Sizce normal mi ?

Bu konuları karısından başka kiminle konuşacaktı? Ayrıca kaç senelik beraber büyüdüğüm sık sık görüştüğüm can ciğer arkadaşım bile cinsel hayatım hakkında birşey bilmez. Bilinmesi de ters bana göre. Arkadaşına olmayan bir sorunu sorunmuş gibi anlatması da ayrıca tuhaf.

Tabi ki konu sınırlandırılması yok,tabi ki kimse kimseye zorla yorum yaptırmaz,ve tabi ki benim için hiç bir problem yok...

Konun hakkında zaten yorum yapmadım,30 ekimden bu yana kac tane konu açmışsın ve bazilari ardarda olmus 17-18-19-20 kasimda ki konularin mesela..

Merak ettiğim şu her gün nasil sorunun oluyor yasin daha 20 sadece merak :)

Bahsettiğim kişi benim de çocukluk arkadaşımdır içine dert olmuş ve sence ben mi abartıyorum diye anlattı kimseye de bişey soramıyorum dedi. Bende bişey diyemedim haliyle. Anlatıp anlatmaması onun kararı herkesin kişiliği karakteri yapısı farklıdır niye bana anlatıyosun diyemem ya kadına. Sorun olarak görmese bana anlatmazdı bende size anlatıp fikir almak istedim bu sabah konuştuk abartıyorsun diye güzelce konuştum içim rahatladı diyor iyikide sormuşum sizlere

Allah Allah :) Hersey bitti bu mu dert yani anlamadım. Oluyor işte hergün de sorunum oluyor saat başı da benim hayatımı siz bilemezsiniz ki. Adı üstünde burası kadınlar kulübü. Bazısının hiç sorunu olmuyor bazısının hergün bazısının da ayda bir.

Ben anlatan olursa "kusura bakmam öğrenmek istemiyorum" derim mesela. Sorunu da sorun olsa yani. Eşim benimle cinsellik konuşuyor. Kedi bi yerini görmüş yara sanmış.

Evli onlar.Evliliğin temeli o.Tabi ki normal.Bahsetmemesi anormal bana göre.

Derdim demedim merak dedim cevabimi aldim çok mersiii kelebekcik

Ben anlatan olursa "kusura bakmam öğrenmek istemiyorum" derim mesela. Sorunu da sorun olsa yani. Eşim benimle cinsellik konuşuyor. Kedi bi yerini görmüş yara sanmış.
Dediğim gibi ben evli olmadığım için nasıl bir durum bilemedim. Tesekkür ederim yorumlar için

konuyu yorum almak için açtın mı?açtın.
buraya konu açınca her türlü yorumun geleceğini biliyor musun?biliyorsun.
benim bu konuya yorumum budur, beğendirmek zorunda değilim.
O kadar.

konuyu yorum almak için açtın mı?açtın.
buraya konu açınca her türlü yorumun geleceğini biliyor musun?biliyorsun.
benim bu konuya yorumum budur, beğendirmek zorunda değilim.
O kadar.
Konuyla alakasız bir yorum olmuş bende onu diyorum. Buraya konu açmak demek sizin de kafanıza göre yorum yapabilmeniz demek değil. Eğer konu sizi rahatsız ettiyse okuyup geçersiniz bu kadar basit. Her neyse teşekkürler

Yoo rahatsız etmedi.
Kadının kocasıyla mahremini anlatmasını XL buldum.
her neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…