• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilitesi var mı?

yorumlarda tam tersine sizden bir cacik olmaz dediler.
flort yetenekleriniz sifir, onu geciyorum soyle sacma bir cumle kurmussunuz

bu nasil bir beklentidir. adam sizi neden sevsin ki? niye dağları delsin? alt tarafi netteki onlarca hesaptan birisiniz.
boyle seyler ya tesaduf karsilasirsin, kimyan coktur, tutulursun cok sever emek harcarsin oyle olur ya da yavas yavas olur.
sizinki de yavas yavas olabilitesi olan birsey ama o da sizinle zor.
ben olsam (flort etmeyi cok severim, hoslastiysam mutlaka bir romans yasariz. 30larda da aradığımı buldum kapattim) sana ne getireyim mi dedi? bulmasinin cok zor olmayacagi ama biraz aramasi gereken ve kadina aldigi belli olan bir hediye isterdim. cine gitse mesela meshur yelpazeleri var ya. onlardan ister "desenini sen sec bana da supriz olsun" derdim.
bir insana emek vermek, onun icin birseyler yapmak beyne "bu kisi onemli" mesaji veriyor. bunu söyleyen arastirmalar bile var.
hem yelpaze biraz kadin isi. oyle birseyi aramasi, desenine karar vermesi vs bunlarin hepsi bir emektir.
Aldiktan sonra bana nasil verecegini de o düşünsün ama muhtemelen teşekkür icin onu tiyatroya davet ederdim, "23 kasimda musaitligin var mi? xyz oyununa bilet alacağım, teşekkür icin sana da bir bilet almak isterim" derdim. o vesileyle gelirdi. sonra zaten su akar yolunu bulurdu. hatta madem iki gezginsiniz beraber kucuk capli bir tur planlardik belki...boyle boyle eger aramizdaki uyum da iyiyse iki iyi sevgili olabilirdik.
kendi esimle de yolda tanismistik gerci , o da yolculuktaydi. istanbulda tanistik sonra x sehrine gjtti, donuste tekrar istanbula gelip ucakla kendi ulkesine dondu. o x sehrinden donuste de gorusmek istedigini soyledi. gitmeyi dusundugum bir kano vardi, gün batımı kanosu. onu attim "yer ayarlayayim mi" dedim, coook sevindi gelis tarihini azicik daha one cekti:) sonraki aylarda tekrar turkiyeye yanima gelmek istedigine dair bir mektup atti - ama daha takiliyoruz o zaman ciddi birsey yok. "benim de tatilim var gel xy ulkesine gidelim" dedim, oyle ilk yolculugumuza çıktık. Derken derken isler ilerledi buraya tasindi vs. evlendik.
ama senin gibi davransaydim, bana aldigi seyin parasini odemeye kalksaydim falan buralara gelmezdi kucuk bir tatil flortu olarak kalir biterdi.

* yukaridaki yorumundan anladigim sevismeye karsisin ama birlikte çıkılan tatillerde ayni odada - ayni yatakta yatma zorunluluğun yok. zaten adam sen istemedigin halde diretirse o adamdan cacik olmaz tez elden verirsin notunu.
Davet edildiği şehre burası daha güzel sen gel diyen biri icin inanılmaz gereksiz uzun cümleler bence. Ayağına çağıran erkek net ılıktır yani 🙄 igrenc.

Davet edildiği şehre burası daha güzel sen gel diyen biri icin inanılmaz gereksiz uzun cümleler bence. Ayağına çağıran erkek net ılıktır yani 🙄 igrenc.
e konu sahibi nasil cagirmis o da onemli.
"gel gezelim" diye yalovaya cagirdiysa "burada daha güzeli var sen istanbula gel" demistir belki.
ayrica su an sevgili degiller, flort degiller. hicbir sey degiller. adam neden daglari delsin ki hickimse icin?
daha ilk bulusmadan / hatta bulusmadan önce böyle buyuk beklentiler bana son yillarda sacma gelmeye basladi. insan insani taniyacak ki hoşlansın, zamanla emek harcasin, daha cok kiymet versin.
bizim ulkemizde bir lovebombing furyasi var. yeni de degil, ikibinlerin basinda ergendim o zaman da vardi. erkekler bir gormeyle ya da gormeden askina eskiya moduna giriyorlar. yakarim ulan:) geleyim edeyim, kosayim, ikna edeyim yoluna guller sereyum...
iyi de tanimiyorsun bile bu kadini neyini sevdin de neyine asik oldun?
gereksiz gereksiz hareketler. sonra kadini ikna edince normale dönüyorlar. o zaman da "sen artik beni sevmiyorsun, eskiden söyle böyle yapardın" diye kavgalar cikiyor haliyle.
oysa once tanışsalar, adim adim ilerleseler, zamanla hisler ciksa daha saglam olacagina inanıyorum.
konuda da adam abaza mi konuştuğu herkesin sehrine belki girecek şey bulurum diye kossun? su an konu sahibi herkes gibi biri.
bir sekilde bir bahane bulup görüşürlerse , orada burada ya da üçüncü bir yerde, birbirlerini tanirlarsa zamanla bu isler belli olur, cesitli fedakarliklar o zaman yapılır.
bundan kestirip atmak bence dogru degil .
hediyesine tesekkur icin ilgi cekici bir etkinlik bulup ona davet ederse bence adam gelir

e konu sahibi nasil cagirmis o da onemli.
"gel gezelim" diye yalovaya cagirdiysa "burada daha güzeli var sen istanbula gel" demistir belki.
ayrica su an sevgili degiller, flort degiller. hicbir sey degiller. adam neden daglari delsin ki hickimse icin?
daha ilk bulusmadan / hatta bulusmadan önce böyle buyuk beklentiler bana son yillarda sacma gelmeye basladi. insan insani taniyacak ki hoşlansın, zamanla emek harcasin, daha cok kiymet versin.
bizim ulkemizde bir lovebombing furyasi var. yeni de degil, ikibinlerin basinda ergendim o zaman da vardi. erkekler bir gormeyle ya da gormeden askina eskiya moduna giriyorlar. yakarim ulan:) geleyim edeyim, kosayim, ikna edeyim yoluna guller sereyum...
iyi de tanimiyorsun bile bu kadini neyini sevdin de neyine asik oldun?
gereksiz gereksiz hareketler. sonra kadini ikna edince normale dönüyorlar. o zaman da "sen artik beni sevmiyorsun, eskiden söyle böyle yapardın" diye kavgalar cikiyor haliyle.
oysa once tanışsalar, adim adim ilerleseler, zamanla hisler ciksa daha saglam olacagina inanıyorum.
konuda da adam abaza mi konuştuğu herkesin sehrine belki girecek şey bulurum diye kossun? su an konu sahibi herkes gibi biri.
bir sekilde bir bahane bulup görüşürlerse , orada burada ya da üçüncü bir yerde, birbirlerini tanirlarsa zamanla bu isler belli olur, cesitli fedakarliklar o zaman yapılır.
bundan kestirip atmak bence dogru degil .
hediyesine tesekkur icin ilgi cekici bir etkinlik bulup ona davet ederse bence adam gelir
Yani sifir katıldım ne diyeyim. Kadın herhangi bir kadınsa adam da herhangi bir adam. Kadın niye kalkıp gitsin o zaman. İlk adımın erkekten gelmediği hicbir şeye ne hevesim olur ne adim atardım. Zaten de böyle ayağına çağıran erkekten de bence bi b.k olmaz. Herkesin kendi tercihi.

Back
X