeğenim diye paylaşım yapıyor.Gorumcem 19 20 yaşında bu arada.Neyse dedim, boşver dedim, kâh üzüldüm, kâh kızdım.En son da kayinvalidemlere gidince kizlarimdan biri hala benimle fotoğraf çekilir misin dedi.Buda bir seyler söyledi güldü.Mutfaktaydim anlamadım.Kizim da suratını asti,o an unutuldu.Eve gelince aklıma geldi.Kizima sorduğumda seninle fotoğraf paylaşılır mi! Kimse beğenmez deyip gülmüş.O kadar kızdım ki gidip kavga etmemek için zor tuttum kendimi.Bu gün tekrar arka arkaya foto atmış canim, güzelim,bir tanem diye eltinin kızını.Simdi gelelim sorununa.Bundan rahatsızım ,sinirleniyorum bu normal mi?Yoksa benimde kizlarimi paylaşmak zorunda değil mi demeliyim?.Kendime hakim olamıyorum Yıllarca elimde büyüyen ,gerektiğinde annelik yaptığım kız sanki bana nispet olsun diye yapıyor.Ha bu arada gorumceminde ,kayinvalideminde vatsap fotolarında eltinin kızı var.Aylardir bu hep böyle.Nasil umursamaz,nasıl kendime hakim olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?