• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilitesi var mı?

Biri ile instagramda yaklaşık 1 yıldır takipleşiyoruz. Yani şöyle ben gezmeyi çok seviyorum o da aynı şekilde gezi içerikli şeyler paylaşıyoruz ikimizde. Önceleri böyle yurtdışına çıktığımız zaman az yazardık birbirimize. Sen burayı gördün mü? Burası nasıl filan diye. Ama Eylül ayından beri diyaloğumuz inanılmaz arttı. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Günlük olaylardan, hayatımızdan, havadan, sudan. Bu bahsettiğim beyefendi gayet seviyeli biri. 1 yıldır daha doğrusu 9-10 ay bana karşı hiçbir terbiyesiz hareketini görmedim. En son şu olayı yaşadık. Beyefendinin kendi işi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Aramızda 3 4 saatlik mesafe var. Henüz yüz yüze tanışmadık. İşi gereği sıkça yurtdışına çıkıyor. En son çıkarken Çine gidiyordu. Bana oradan sana bişi getireyim mi? diye sordu. Ben de dedim ki; Çinden bişi istemem. Ama eğer ispanyaya yolun düşerse çok güzel badem ezmeleri oluyor. Aradan bir 5-6 gün geçti. Bana Ekim sonu zaten gidebileceğini söylemişti. Kesinleşti dedi. Sen benden ne istemiştin tekrar söyler misin? dedi. Bu arada İspanya öncesi de şu an başak bir ülkede iki günlüğüne. Oradan benim istediğim şeyin farklı bir versiyonunu bulmuş. Hangisini istersin? diye sordu. Ben de bunlar benim istediklerimden değil dedim. O zaman ispanyadan bakarım dedi. Bu arada bu konuşmaların birkaç hafta öncesinde ona yaşadığım şehre yolu düşerse bana haber vermesini söyledim. O da burası daha güzel (kendi yaşadığı şehir için) sen gel dedi. Ben ilk bekliyorum dedim. Bana gelirim yada gelmem demedi. Şimdi kızlar saçma bir durumun içinde miyim? durum nedir ne değildir anlamadım. Bu adam bana yem mi atıyor. Yoksa gerçekten tanışma niyeti olabilir mi? Dışarıdan edepli ve ahlaklı biri gibi bence. Bana yorumlarınızla yardım eder misiniz? Sevgiyle kalın.
Adam dünyayı gezmiş ama senin yanına bir türlü gelememiş. Seninle bir şeyler düşünse içi içine sığmaz hemen gidip görmeliyim der. Bence öylesine bir sohbet ediyor seninle ortak paylaşımlarınız var diye. Çok düzgün çok efendi denen bazı insanlar bilmem kaç tane kızla birden konuşuyor haberin olsun çok güvenme :)

Ablacığım sen kazma mısin bu nasıl flört etmek😁😁😁Adam Çin diyor, sen Ispanya diyorsun hediye mediye bahane aldığımı sana vereyim bulusalım ditecekti adam. Sen badem ezmesi diye tutturmuşsun ne yapsın şimďi bu adam😁😁😁Ezme yicem diye işi mıçıp batırmışsın. 😁😁😁Bak şimdi internetten Çinde ne çesit kıyafetler var, ona göre kıyafet iste, saç iğnesi olur, kimono olur, yelpaze olur ...adam ordan yürür.
Mutsuz bir anımda gülmeme neden oldun teşekkürler 💐

Ablacığım sen kazma mısin bu nasıl flört etmek😁😁😁Adam Çin diyor, sen Ispanya diyorsun hediye mediye bahane aldığımı sana vereyim bulusalım ditecekti adam. Sen badem ezmesi diye tutturmuşsun ne yapsın şimďi bu adam😁😁😁Ezme yicem diye işi mıçıp batırmışsın. 😁😁😁Bak şimdi internetten Çinde ne çesit kıyafetler var, ona göre kıyafet iste, saç iğnesi olur, kimono olur, yelpaze olur ...adam ordan yürür.
ya kesinlikle
adam adim atiyor ama konu sahibi çok düz
oglak burcu musun B Bakteriyofaj

Son düzenleme:
Biri ile instagramda yaklaşık 1 yıldır takipleşiyoruz. Yani şöyle ben gezmeyi çok seviyorum o da aynı şekilde gezi içerikli şeyler paylaşıyoruz ikimizde. Önceleri böyle yurtdışına çıktığımız zaman az yazardık birbirimize. Sen burayı gördün mü? Burası nasıl filan diye. Ama Eylül ayından beri diyaloğumuz inanılmaz arttı. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Günlük olaylardan, hayatımızdan, havadan, sudan. Bu bahsettiğim beyefendi gayet seviyeli biri. 1 yıldır daha doğrusu 9-10 ay bana karşı hiçbir terbiyesiz hareketini görmedim. En son şu olayı yaşadık. Beyefendinin kendi işi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Aramızda 3 4 saatlik mesafe var. Henüz yüz yüze tanışmadık. İşi gereği sıkça yurtdışına çıkıyor. En son çıkarken Çine gidiyordu. Bana oradan sana bişi getireyim mi? diye sordu. Ben de dedim ki; Çinden bişi istemem. Ama eğer ispanyaya yolun düşerse çok güzel badem ezmeleri oluyor. Aradan bir 5-6 gün geçti. Bana Ekim sonu zaten gidebileceğini söylemişti. Kesinleşti dedi. Sen benden ne istemiştin tekrar söyler misin? dedi. Bu arada İspanya öncesi de şu an başak bir ülkede iki günlüğüne. Oradan benim istediğim şeyin farklı bir versiyonunu bulmuş. Hangisini istersin? diye sordu. Ben de bunlar benim istediklerimden değil dedim. O zaman ispanyadan bakarım dedi. Bu arada bu konuşmaların birkaç hafta öncesinde ona yaşadığım şehre yolu düşerse bana haber vermesini söyledim. O da burası daha güzel (kendi yaşadığı şehir için) sen gel dedi. Ben ilk bekliyorum dedim. Bana gelirim yada gelmem demedi. Şimdi kızlar saçma bir durumun içinde miyim? durum nedir ne değildir anlamadım. Bu adam bana yem mi atıyor. Yoksa gerçekten tanışma niyeti olabilir mi? Dışarıdan edepli ve ahlaklı biri gibi bence. Bana yorumlarınızla yardım eder misiniz? Sevgiyle kalın.
Olabilite ????
TDK nin uydurduğu saçma sapan kelimeleri bile geçtiniz , sizi kuruma almaları lazım.

Bence olaya siz daha masum yaklasmissiniz ama adam oylesine bi arkadaslik gibi bakiyor. Yani goruselim bakalim kadinin niyeti nedir ona gore sekil verecek gibi geldi bana. Iliskiye evrilecek mi, takilip gececegim gibi mi.Bu arada adamin medeni durumunu biliyor musunuz? Evli olup da bekar gibi takilanlardan mi mesela..

Adam ak diyo sen kara diyosun. Çok dengesiz bir imajın var. Yok onu beğenmedim yok benim istediğim o değil diyosun çocuk gibi maksat hediye bahanesi işte.
He bu arada 1 yıldır takipleşip 9-10 aydır buluşmadıysanız bu ilişkiden bir cacık olmaz maksimum sevişir geçersiniz

Çok teşekkür ederim çoğu kişi salak olduğumu düşünmüş siz tatlı olduğumu düşünmüşsünüz. Anlayışı kıt diyen bile olmuş 🤣🤣🤣
bence de tatlısınız bu arada, buradaki yorumlara verdiğiniz cevaplar da nahif ve özgüvenli yansıyor. Ben sadece anlattığınız konu özelinde flört konusunda beceriksiz buldum birazcık :) bunun da pek çok sebebi olabilir ya genel olarak flört vs işlerinde çok iyi değilsinizdir, ya adamdan etkilenip elin ayağınız karışıp o an becerememişsinizdir ya da geçmişte ilişkilerden yara aldıysanız bu kişiyi tanımak isteseniz bile farkında olmadan sabote ediyorsunuzdurr, gibi şeyler.

Adam ak diyo sen kara diyosun. Çok dengesiz bir imajın var. Yok onu beğenmedim yok benim istediğim o değil diyosun çocuk gibi maksat hediye bahanesi işte.
He bu arada 1 yıldır takipleşip 9-10 aydır buluşmadıysanız bu ilişkiden bir cacık olmaz maksimum sevişir geçersiniz
Hössttt. Sevişir geçersiniz ne. İlk defa tanıştığım biri ile. Ağzımızı toplayalım lütfen.

Evet arkadaşlar. Şuradaki yorumlardan da anladım ki. Bu adamdan bir cacık olmaz. O yüzden al marzipanını da başına çal hele demek suretiyle def eylemeye karar verdim.

Hössttt. Sevişir geçersiniz ne. İlk defa tanıştığım biri ile. Ağzımızı toplayalım lütfen.
höst hayvanlara denir, sevişir geçersin lafına verilecek bir tepki değil, ağır ve kaba olmuş. Hanımefendi bu anlattıklarınızdan bir ilişki çıkmaz, takılma veya cinsellik çıkar demiş, art bir niyet veya bir ima sezilmiyor. Sizin ilişkilenme biçiminizi veya sekse yaklaşımınızı ne bilsin, kendisine göre yorumda bulunmuş

Bence ağzını toplaması gereken sizsiniz. Adam maksimum bunu yapar diyorum yazdığımı, okuduğunuzu anlayamıyor musunuz? İlişki falan çıkmaz bundan diyorum. Size ille de böyle yaşayın diyen mi var? İletişim yeteneğiniz sıfır gerçekten.
Höst ne demek bu ne üslupsuzluk hayvan mı var sizin karşınızda?! Adama da niye böyle dan dun konuştuğunuz belli oldu.

Empati yapın, siz ona şuraya gidiyorum sana ne getireyim deseniz, hayır olmaz ben ille de bunu isterim dese hoş olur mu? İletişiminiz flörtleşmeden çok kanka siparişi gibi olmuş. Sana bırakıyorum, tarzımı biliyorsun, getireceğin bana sürpriz olsun desensiz daha hoş olmaz mıydı?

Sevişir geçersiniz lafına niye böyle yükseldiniz, sevişmek ahlaksızlık mı?

Vay anasını ya kız ben daha 12 senelik kocama bunlar benim istedigim degil, ben yan markettekinden istiyorum demedim.
Siz hiç gorusmediginiz adama cınden degil ispanyadan istiyorum diyebilmişsiniz 😂
Adamin butun yürüme yollarinida kapatmışsınız sizce adamin derdi gercekten size badem ezmesi getirmekmiydi, yoksa buluşmaya bir bahane bulmakmiydi 🫣

Çok anlam yüklemissiniz ama o öyle görmüyor gibi. Görseydi sizinle görüşmek için o gelmek isterdi şehrinize. Bu adamla olmaz bence.Kankalık mubabbeti gibi sanki. Çekim yok.

Neye üzüldüm biliyor musunuz? Badem ezmesine.

“Meşhur Bebek Badem Ezmesi” dükkanını hiç duymadınız mı mesela?

Elin İspanyasında ne var ne yok biliriz ama kendimizin İstanbul’un en güzide semtlerinden birinde 1904 yılında açılan bu dükkanı bilmeyiz.

Ayrıca “sen gel” diyen bir adam hoşuma gitmez. Olmaz yani.

Ben olabiliritesi kelimesine takildim.
Turkiyede túrk okuluna gitmedinizmi? Ben avrupada yasamama rağmen buradaki bir çok kïsiden daha düzenli yazıyorum. Bu nedir ya?

Evet arkadaşlar. Şuradaki yorumlardan da anladım ki. Bu adamdan bir cacık olmaz. O yüzden al marzipanını da başına çal hele demek suretiyle def eylemeye karar verdim.
yorumlarda tam tersine sizden bir cacik olmaz dediler.
flort yetenekleriniz sifir, onu geciyorum soyle sacma bir cumle kurmussunuz
Bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️ Hep diyoruz ya seven erkek yapar diye. Beni tanımak istiyorsa bir şekilde gelir bence. 🤣
bu nasil bir beklentidir. adam sizi neden sevsin ki? niye dağları delsin? alt tarafi netteki onlarca hesaptan birisiniz.
boyle seyler ya tesaduf karsilasirsin, kimyan coktur, tutulursun cok sever emek harcarsin oyle olur ya da yavas yavas olur.
sizinki de yavas yavas olabilitesi olan birsey ama o da sizinle zor.
ben olsam (flort etmeyi cok severim, hoslastiysam mutlaka bir romans yasariz. 30larda da aradığımı buldum kapattim) sana ne getireyim mi dedi? bulmasinin cok zor olmayacagi ama biraz aramasi gereken ve kadina aldigi belli olan bir hediye isterdim. cine gitse mesela meshur yelpazeleri var ya. onlardan ister "desenini sen sec bana da supriz olsun" derdim.
bir insana emek vermek, onun icin birseyler yapmak beyne "bu kisi onemli" mesaji veriyor. bunu söyleyen arastirmalar bile var.
hem yelpaze biraz kadin isi. oyle birseyi aramasi, desenine karar vermesi vs bunlarin hepsi bir emektir.
Aldiktan sonra bana nasil verecegini de o düşünsün ama muhtemelen teşekkür icin onu tiyatroya davet ederdim, "23 kasimda musaitligin var mi? xyz oyununa bilet alacağım, teşekkür icin sana da bir bilet almak isterim" derdim. o vesileyle gelirdi. sonra zaten su akar yolunu bulurdu. hatta madem iki gezginsiniz beraber kucuk capli bir tur planlardik belki...boyle boyle eger aramizdaki uyum da iyiyse iki iyi sevgili olabilirdik.
kendi esimle de yolda tanismistik gerci , o da yolculuktaydi. istanbulda tanistik sonra x sehrine gjtti, donuste tekrar istanbula gelip ucakla kendi ulkesine dondu. o x sehrinden donuste de gorusmek istedigini soyledi. gitmeyi dusundugum bir kano vardi, gün batımı kanosu. onu attim "yer ayarlayayim mi" dedim, coook sevindi gelis tarihini azicik daha one cekti:) sonraki aylarda tekrar turkiyeye yanima gelmek istedigine dair bir mektup atti - ama daha takiliyoruz o zaman ciddi birsey yok. "benim de tatilim var gel xy ulkesine gidelim" dedim, oyle ilk yolculugumuza çıktık. Derken derken isler ilerledi buraya tasindi vs. evlendik.
ama senin gibi davransaydim, bana aldigi seyin parasini odemeye kalksaydim falan buralara gelmezdi kucuk bir tatil flortu olarak kalir biterdi.

* yukaridaki yorumundan anladigim sevismeye karsisin ama birlikte çıkılan tatillerde ayni odada - ayni yatakta yatma zorunluluğun yok. zaten adam sen istemedigin halde diretirse o adamdan cacik olmaz tez elden verirsin notunu.

Back
X