• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce normal mi ?

Tabi ki. Her kadın eşi tarafından arzulanmak ister ama buradaki arkadaş diyor ki, eşim cinsellik anlamında sıkılıp başkasına aklı kayar mı diye endişe ediyor. Erkekler cinselliğe çok düşkün. Hepimiz biliyoruz. Zaten aldatmalar bu yüzden meydana geliyor. Ama oturup bunu düşünüp de endişe duyamam açıkçası.

Ayrıca konu sahibi, arkadaşının eşini onu sadece cinsellik anlamında sevdiğini sanmıyorum. 3 yıl olmuş bi de. . Ona söylersin. . :)

Son düzenleme:
Tabi ki. Her kadın eşi tarafından arzulanmak ister ama buradaki arkadaş diyor ki, eşim cinsellik anlamında sıkılıp başkasına aklı kayar mı diye endişe ediyor. Erkekler cinselliğe çok düşkün. Hepimiz biliyoruz. Zaten aldatmayan bu yüzden meydana geliyor. Ama oturup bunu düşünüp de endişe duyamam açıkçası.

Ayrıca konu sahibi, arkadaşının eşini onu sadece cinsellik anlamında sevdiğini sanmıyorum. 3 yıl olmuş bi de. . Ona söylersin. . :)
Kisacasi, Zaten olmasi gerektigi gibiyken cok gereksiz bir endise icinde.

Heh işte arkadasimin beklentisi o yonde oluyormuş ben istiyorum ki sarilalim uzanalim sohbet edelim yemek yiyelim o daha sonralar da olsun ama beni görür görmez hemen yatak odasına götürüyo ve kendimi kötü hissediyorum bu yüzden diyor

Ama her zaman tamtersi olur.Diğer türlü hasret giderip o diziler tv ler sarılmalar onun arkasından gelir.Yani gayet normal. Adamda bi gariplik yok. Bunu belirtmek istedim.

Kocam benden bu yönde bir talepte bulunmazsa, o zaman şüphe ederim ben.
Bu adam oralarda ne haltlar karıştırıyor, hiç mi tenimi özlemiyor diye içim içimi yer.
Kısaca, erkek normal ama arkadaşınız anormal.

bazılarını anlamıyorum gerçekten.
insan eşiyle arasındaki bu kadar mahrem ve özel bir durumu tanıdığı bir başkasına nasıl anlatabilir? iğrenç tek kelimeyle.
gerçekten çok kafasına takılıyorsa;kimseye anlatmadan böyle platformlarda konu açmak mantıklı tabiki sonuçta kimse tanımıyor.
Ama insan babasına bile güvenemezken bu devirde böyle arkadaş adına herşeyini ortaya dökenlerini anlayamıyorum.

bazılarını anlamıyorum gerçekten.
insan eşiyle arasındaki bu kadar mahrem ve özel bir durumu tanıdığı bir başkasına nasıl anlatabilir? iğrenç tek kelimeyle.
gerçekten çok kafasına takılıyorsa;kimseye anlatmadan böyle platformlarda konu açmak mantıklı tabiki sonuçta kimse tanımıyor.
Ama insan babasına bile güvenemezken bu devirde böyle arkadaş adına herşeyini ortaya dökenlerini anlayamıyorum.
Şuanda sizin bu yorumu yapmanız da ki amacı anlayamadım bende. Herkesin karakteri farklıdır sizin tanımadığınız bi insanı yargılamaya hakkınız yok anlatmak istemiş ve anlatmış ne olmuş yani . İllaki yorum yapacaksanız konuya yapın burda niye başkasına anlatıyor iğrenç gibi yorumları kendinize saklayın

Son düzenleme:
Kızlar bu gece bir arkadasimin derdini anlatmak istiyorum size ve yorumlarınızı merak ediyorum . Çünkü yanlış bi akıl vermemek adına pek yorum yapmadım arkadaşım anlattığı zaman. Arkadaşım 3 yildir evli ve eşiyle birbirine çok düşkün ler. Sorun şu ki 6 aydır ikisi farklı şehirlerde sebebini anlatıp konuyu çok uzatmak istemiyorum ama şartlar bunu gerektirdiği için diyeyim kavga kuskunluk söz konusu değil . Arkadaşim eşimin beni sevdigini biliyorum ama telefonda sürekli muhabbeti cinsellik üstüne açiyor ayda 1 gorusiyoruz ilk beklentisi o yonde oluyor benden de aynı şeyi bekliyor. Ben biraz normal şeylerden de bahsedelim özlemek sadece cinsellik mi yani diye düşünüyorum o zaman da ne alakası var zaten özlüyorum ama.insanın karisiyla bunu istemesi suç mu diyo bana diye anlattı . Sorun şu ki arkadaşım kendisini onun gözünde eşi için cinselliğin daha ağır bastığını ve sırf bu yüzden onu çok sevdiğini düşünüyor sanki benden tek.istediği şey cinsellik o yuzden benimle ya ilerde bana alisip baskalarina akli gozu kayarsa o zaman.ne yaparim diyor. Normal mi sizce ben evli olmadigim için bisey de diyemedim
Ben eşimnle ayda bir görüşcem de sonra normal şeylerden bahsetmek istiycemm :eek: Hiç o işin oluru yok yani :KK14: Adamı bulduğum gibi en az 5 gün yatak odasına kilitlerim :kk77::kk77::kk77:

Kızlar bu gece bir arkadasimin derdini anlatmak istiyorum size ve yorumlarınızı merak ediyorum . Çünkü yanlış bi akıl vermemek adına pek yorum yapmadım arkadaşım anlattığı zaman. Arkadaşım 3 yildir evli ve eşiyle birbirine çok düşkün ler. Sorun şu ki 6 aydır ikisi farklı şehirlerde sebebini anlatıp konuyu çok uzatmak istemiyorum ama şartlar bunu gerektirdiği için diyeyim kavga kuskunluk söz konusu değil . Arkadaşim eşimin beni sevdigini biliyorum ama telefonda sürekli muhabbeti cinsellik üstüne açiyor ayda 1 gorusiyoruz ilk beklentisi o yonde oluyor benden de aynı şeyi bekliyor. Ben biraz normal şeylerden de bahsedelim özlemek sadece cinsellik mi yani diye düşünüyorum o zaman da ne alakası var zaten özlüyorum ama.insanın karisiyla bunu istemesi suç mu diyo bana diye anlattı . Sorun şu ki arkadaşım kendisini onun gözünde eşi için cinselliğin daha ağır bastığını ve sırf bu yüzden onu çok sevdiğini düşünüyor sanki benden tek.istediği şey cinsellik o yuzden benimle ya ilerde bana alisip baskalarina akli gozu kayarsa o zaman.ne yaparim diyor. Normal mi sizce ben evli olmadigim için bisey de diyemedim
off ya çok saçma.
Kadın kendini direkt obje olarak görüyor adam değil.
Uzaktalar ve evli insanlar, muhabbetin içinde elbette olacak. Arkadaşının tabuları olduğu için olayı abarttığını düşünüyorum. Gözü gönlü kayacaksa da defolur gider.

Gayet normal arkadasın dert aramasın kendine
Cinsellik istemese bu kezde başkalarıyla mı yapıyor o kadar Zaman sonra beni arzulamıyor derdi eminim ki

Evli insanların bu tarz konular konuşmaması anormal olurdu canım. Eşi sürekli şehir dışında olan biri olarak söylüyorum: Haftalardır görüşemediğim eşimin benden böyle bir beklentisi olmazsa asıl o zaman korkarım :KK45:

Yoldan geçen adam değil ki, kocası yaw. Arkadaşın neyin peşinde, lise çağındaki gibi romantiklik beklemesi garip asıl. Bu da romantiklik sonuçta, onu sevmek istiyor...

Yalnizkelebek Yalnizkelebek

Günlüğe çevirdin burayı farkında mısın?
Her 2-3 güne bir konu açıyorsun
Burda konu da sayı sınırlaması olduğunu bilmiyordum :KK54: Ayrıca isteyen yorum yapar istemeyen de yapmaz kimse zorla bisey yazmıyor . Sizde yazmayın rahatsız oluyorsanız . Zaten niye sizin için problem olduğunu da anlamış değilim :KK20:

Back
X