sizce normalmi????

poti

rabbim sana hamd osun
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
3.518
6
358
44
- Yurtdışı
kizlar 37 haftalik hamileyim, son iki haftadir bi tuhafim,sigara dumanindan nefret eden ben,simdi icmek istiyorum,okadar canim cekiyoki zor tutuyorum,esim ayakkabi almis kendine daha kullanmadi gidip gelip kokluyorum ayakkabiyi,o kadar güzel deri kokuyoki,noluyo bana bende anlamadim,böyle tuhaf tuhaf seyler koklamak istiyo canim,kendimi anlayamiyorum

öncelikle sana hayırlı doğum diliyorum. İnşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.canım hamilelikte koku duyusu daha çok gelişir. bazen önceleri hoşuna giden şeylerden nefret edersin bazende nefret ettiklerinden hoşlanırsın. annem bana canın bişey isterse, tadamazsan avucunu yala kızım bebek merak ediyor özenir bişey olur derdi. biraz komik ama hamileyken çocuğa bişey olmasın diye korkudan yapardım. ben şu an hamile değilim, yinede yeni aldığım şeylerin kokusu güzel gelir. yeni aldığım kitabın,çantanın hatta çocuğuma aldığım oyuncağın bile kokusu güzel gelir. hamilelikte olmasıda doğaldır bence. belkide bebeğin daha dünyayı görmediği için senin aracılığınla bazı şeyleri merak edip öğrenmek istiyordur. kimbilir.....:)

Son düzenleme:
gayet normal çünkü hamilelik garip şeyler yaptırıyo insana bende herhangi bi durum yok ama kuzenim deli gibi toprak yemişti son haftalarda pencerenin kenarındaki betonlara bayılıyordu neyseki sen koklamaktan hoşlanıyormussun ama kendini tut sigara içme :)

bu arada aynı haftadayız ama siz 38. haftada kavuşucaksınız sanırım birbirinize kazasız ve hayırlı doğumlar dilerim

yok sigara zaten icmem ,ama oje kokusu uhu kokusu deliriyorum bunlara,böyle keskin seyler koklamak istiyorum,öyle bi kokluyorumki sonrada basim dönüyo,neYseki az bi zamanim kaldi,insallah dogumdan sonra bu koku istegim kaybolur,cevaplariniz icin tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…