Sizce normal mi ???

Sukunetinziva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
152
97
98
İstanbul
Sevgili hanımlar size birşey danısıcamm
Boşanma sürecindeyim psikolojim biraz bozuk seansa gidiyorum dün ağlarken onun için bugün aklıma bile gelmemesi özellikle bugün aklıma geldiğinde bile kulaklarım ugulduyo doktorum dedi ki boşanmayı çok da olumsuz bir faktör olarak görme olumlu yanlarini sonrasını düşün ...
çok sıkıntılı geçen yıllardan sonra bı kaç gündür kafam bı kovanın içinde sanki yalanlar maddiyat şüpheli bakan gözlerim hepsi gitti stres halinde olan halim yok şuan kabullenme aşamasındayım ama kafam çok değişik arkası kafamın böyle saçlarımı cekiyolar sanki ..Donuyor beynimin içi adeta ..
gerçekten zormuş ne hayallerle evleniyoruz sonuç ortada ..
sizce diyorum normal mi ben bı acayibimm

Normal, salya sümük ağlasanız da normal. Donup kaldığınız zamanlar da normal. Ama hepsi geçecek. Böyle bir adamı çekerken ve çekmeye çalışırken daha fazla acı çekmiş ve çekecek olmanızdan iyidir şu an yaşadıklarınız. Bırakın o sürünsün. O ağlasın.

Normal, salya sümük ağlasanız da normal. Donup kaldığınız zamanlar da normal. Ama hepsi geçecek. Böyle bir adamı çekerken ve çekmeye çalışırken daha fazla acı çekmiş ve çekecek olmanızdan iyidir şu an yaşadıklarınız. Bırakın o sürünsün. O ağlasın.
Amin amin inşallah ..
Bizden uzak Allah'a yakın olsun ki kurtulsun ..
Salak gibi hissediyorum
Bebeğimle güçlü olucam rabbim görsün ..

Back
X