Direk konuya giricem. sevgilimle 2 aydır beraberiz. İlk buluşmalarda hesap ödeneceği zaman ben hemen atlayıp kendi hesabımı öderdim. Çünkü ikimiz de öğrenciyiz ve erkeğin hesap ödeme mantığını saçma buluyorum. O da çok ısrar etmezdi zaten. Sonra yurttaki kızlarla konuştuğumda hepsinin sevgilisinin hesap ödetmediğini söylediler. Çok ısrar etseler de asla ödetmiyormuş hiçbiri. Bana mantıksız geldiğini söyledim. Senin sevgilin ödemiyor mu hiç dediler. Hayır dedim ben de. Cimri adamdan hayır gelmez, seni önemsemiyor vs dediler. Bakıyorum son 2 aya bir kere bile ödemedi hesap teklif dahi etmedi. Ödemesin zaten ama en azından arada bir teklif etse kendimi önemli hissederdim diye düşündüm. Başka bir konu da mesela akşam beni yurda bırakırlen arabayla içeri girmeden gidiyor. Kızlar söyledi bunu da. Çok minik konular ama sanırım bana önemsiz hissettirmeye yetiyor. Ya da arkadaşlarımın gazıyla böyle düşünüyorum. Sizce bu durum normal mi yoksa erkek arkadaşım beni öylesine bir kız gibi gördüğü için fedakarlık yapmaktan çekiniyor mu?