merhaba kk arkadaşlarım,
bugün bir dert değil de bir konuda görüşünüzü almak, sizlerle azıcık sohbet etmek istedim.
derdim kişi değil asla, olayın kendisi.
az önce facebookta çok yakın bir akrabamın (kadın) paylaşımını gördüm ve şaşırdım kaldım.
bu çok yakın akrabam (nerdeyse 1. derece) evli, kendinin de eşinin de mesleği çok iyi ve gelirleri çok çok iyi.
aldıkları arabanın resmini koymuş, altına da eşim ekledi demiş.
e şimdi biz zaten onun zengin olduğunu, o arabayı almasa o parayla başka bir şey alabileceğini zaten biliyoruz.
hani ev falan olsa tamam diyeceğim, zevkini de paylaşıyor, ama bu kuru araba
bilmem bana normal gelmedi, belki de yanlış düşünüyorum
merhaba kk arkadaşlarım,
bugün bir dert değil de bir konuda görüşünüzü almak, sizlerle azıcık sohbet etmek istedim.
az önce facebookta çok yakın bir akrabamın (kadın) paylaşımını gördüm ve şaşırdım kaldım.
bu çok yakın akrabam (nerdeyse 1. derece) evli, kendinin de eşinin de mesleği çok iyi ve gelirleri çok çok iyi.
e şimdi biz zaten onun zengin olduğunu, o arabayı almasa o parayla başka bir şey alabileceğini zaten biliyoruz.
Eger orta halli bir insansaniz ve orta halli bir sey aldiysaniz inanin normal olabilir. Ya da antika falan. Bu yüksek bir sey iste. Garipsemem ondan. Bir de hicbir sey paylasmayan birisi. Hani surekli aktif olursun, bunu da eklersin. Her neyse zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis[emoji12]Ben de pek hoşlanmıyorum böyle durumlardan aslında ama heyecanlanmıştır belki, çok sevinmiştir falan. Yadırgamamak lazım. Ben de arabamı değiştirdim geçenlerde, ilk göz ağrımı sattık, ilk sıfır arabamı aldık. Acayip sevindim mutlu oldum, aklımdan geçti fotosunu koymak ama vazgeçtim sonradan. Gidip gelip bakıyorum hala. Sanki yerinden kıpırdayıp bi yere gidecek ama heves işte. Belki o da öyle hissetmiştir.
Erkek degil ki.Paylaşsın ne olacak? Evet, paylaşmasa çok daha iyi ama erkekler işte araba falan olunca dayanamıyorlar. Boşver, önemli bir şey değil.
Eşim ekledi yazmış diyorsunuz.Erkek degil ki.
Benim esim eklese ben silerim. O yuzden esinin bu isle alakasi oldugunu dusunmuyorum. Araba da kendisinin cunku. Esininki baskaEşim ekledi yazmış diyorsun.
Yaptığı görgüsüzlük.Benim esim eklese ben silerim. O yuzden esinin bu isle alakasi oldugunu dusunmuyorum. Araba da kendisinin cunku. Esininki baska
merhaba kk arkadaşlarım,
Bana serum falan daha normal geliyor inan. Mal mulk paylaşımı tuhaf ama neyse. O anlik sasirdim gecti😊Ya millet sacma seyleri paylasirken bence arabayi paylasmasi gYet normal.. ben neler gordum ya sacma sapan en azindan gerçekten hava atilcak bise koymushava atmak yanlis olsada ben hava atanlarin ziyniyetine gore soluorum, katildigimdan deil yada biri vardir ona ozellikle koymustur falan ama bu normal. Millet hastanede kolunda serum resim cekip atioken araba alip bunun mutlulugnu paylasmasi çoook normal die dusunuorm :)
Bence de böyle bir konu açmak normal değil, onu ne yapacağız??? Yani "normal" kavramı görecelidir.
Bana serum falan daha normal geliyor inan. Mal mulk paylaşımı tuhaf ama neyse. O anlik sasirdim gecti😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?