• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilitesi var mı?

Yaşadığın yere gelmek yerine benim şehrime gel diyenden olmaz salla
O var değil mi ben onu gözden kaçır mışım....Aman 1 sene içinde gideyim şu konuştuğum kızı bir göreyim in mi cin mi demeyen adamdan bir cacık olmaz zaten.Belki de adamın konu sahibine hiç bir duygusu yok öylesine.....

Bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️ Hep diyoruz ya seven erkek yapar diye. Beni tanımak istiyorsa bir şekilde gelir bence. Hayırlısı olsun artık ne diyelim sıvadıktan sonra 🤣

Üleym faj üyesi adam seni niye tanımak isyesin saçma sapan şeyler yazmışsın işi batırmışsın😁😁😁 başka adaylar var mıydı

İkiniz de birbirinize pek meraklı değilsiniz boşluktan olabilir mi diye düşünüyor gibisiniz.

Adam Çin diyor sen İspanya diyorsun zaten parasını verirdim diyorsun, bu nasıl flört 😁 hediye kabul etmeyi öğrenmelisiniz. MissCherryBlossom MissCherryBlossom biliyor bu işi hem de saç iğnesi filan gibi dişil bir şey istemeliydiniz.

O da az manyak değil ben gelmem sen gel diyor filan. İkinizi bir romantik komedide düşün devamını izlemek ister miydin? Ben kapattım çoktan mesela 😁

İkiniz de birbirinize pek meraklı değilsiniz boşluktan olabilir mi diye düşünüyor gibisiniz.

Adam Çin diyor sen İspanya diyorsun zaten parasını verirdim diyorsun, bu nasıl flört 😁 hediye kabul etmeyi öğrenmelisiniz. MissCherryBlossom MissCherryBlossom biliyor bu işi hem de saç iğnesi filan gibi dişil bir şey istemeliydiniz.

O da az manyak değil ben gelmem sen gel diyor filan. İkinizi bir romantik komedide düşün devamını izlemek ister miydin? Ben kapattım çoktan mesela 😁
Ah bu Seyit onbaşılık. Maalesef işte artık hediye bile kabul edemeyecek kıvama geldim.

Tabiki bu arada ilk defa tanışacağım birinden hediye kabul etmeyeceğim. Badem ezmelerini alıp zaten ücretinin ne kadar olduğunu sorup yollayacağım. Zaten aksi taktirde kabul edemem.
“Çin değil İspanya, o benim istediğim değil bu, ücretini geri yollayacağım” falan, adamla ilgileniyor musunuz çünkü dışardan hiç ilginemiyorsunuz gibi yansıyor slsllslsl

Şöyle olmalı: hediye getirmek istediğinde “hiç fark etmez düşünmen bile çok hoş, hoşuna giden veya hoşuma gidebileceğini düşündüğün herhangi bir şey olur” diyeceksin. hediyeyi getirince o bahaneyle görüşeceksin. hediyenin parasını falan da vermeyeceksin, çünkü altı üstü fıstık ezmesi bilmem ne, bunun bile ücretini vermeye çalışmak aşırı kasıntı duruyor. altta kalmak istemiyorsan sen de ona onun sana aldığına eşdeğer bir şey vereceksin. Bu kadar düşük flört becerisi beni çok yordu şuan kusura bakma kskskskskksk

Adam sana çin demıs sen ıspanya demıssın sankı komşu ülkeler 🙄 flort etmeyı bılmıyorsanız da aklınızı kullanın. Ayrıca 19 aydır adamın bulusma gıbı nıyetı olmamıs hala daha yok sız gelın guvey oluyorsunuz. Bıraz anlam yuklemıssınız

Adam sana çin demıs sen ıspanya demıssın sankı komşu ülkeler 🙄 flort etmeyı bılmıyorsanız da aklınızı kullanın. Ayrıca 19 aydır adamın bulusma gıbı nıyetı olmamıs hala daha yok sız gelın guvey oluyorsunuz. Bıraz anlam yuklemıssınız
Adamla 19 ay değil 9-10 olacaktı yanlış yazmışım ahahahhshs 🤣🤣🤣 son 1 aydır aktif iletişim içindeyiz

Adamla gorusmek istiyosan cinden bisey getir deseydin yani anlayisiniz kıtmi biraz ispanyadan getir o degil bu degil ne bu adam iyi dayanmis. 19 ay cok uzun bir sure bilemedim

Biri ile instagramda yaklaşık 1 yıldır takipleşiyoruz. Yani şöyle ben gezmeyi çok seviyorum o da aynı şekilde gezi içerikli şeyler paylaşıyoruz ikimizde. Önceleri böyle yurtdışına çıktığımız zaman az yazardık birbirimize. Sen burayı gördün mü? Burası nasıl filan diye. Ama Eylül ayından beri diyaloğumuz inanılmaz arttı. Neredeyse her gün konuşuyoruz. Günlük olaylardan, hayatımızdan, havadan, sudan. Bu bahsettiğim beyefendi gayet seviyeli biri. 1 yıldır daha doğrusu 19 ay bana karşı hiçbir terbiyesiz hareketini görmedim. En son şu olayı yaşadık. Beyefendinin kendi işi. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Aramızda 3 4 saatlik mesafe var. Henüz yüz yüze tanışmadık. İşi gereği sıkça yurtdışına çıkıyor. En son çıkarken Çine gidiyordu. Bana oradan sana bişi getireyim mi? diye sordu. Ben de dedim ki; Çinden bişi istemem. Ama eğer ispanyaya yolun düşerse çok güzel badem ezmeleri oluyor. Aradan bir 5-6 gün geçti. Bana Ekim sonu zaten gidebileceğini söylemişti. Kesinleşti dedi. Sen benden ne istemiştin tekrar söyler misin? dedi. Bu arada İspanya öncesi de şu an başak bir ülkede iki günlüğüne. Oradan benim istediğim şeyin farklı bir versiyonunu bulmuş. Hangisini istersin? diye sordu. Ben de bunlar benim istediklerimden değil dedim. O zaman ispanyadan bakarım dedi. Bu arada bu konuşmaların birkaç hafta öncesinde ona yaşadığım şehre yolu düşerse bana haber vermesini söyledim. O da burası daha güzel (kendi yaşadığı şehir için) sen gel dedi. Ben ilk bekliyorum dedim. Bana gelirim yada gelmem demedi. Şimdi kızlar saçma bir durumun içinde miyim? durum nedir ne değildir anlamadım. Bu adam bana yem mi atıyor. Yoksa gerçekten tanışma niyeti olabilir mi? Dışarıdan edepli ve ahlaklı biri gibi bence. Bana yorumlarınızla yardım eder misiniz? Sevgiyle kalın.
Konu ile ilgili yorumlarınızı da okudum çok tatlısınız 🤣tamam siz ille de ezme demiş konuyu batırmışsınız ama karşıdaki de 19 aydır bir yüz yüze göreyim dememiş ciddi ilgisi varsa. Hele benim şehrim daha güzelin meali, akşam da kalmaya benim evim daha uyguna gelir olup olmadığını da bilmiyoruz sonuçta.

Konu ile ilgili yorumlarınızı da okudum çok tatlısınız 🤣tamam siz ille de ezme demiş konuyu batırmışsınız ama karşıdaki de 19 aydır bir yüz yüze göreyim dememiş ciddi ilgisi varsa. Hele benim şehrim daha güzelin meali, akşam da kalmaya benim evim daha uyguna gelir olup olmadığını da bilmiyoruz sonuçta.
19 değil yanlış yazmışım 9-10 🙈hemen düzeltiyorum

Çok teşekkür ederim çoğu kişi salak olduğumu düşünmüş siz tatlı olduğumu düşünmüşsünüz. Anlayışı kıt diyen bile olmuş 🤣🤣🤣

Hem ilişki istiyorum diyorsun hemde hediye getirirse kabul etmem diyorsun. Ayrıca adam Çin'den istediğin bir şey var mı diye soruyor ama siz ne alakaysa İspanyadan getirirse isteyeceğiniz söylüyorsunuz. Yani bu tavırlarınıza bakılırsa aranızda bir şey olursa da sabote edecek gibi duruyorsunuz.

Back
X