Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum yapalı 1 hafta oldu ama nedense pek bi mahçup gibiyim sürekli ağlama hissi var içimde. Aslında bebeği mi çok seviyorum. Ama ne bilim sanki ben ben değilde başka biri gibiyim her şeye ağlamak istiyorum. Sizce geçer mi bu durum hep böyle mi olacam
Doğum yapalı 1 hafta oldu ama nedense pek bi mahçup gibiyim sürekli ağlama hissi var içimde. Aslında bebeği mi çok seviyorum. Ama ne bilim sanki ben ben değilde başka biri gibiyim her şeye ağlamak istiyorum. Sizce geçer mi bu durum hep böyle mi olacam
Daha cok yeni canim. Allah anali babali buyutsun kuzunu.
Cok normal boyle olman hic turma kendini aglayasin varsa agla rahatla. Bende boyleydim aman aglama sutun kesilir deyip durdular en aonunda patladim. Cunku icim.oylw darlaniyordu ki asil aglamaz kendimi sikarsam sorun yasayacaktim.
Agla rahatla kuzum.
Daha cok yeni canim. Allah anali babali buyutsun kuzunu.
Cok normal boyle olman hic turma kendini aglayasin varsa agla rahatla. Bende boyleydim aman aglama sutun kesilir deyip durdular en aonunda patladim. Cunku icim.oylw darlaniyordu ki asil aglamaz kendimi sikarsam sorun yasayacaktim.
Agla rahatla kuzum.
Valla benim de hic derdim yoktu ama icimden aglamak geliyordu. Dogum anim geliyordu aklima mesela cok guzel bir doğum yasamis olmama ragmen onu dusununce bile agliyordum. Planli programli agladifim bile var yani. Ay esimle bebek uyusunda ben de gidip bi agliyim deyip onalr uyuduktan sonra baska bir odaya gecip biraz aglayip gidip yatmistim yani.