Davet edildiği şehre burası daha güzel sen gel diyen biri icin inanılmaz gereksiz uzun cümleler bence. Ayağına çağıran erkek net ılıktır yani

igrenc.
e konu sahibi nasil cagirmis o da onemli.
"gel gezelim" diye yalovaya cagirdiysa "burada daha güzeli var sen istanbula gel" demistir belki.
ayrica su an sevgili degiller, flort degiller. hicbir sey degiller. adam neden daglari delsin ki hickimse icin?
daha ilk bulusmadan / hatta bulusmadan önce böyle buyuk beklentiler bana son yillarda sacma gelmeye basladi. insan insani taniyacak ki hoşlansın, zamanla emek harcasin, daha cok kiymet versin.
bizim ulkemizde bir lovebombing furyasi var. yeni de degil, ikibinlerin basinda ergendim o zaman da vardi. erkekler bir gormeyle ya da gormeden askina eskiya moduna giriyorlar. yakarim ulan:) geleyim edeyim, kosayim, ikna edeyim yoluna guller sereyum...
iyi de tanimiyorsun bile bu kadini neyini sevdin de neyine asik oldun?
gereksiz gereksiz hareketler. sonra kadini ikna edince normale dönüyorlar. o zaman da "sen artik beni sevmiyorsun, eskiden söyle böyle yapardın" diye kavgalar cikiyor haliyle.
oysa once tanışsalar, adim adim ilerleseler, zamanla hisler ciksa daha saglam olacagina inanıyorum.
konuda da adam abaza mi konuştuğu herkesin sehrine belki girecek şey bulurum diye kossun? su an konu sahibi herkes gibi biri.
bir sekilde bir bahane bulup görüşürlerse , orada burada ya da üçüncü bir yerde, birbirlerini tanirlarsa zamanla bu isler belli olur, cesitli fedakarliklar o zaman yapılır.
bundan kestirip atmak bence dogru degil .
hediyesine tesekkur icin ilgi cekici bir etkinlik bulup ona davet ederse bence adam gelir