Sizce normalmi kızlar?

iyide adamdan ayrılmışsınız neden girip facene bakıyorsunuz onu anlamadım yani adamdan ayrıldın bitti gitti yaptığın çok ayıp
allah askına bi benmiymişim asık olan hanginiz merak edip eski sevgılinizin face ine bakmadınız elinde şifresi olsa girip bakmam diyenin sam,miyetine inanmıyorum. adamdan yeni ayrılmısım zırt diye unutamadıgıkmdan evet bakıyodum sanki yıllar gecmişde adamın adresini didiklemişim. lütfen zaten burda moral bulmaya calısıyorum adam sutten cıkmış ak kasık ben face didikleyen kız degılım

Profesyonel yardım alsanız iyi olur sanki,takıntı olmuş gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen bende öyle dusundum gittim psikologa emın olun bu sitede daha cok moral buldum takma gecer deyip 25 mg lık ılacları verıp gonderıyolar benım bünyem zayıf ve butun gun ders anlatıyorum ilaclar sersemlettıgı ıcın kullanmıyorum.

aynen bende öyle dusundum gittim psikologa emın olun bu sitede daha cok moral buldum takma gecer deyip 25 mg lık ılacları verıp gonderıyolar benım bünyem zayıf ve butun gun ders anlatıyorum ilaclar sersemlettıgı ıcın kullanmıyorum.

Öyleyse ondan oldukça uzak durun,sanal alemden takip etmeyin.Kendi şifrelerinizi değiştirin,ayıp olacak gibi bi düşünce söz konusu bile olamaz.Karaktersizin teki,eminim değiştirmediğiniz için size gelen kapıların açık olduğunu düşünüyodur.
Kendinize hakim olun hiç bir şekilde ona ait olan şeylere ulaşmayın başladığınız yere dönersiniz.Aradı mı? Reddet tuşuna basın hiç düşünmeden.Onun size zarar verdiği düşüncesini çıkarmayın aklınızdan.Özlediniz mi? Açın kağıdı onun size yaptıklarını yazın,söylemek istediklerinizi yazın.Okuyun yazdıklarınızı sonra yırtıp atın.Ama iradenizi asla bırakmayın,unutmanın en önemli yolu kararlılıktır.Kendinizi de sevin artık,bu acıyı reva görmeyin.
İlaçlara gelince bi halta yaramıyor,kullanayım dedim iyice depresyona girdim bende bıraktım şimdi daha iyiyim :)

Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum yaklaşık 1 ay önce bu siteye üye olup derdimi yazdım ve herkes yıllardır tanıdığımmış gibi bana moral verdiniz çok sagolun. Konuya gelince;
Yaklaşık 2 ay önce kızlar saçma sapan bi ilişkim olan erkek arkadaşımdan ayrıldım. Merak edenler için; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694715 (okumanızı çok isterim :( ) neyse kızlar bu kişinin bende face şifresi vardı kendi vermişti ve arada girip bakıyodum benimde face adresim olmadıgı için alışkanlık olmustu oda baktıgımı biliyodu. Aslında bakmamam lazımdı biliyorum ama insan merak ediyor işte eminim sizlerde bunu yapmışsınızdır. Derken bu sabah bi arkadasıyla mesajını okudum oda kendi gibi asker fakat arkadası izmirde asker. Neyse cocuk buna yazmıs "abi ya askerlik yapmıyorum yeminle off hergün manitalarlayım, haftasonuda bi yüzme antrenörü ayarladım varya off off" vs ergenler gibi anlatmısta anlatmıs bizimkide (acıkcası karı kız ayaklarına bayılırdı ilk tanıdıgımda) oo abi süper ya iyi yere tezgah açmışsın vs onaylamış derken okuyoken face ten düştüm bi baktım anında şifresini değiştirmiş. Soruyorum kızlar ya ben canım sıkkın kafam önümde işime gücüme giderken bu kalpsizlik değilmi ya adam asker ama kadıköyde gezmeler fotograflar beşiktaşta gezmeler fotograflar ya bu kadarmı ucuz ya nedir bu karı kız düşkünlüğü bu adamın değişecegine çok inandımda peşinden it gibi koştum bu insanlar değişirmi? benimde tüm maillerimin twitter ımın şifresi ondaydı ve ben bi kere değiştirmeyi düşündüm dedim olmaz ya kalsın sanki ne var ayıp olur bozulur dedim. Bi akıl verin nolur bu adamdan nefret etmem için bişi söyleyin bana ben hayatımda böyle bişi yasamadım ya çoktan sogumuş olmam lazım umrumda olmaması lazım :43:

eski konunu da okudum aman diyim at kafandan resmen kullanılmışsın o adam daha ne yaptığını bilmiyo boşluk doldurma canım o adamı unutki seni seven biri çıksın karşına deşme artık anıları anılar çok yaralar biliyorum ama onu ne kadar takip edersen okadar aklında kalır unutamazsın sil at seveni sev :31:

allah askına bi benmiymişim asık olan hanginiz merak edip eski sevgılinizin face ine bakmadınız elinde şifresi olsa girip bakmam diyenin sam,miyetine inanmıyorum. adamdan yeni ayrılmısım zırt diye unutamadıgıkmdan evet bakıyodum sanki yıllar gecmişde adamın adresini didiklemişim. lütfen zaten burda moral bulmaya calısıyorum adam sutten cıkmış ak kasık ben face didikleyen kız degılım

o sana karşı hatalar yapmış olabilir o hata yaptı diye sende tutup onun faceni kurcalayarak kendini mi avutuyorsun burda moral bulmaya çalışıyorum diosun ee ne yapalım hatalısın ama o adam pis kötü rezil senin onun facene bak aferim mi diyelim doğru ya doğru eğer eleştiri kaldıramıyor iseniz konu açmayın

Son düzenleme:
Devamlı kendi kendine gelin güvey oluyosun
Adamın seni hiçbiyerine taktığı yok
Ama onca zamanını paranı çöpe atmış olmana rağmen
Görüyorum ki hala bunu bile anlayacak durumda değilsin
Allah sana akıl fikir versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geriye baktığın sürece ileri adım atamazsın
Öyleydi, böyleydi bitti gitti
Değiştir şifrelerini, bırak takip etmeyi , ne halt ediyorsa etsin
Adamlar günlerini gün ederken, siz hala arkada bu beş para etmez tipler için zaman harcayıp,
Kendinizi yıpratıyorsunuz
Değer mi ?

Öyleyse ondan oldukça uzak durun,sanal alemden takip etmeyin.Kendi şifrelerinizi değiştirin,ayıp olacak gibi bi düşünce söz konusu bile olamaz.Karaktersizin teki,eminim değiştirmediğiniz için size gelen kapıların açık olduğunu düşünüyodur.
Kendinize hakim olun hiç bir şekilde ona ait olan şeylere ulaşmayın başladığınız yere dönersiniz.Aradı mı? Reddet tuşuna basın hiç düşünmeden.Onun size zarar verdiği düşüncesini çıkarmayın aklınızdan.Özlediniz mi? Açın kağıdı onun size yaptıklarını yazın,söylemek istediklerinizi yazın.Okuyun yazdıklarınızı sonra yırtıp atın.Ama iradenizi asla bırakmayın,unutmanın en önemli yolu kararlılıktır.Kendinizi de sevin artık,bu acıyı reva görmeyin.
İlaçlara gelince bi halta yaramıyor,kullanayım dedim iyice depresyona girdim bende bıraktım şimdi daha iyiyim :)

Size gönülden teşekkür ederim çünkü özlediğimde (ki ne yazıkki hala özlüyorum çünkü sonucta alışkanlıkta var sanırım) bazen eve sıgamıyorum atamıyorum kafamdan, onun bana yaptıklarını yazmayı düşünmemiştim hiç bunu kesinlikle yapıcam. Peki siz sanırım benzer bişi yaşadınız atlattınız mı, en çok şunu merak ediyorum bigün aklıma bile gelmedigi yani üst kat komsumu ne kadar merak ediyosam onuda o kadar merak eder hale gelebilecekmiyim :(

o sana karşı hatalar yapmış olabilir o hata yaptı diye sende tutup onun faceni kurcalayarak kendini mi avutuyorsun burda moral bulmaya çalışıyorum diosun ee ne yapalım hatalısın ama o adam pis kötü rezil senin onun facene bak aferim mi diyelim doğru ya doğru eğer eleştiri kaldıramıyor iseniz konu açmayın

Pardonda ben beni eleştirdiginiz için size sitem etmedim benim size olan sitemim şuydu; birincisi ben kendimi avutmak istesem onun face ine zaten bakmam adam sürekli kadıköy beşiktaş geziyo bumu beni avutucak ayrıca sürekli didikledigimde yoktu fotoları zaten herkese acık şifresi bendeydi ve bi sabah okudugum mesajın moralimi bozması ayrılıgın hemen ardından karılara kızlara sulanması normalmi kızlar vs diye actım bu konuyu. Benim gibi bu tarz şeylerle karsılasan vardır elbet ve bana moral akıl vs verirler diye actım ben bu konuyu ki ilk konuyu acmamla insanların destegiyle ben bu durumu atlatmaya basladım. Sanki face şifresini nasıl tekrar bulurumun derdine düşüp yalvar yakar siteye girmişim gbi eleştri yapıyosunuz siz. eğer destek olmaksa amacınız lütfen okuyun önce neye üzülüp dertleşmek için yazdıgımı daha iyi anlarsınız.

kızlar kendinizi bu kadar düşürmeyin. acınacak hale gelmeyin. kimse sizden önemli değil. ne kadar aşık olursanız olun gururunuzu asla hiçe saymayın. siz yumuşadıkça karşı taraf bir kaya gibi gelip size çarpar. kendinizi güçlü olmaya zorlayın. sizi gayet hafife almış ve kırmaktan üzmekten asla çekinmemiş. biraz kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşmüşsünüz. olsun hayatta her şey bir ders niteliğinde. vazgeçmek ve hiçe saymak için geç değil.

Devamlı kendi kendine gelin güvey oluyosun
Adamın seni hiçbiyerine taktığı yok
Ama onca zamanını paranı çöpe atmış olmana rağmen
Görüyorum ki hala bunu bile anlayacak durumda değilsin
Allah sana akıl fikir versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu anladımki ayrıldım zaten baslaması asla mümkün değil. Nasıl insan sevincini üzüntüsünü bi arkadasıyla paylasıyorsa bende ayrılık durumunu nasıl atlatabilirim diye sizlerle paylastım. Ayrılık bi süreç sonucta telefonmu bu kapatınca kapansın. Allah askına derdiniz nedir ben dertleşmek için yazmışım bu süreci bi şekilde hafifletmemde yanımda olabilecek bana akıl verebilecek insanlara ihtiyacım var.

kızlar kendinizi bu kadar düşürmeyin. acınacak hale gelmeyin. kimse sizden önemli değil. ne kadar aşık olursanız olun gururunuzu asla hiçe saymayın. siz yumuşadıkça karşı taraf bir kaya gibi gelip size çarpar. kendinizi güçlü olmaya zorlayın. sizi gayet hafife almış ve kırmaktan üzmekten asla çekinmemiş. biraz kendi kazdığınız kuyuya kendiniz düşmüşsünüz. olsun hayatta her şey bir ders niteliğinde. vazgeçmek ve hiçe saymak için geç değil.
kesinlikle öyle bende arkadaşlarıma hep böyle söylerdim hatta kızardım üniversite hayatıma kadar şaka gibi hayatımda yolunda olmayan hiçbişey olmadı diyorumya inanın ben bile nasıl bu duruma düştüğüme şaşırıyorum. Çok sevdim çok baglandım ve hiç bi zamanda sıkmadım onu sadece sevgisini kazanmaya calıstım. Şimdi merak etmişim bakmışım napim baktım işte öyle yorumlar varki sanane adamdan diyolar ama neyse bişey diyemiyorum.

Size gönülden teşekkür ederim çünkü özlediğimde (ki ne yazıkki hala özlüyorum çünkü sonucta alışkanlıkta var sanırım) bazen eve sıgamıyorum atamıyorum kafamdan, onun bana yaptıklarını yazmayı düşünmemiştim hiç bunu kesinlikle yapıcam. Peki siz sanırım benzer bişi yaşadınız atlattınız mı, en çok şunu merak ediyorum bigün aklıma bile gelmedigi yani üst kat komsumu ne kadar merak ediyosam onuda o kadar merak eder hale gelebilecekmiyim :(

Yani,sizinki kadar olmasada bende benzer bir şey yaşadım.Ona mesaj mı atıcam diyelim alır kağıdı yazardım.Hem içimde kalmazdı,hem de ona karşı düşürmezdim kendimi.Tabii gelirsiniz ben merak bile etmiyorum mesela :)
Kısa bi süre önce konuştuk,hastalıklarını sıraladı üzülmedim bile.
Bi süre sonra gerçekten soğuyorsunuz.Yeterki yaşattıklarını unutmayın.

Degismezzz degistim der iki gun ucuncu gun yine ayni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardonda ben beni eleştirdiginiz için size sitem etmedim benim size olan sitemim şuydu; birincisi ben kendimi avutmak istesem onun face ine zaten bakmam adam sürekli kadıköy beşiktaş geziyo bumu beni avutucak ayrıca sürekli didikledigimde yoktu fotoları zaten herkese acık şifresi bendeydi ve bi sabah okudugum mesajın moralimi bozması ayrılıgın hemen ardından karılara kızlara sulanması normalmi kızlar vs diye actım bu konuyu. Benim gibi bu tarz şeylerle karsılasan vardır elbet ve bana moral akıl vs verirler diye actım ben bu konuyu ki ilk konuyu acmamla insanların destegiyle ben bu durumu atlatmaya basladım. Sanki face şifresini nasıl tekrar bulurumun derdine düşüp yalvar yakar siteye girmişim gbi eleştri yapıyosunuz siz. eğer destek olmaksa amacınız lütfen okuyun önce neye üzülüp dertleşmek için yazdıgımı daha iyi anlarsınız.

iyide canım sen üst mesajlarından birisinde adamın hep böyle olduğunu söylemişsin kendi ağzınla ayrıca adam seni takmıyorki ayrıldınız bitti adam seni gerçekten sevse bitirmezdi bitirse bile öyle muhabbetlere girmezdi

Back
X