Evet arkadaşlar. Şuradaki yorumlardan da anladım ki. Bu adamdan bir cacık olmaz. O yüzden al marzipanını da başına çal hele demek suretiyle def eylemeye karar verdim.
yorumlarda tam tersine sizden bir cacik olmaz dediler.
flort yetenekleriniz sifir, onu geciyorum soyle sacma bir cumle kurmussunuz
Bilmiyorum ki

Hep diyoruz ya seven erkek yapar diye. Beni tanımak istiyorsa bir şekilde gelir bence.
bu nasil bir beklentidir. adam sizi neden sevsin ki? niye dağları delsin? alt tarafi netteki onlarca hesaptan birisiniz.
boyle seyler ya tesaduf karsilasirsin, kimyan coktur, tutulursun cok sever emek harcarsin oyle olur ya da yavas yavas olur.
sizinki de yavas yavas olabilitesi olan birsey ama o da sizinle zor.
ben olsam (flort etmeyi cok severim, hoslastiysam mutlaka bir romans yasariz. 30larda da aradığımı buldum kapattim) sana ne getireyim mi dedi? bulmasinin cok zor olmayacagi ama biraz aramasi gereken ve kadina aldigi belli olan bir hediye isterdim. cine gitse mesela meshur yelpazeleri var ya. onlardan ister "desenini sen sec bana da supriz olsun" derdim.
bir insana emek vermek, onun icin birseyler yapmak beyne "bu kisi onemli" mesaji veriyor. bunu söyleyen arastirmalar bile var.
hem yelpaze biraz kadin isi. oyle birseyi aramasi, desenine karar vermesi vs bunlarin hepsi bir emektir.
Aldiktan sonra bana nasil verecegini de o düşünsün ama muhtemelen teşekkür icin onu tiyatroya davet ederdim, "23 kasimda musaitligin var mi? xyz oyununa bilet alacağım, teşekkür icin sana da bir bilet almak isterim" derdim. o vesileyle gelirdi. sonra zaten su akar yolunu bulurdu. hatta madem iki gezginsiniz beraber kucuk capli bir tur planlardik belki...boyle boyle eger aramizdaki uyum da iyiyse iki iyi sevgili olabilirdik.
kendi esimle de yolda tanismistik gerci , o da yolculuktaydi. istanbulda tanistik sonra x sehrine gjtti, donuste tekrar istanbula gelip ucakla kendi ulkesine dondu. o x sehrinden donuste de gorusmek istedigini soyledi. gitmeyi dusundugum bir kano vardi, gün batımı kanosu. onu attim "yer ayarlayayim mi" dedim, coook sevindi gelis tarihini azicik daha one cekti:) sonraki aylarda tekrar turkiyeye yanima gelmek istedigine dair bir mektup atti - ama daha takiliyoruz o zaman ciddi birsey yok. "benim de tatilim var gel xy ulkesine gidelim" dedim, oyle ilk yolculugumuza çıktık. Derken derken isler ilerledi buraya tasindi vs. evlendik.
ama senin gibi davransaydim, bana aldigi seyin parasini odemeye kalksaydim falan buralara gelmezdi kucuk bir tatil flortu olarak kalir biterdi.
* yukaridaki yorumundan anladigim sevismeye karsisin ama birlikte çıkılan tatillerde ayni odada - ayni yatakta yatma zorunluluğun yok. zaten adam sen istemedigin halde diretirse o adamdan cacik olmaz tez elden verirsin notunu.