Selam hanımlar, 1 aylık evliyim eşimle ilk gün ve bikaç cinsel ilişkimz sonrası bi ilişki yaşamadık. Kendisi bunu normal karşılıyo gerekçe olarak ilişkimizin uzun vadeli olduğunu ve düzenli bi cinsel hayatımızın sözkonusu olduğunu bunu kişsel istek ve arzulara göre belirleyemeyeceğini söylüyorr. Bana göre haklıdır sizce ?
Canım üzülme bu normal bir durum.Ayrıca eşin çok haklı.İlk günler çok olsa da sonradan hiç olmasa daha mı iyi olacak.
Selam hanımlar, 1 aylık evliyim eşimle ilk gün ve bikaç cinsel ilişkimz sonrası bi ilişki yaşamadık. Kendisi bunu normal karşılıyo gerekçe olarak ilişkimizin uzun vadeli olduğunu ve düzenli bi cinsel hayatımızın sözkonusu olduğunu bunu kişsel istek ve arzulara göre belirleyemeyeceğini söylüyorr. Bana göre haklıdır sizce ?
İyi de olur ben cinsellik istemiyorum zaten. Eşime de flört ederken söylemiştim. Bnmle evlendiğinde asla benimle birlikte olamycaksn demiştim. Şimdi 1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum.
ılgınc
nıye evlendınız ozaman yanıı
yenı evlılıkte rayına gırer elbet ama garıp yanı
bence normal değil ilk ayalr 2kışi içind een çılgın en isteklı donemlerdir diye dusunuyorum ama konuyu acan arkadaş normal kabul ediyosa kurcalama derim ona.zmanal rayına oturur aynı anda yataga gitmeıdk demişsisn ya send eeşini ytaga göturmenın yollarına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?