Öyle yapıyorum bende ama cidden gıcık bir durum:)sende hemen cevap verme onun yaptığı gibi yarım saat bir saat sonra cevap ver hoş bir durum olmadığını anlasın.
Ona kalsa gece 12ye kadar kalirmisim sonra daha görüşmeden neyin pazarlığını yapıyoruz dedim haklısın dedi bir daha acmadi konuyu.bir görüş bakalım niyetini anlarsın...ama ilk buluşmada 1-2 saat yeter bence..öyle dediği gibi uzun kalma..
Ben de bu sendromu anlayamıyorum.Dersaneden bir arkadaş vardı samimi değildik ozaman sadece bir merhabamiz vardı. Dersaneden sonra hiç görüşmedik. Tesadüfen beni face de bulup eklemiş konuşmak görüşmek istediğini söyledi. En başta öyle bir düşüncem yok deyip geri çevirdim. Ama haftalarca ısrar edince verdim numaramı. Çok fazla neye giren bir insan değil. Face 2 3 günde bir giriyor. Neyse verdikten sonra numaramı görüşelim mutlaka ayarlayalım bir gün dedi olur dedim. Yanımda çok fazla durmani istiyorum uzun uzun otururuz dedi. Ama bişey yazıyor cevap veriyorum o cevap yarım saat sonra yada 1 saat sonra geliyor bugün desen hiç yazmadı sizce bu normal mi?
Düşünmüyordum ama arkadaşlarımın ve annemin ısrarlari üzerine tanımaya karar verdim?Ben de bu sendromu anlayamıyorum.
"asla düşünmüyor öyle bir şey" sonra bir anda çok fazla ısrara dayanmayıp yelkenler foraaaa.
Sonra bizim istemeyen kız oluyor saplantılı kız...
"Hayır" demeyi mi bilmiyor kızlar yoksa blöf mü yapıyor "istemiyorum" diyerek.
evlenme yaşında mısın?Düşünmüyordum ama arkadaşlarımın ve annemin ısrarlari üzerine tanımaya karar verdim?
evlenme yaşında mısın?
Neden ısrar ettiler?
sonuçta zamanında dersaneden tanıdığın biri, detaylarını bilmeidğin biri.28 yaşındayım. Nisanlimdan ayrılalı nerdeyse iki sene oldu. Ondan sonra tabistiklarim oldu ama istemedim sonra yapamadım. Daha sonra isteyenleri geri çevirdim direk anneme neden hemen geri ceviriyorsun bir tanış diye diretince en azından buna şans vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?