Sizce Normal mi ?

İyi işte o zaman sorun yok,eşin birlikte olmak istemiyor sende memnunsun..
Ama dısarıdan durumunuza bakıldığında canım hiç normal değil..

hülya avşar,programında,bir ara, aseksüel bir bayanı, konuk etmişti. o anlatıyordu. . bu çiftler birbirlerini çok seviyor ancak cinsellikten hoşlannmıyorlarmış.bu bayan,böyle evlilik yaşayan aseksüel arkadaşları olduğunu anlatmıştı. bu tarz bir evliliğe benziyor sizinki de..ikinizde bundan memnunsanız, bir sorun yok ,tabi ki.....

çok tuhaf bi durummm ben yanımdayken bile çok özlüyorum eşimi
sarılıp öpmeden duramamm
iyikide böle aseksüel deiliz
o ne öle vejeteryan yaşam gibi :lepi:
:roflol:

Nasil yani anlamadim?benneyaptımki

Sen cinsel iliskiye girmek istemiyormusun esinle?

Ve esinle neden yatmak istemiyorsun ayni yatakta?

kafam karistikafamçokkarıştı

tabi ki normal bence de hergün yapmak yoruyor be adamı en iyisi
iki tarafta istediği zaman olması bizim adam o zamanlar maşallah....

:1shok:
şaşırdım...

bir de, size bu o kadar normal geliyor ki, sanki evlilikte cinselliğin de olduğunu ilk kez burada okumuş gibi yazmışsınız.

ama siz böyle mutluysanız, bize laf düşmez tabi ki, =))

cok ilginc durum..siz mutlu iseniz sorun yok ama ben sahsen ilk defa boyle birsey duyuyorum. Entresan valla

bence eşiniz size haksızlık ediyor ve siz de onun söylediklerine kendinizi inandırmışsınız ve belli ki söylediğinizin aksine bu durumdan memnun falan da değilsiniz.

memnun olsanız bunu sorun olarak görmezdiniz, sorun olarak görmeseydiniz bu başlığı da buraya açmazdınız.

siz de normal olmadığını biliyorsunuz yanlış anlaşılmasın aseksülelikle ilgili değil söylediklerim eşinizin aseksüel olma olasılığı normal ama bunu sizden bir şekilde saklaması ve evlendikten sonra ortaya çıkarması ve üstüne de felsefi konuşmalar yaparak sizi de buna inandırıp bencillik etmesidir kabahat

ama eğer gerçekten yazdıklarınız kendi düşüncelerinizse ve memnunsanız bu durumdan bir aseksüel olarak yine aseksüel olan eşinizi anlar bunu da sorun etmezsiniz mutluluklar..

ben böyle bir evlilik düşünemiyorum açıkçası, bir de demek ki herkes evlilikte cinsellik yaşıyormuş diyorsunuz sanki bunu ilk kez duymuş gibi, eğer ikiniz de aynı şeyden memnunsa birbirinizi çok iyi bulmuşsunuz eşinizle, mutluluklar dilerim.

allah askına arkadas olsun die evlenilir mi ya
eşinin seni aldattıgından şüphlenmiyomusun peki
erkekler en fazla 1 olmadı 2 hafta dayanabilirler bence o bile fazla
çünkü boşalmayınca erkeklerde kasık agrısı baslar
eşin kendi kendini tatmin ediyorsa ne mutlu
yoksa aldatılıyorsun gibi gelio bana

bu nasil evlilik ben anlamadim kafam karisti valla kardes kardes yatilirmi yatakta ben anlamadim

alla alla biz ilk zamanlar deli gibi yapıoduk :roflol:

Bakın arkadaşlar bazıları aseksüel demiş kimileri ayrı yataklarda yatıyorlar demiş, kimisi hiç sex yapmamış demiş daha birsürü şey... Biz aseksüel değiliz, sex yapıyoruz ama okadar çok değil 2 haftada bir felan aynı yataktada yatıyoruzz öpüşüyoruzda sevişiyoruzda hepsini yapıyoruz yani ama sık değil orgazm olamıyorum canım acıyor o yüzden eşimle birlikte olmuyorum ama dün bi 15 gün aradan sonra yaptık canım acımadı hissetmedim. hiçbişey :S

Ne alaka?
ilişkiniz uzun vadeli olucağı için siz birbirinizi arzulanıdığınız zaman bile cinsellik yaşanmıcak anlamına mı geliyor bu ?
Anlamadım ki?
Vallahi anlamadım.
"İyi de olur ben cinsellik istemiyorum zaten. Eşime de flört ederken söylemiştim. Bnmle evlendiğinde asla benimle birlikte olamycaksn demiştim. Şimdi 1 aylık evliyiz yatağa hiç beraber girdiğimizi hatırlamıyorum. "
Ben yazdığınız bu cümleyide anlamadım.
Beynim sulandı :S

bu yorumunuzu okuyunca en iyi arkadasınız olduğu için kız arkadasın gibi iyi vakit geçirdiğin eğlendiğin için..

ama o bir erkek olduğundan dolayı arkadaslık sürmez evlilik yapalım yaşımızda geldi laf olmasın gibi bir mantıkla evlendiğinizi düşündüm.
aşk evlilikleri daha ateşli geçebilir.diye düşünüyorum.
bence eğer mutlu iseniz kendinizi iyi hissediyorsanız o sizin hayat arkadasınız sadece sex değil ki yaşamak evlenmek... kyfini çıkarın hayatın..

mühim olan yaslandığınız omuzda güven şefkat sevgi bulup yaşamaktır.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…