Öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum yaklaşık 1 ay önce bu siteye üye olup derdimi yazdım ve herkes yıllardır tanıdığımmış gibi bana moral verdiniz çok sagolun. Konuya gelince;
Yaklaşık 2 ay önce kızlar saçma sapan bi ilişkim olan erkek arkadaşımdan ayrıldım. Merak edenler için;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694715 (okumanızı çok isterim

) neyse kızlar bu kişinin bende face şifresi vardı kendi vermişti ve arada girip bakıyodum benimde face adresim olmadıgı için alışkanlık olmustu oda baktıgımı biliyodu. Aslında bakmamam lazımdı biliyorum ama insan merak ediyor işte eminim sizlerde bunu yapmışsınızdır. Derken bu sabah bi arkadasıyla mesajını okudum oda kendi gibi asker fakat arkadası izmirde asker. Neyse cocuk buna yazmıs "abi ya askerlik yapmıyorum yeminle off hergün manitalarlayım, haftasonuda bi yüzme antrenörü ayarladım varya off off" vs ergenler gibi anlatmısta anlatmıs bizimkide (acıkcası karı kız ayaklarına bayılırdı ilk tanıdıgımda) oo abi süper ya iyi yere tezgah açmışsın vs onaylamış derken okuyoken face ten düştüm bi baktım anında şifresini değiştirmiş. Soruyorum kızlar ya ben canım sıkkın kafam önümde işime gücüme giderken bu kalpsizlik değilmi ya adam asker ama kadıköyde gezmeler fotograflar beşiktaşta gezmeler fotograflar ya bu kadarmı ucuz ya nedir bu karı kız düşkünlüğü bu adamın değişecegine çok inandımda peşinden it gibi koştum bu insanlar değişirmi? benimde tüm maillerimin twitter ımın şifresi ondaydı ve ben bi kere değiştirmeyi düşündüm dedim olmaz ya kalsın sanki ne var ayıp olur bozulur dedim. Bi akıl verin nolur bu adamdan nefret etmem için bişi söyleyin bana ben hayatımda böyle bişi yasamadım ya çoktan sogumuş olmam lazım umrumda olmaması lazım