Sizce normal mi?

Görümcem değil yeğenim bile kızıma bu şekilde konuşsa ağzının payını alır resmen çocuğu üzmüş büyükler için umursanilmayan şeyler ama çocuklar için öyle değil kaç yaşında olursa olsun diyemez buna müsade bile etmem

BEN ZATEN ÇOCUĞUMUN fotoğrafının paylaşılmasını sevmem bu yuzden sorun çıkarmam eğer çocuğuma bırşey derse yanımda cevabımı verırım mesela senın fotoğrafını kım begenır gıbı bışı derse once susarım bıaz zaman gecınce canım gelsene derım ınstagramını açtırırım kendı fotosunu bulurum begenenlere bakarım hımmm derımm derın derın o mutlaka sorar ne oldu diye? bende derım kı ınsanlar nasıl senın fotoğrafını begenıyor şaşırıyorum bır çocuğa bunu soyleyıp uzen bır halanın yuzu guzel olsa nolur kalbı ?:?

Kimse yokken sinirli şekilde "Bir daha çocuklarımdan birine kimse seni beğenmez gibi laflar fena bozuşuruz haberin olsun" derdim sadece bence yeterli bir uyarı olurdu

onların resimlerinin altına, kınayeli iltifat yazardım...

Helal valla

Ay çok güldüm. Dikkate alicamabisine bahsetmedigimi anlıyor zaten,bahsetmem abisinin hışmına uğrayacağını biliyor.Ben bahsetmedikcede yüz buluyor iste

Ya bunlar ne bicim davranis. Nankörlük resmen. Boyle davranan insanlar zavallidir, ucubedir. Sakin kendinizi üzmeyin. Baslarina gelecek var bence.

Ya bunlar ne bicim davranis. Nankörlük resmen. Boyle davranan insanlar zavallidir, ucubedir. Sakin kendinizi üzmeyin. Baslarina gelecek var bence.
İşte kendime kızdığım nokta bu.Bu nankör ne yaparsa yapsın ,umrumda değil diyemiyorum.İcten içe kızıyorum kendime hem de çok .

Zamanla canım öyle ha deyince insan herşeyi atlatamıyor ne yazıkki. Geçer boşver

Cocuga konustugu laflari ona yediririm.Net.Haddini bilsin.Kendi tipine baksin.Insan yegenine oyle konusur mu hic

Kasıtlı bir tavır olduğu belli.. ben de huylanırdım. Çocuğu üzmüş olması zaten apayrı bir konu.. günah yani, çocukla ne derdi var?

Ben olsam bir güzel paylardim gorumceyi foto cekmedigi icin ya da paylasmadigi icin diil kizima böyle bor cumle kurduğu icin. Sen ne hakla benim kizimi uzersin die. Kucucuk kiza böyle konusulur mu derdim tutamazdim kendimi .. 20 yaş da küçük bir yaş degil

İşte kendime kızdığım nokta bu.Bu nankör ne yaparsa yapsın ,umrumda değil diyemiyorum.İcten içe kızıyorum kendime hem de çok .
Sizinki yine görümce.
Muhatap olmayın gitsin.

Benim annem öyle. Kardeşlerimden olan torunlarının fotolarını telefon ekranı, profil fotosu yapar, buzdolabında onların fotoları vardır. Bizi geçtim çocuklarımın fotoları yok.
Ayrımın alası yani.

Bence görümcene bi şey deme çünkü bu kafada biri belliki amacı seni sinir etmek amacına ulaştığını görürse dozunu daha da arttırır. Sen kvalide ve görümceyle arana sert bi çizgi çek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…