Hayır kararlar tamamen ortak. Ben çocuk istemiyorum mezun olana kadar meselaAdam herseye tekbaşına karar veriyor olgunum demissin ama kendi kararların yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır kararlar tamamen ortak. Ben çocuk istemiyorum mezun olana kadar meselaAdam herseye tekbaşına karar veriyor olgunum demissin ama kendi kararların yok.
Arkadaşlarım öyle uçarı kafada. Ama ben öyle düşünmüyorum. Neden ömrümü boş aşklar uğruna harcayayım ki. Karşımdaki insan olgun daha ne olsun. Yani beni mezun olana kadar çocuk kesinlikle düşünmüyorum.
O çalışıyor zaten. Tusu kazandı uzman doktor.Ekonomik özgürlüğünüz elinizde olmadan evlenmeyin derim kesinlikle. Hic birsey göründüğü gibi değildir evlilik de öyle
Bir kere yasin çok küçük ..karşında mesleğini eline almış , bütün zorlukları geride bırakmış bir adam var ..öyle ileriye dönük yaparım ,ederimlerine inanma ..senin önünde çok zor bir öğrencilik hayatı var ..yolun başındasın ..evlenip okumayı kolay birşey sanma ..bilmeden atıp tuttuğumu da düşünme ..evliyim ,iki çocuğum var ,öğrenciyim ..bazen saç baş yolacak kıvama geliyorum ..sabaha kadar ağladığım geceleri hiç saymıyorum ..tek bildiğim : zor ! Hem de aşırı ..Merhabalar. Ben 19 yaşındayım. Tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Biriyle tanıştım. Aşık değiliz ama sohbetimiz hoş. Benden 7 yaş büyük. O da uzman doktor. Aramızda 2 sene sonrası için evlilik lafı geçti. Ben sıcak bakıyorum. Ama arkadaşlarım neden kendini bir kişiye bağlayacaksin ki gençliğini yaşa diyorlar. Sizce ne yapmalıyım. Ben olgun bir kızım üstesinden gelebilirim. Bana zaten çocuk yapmayacağız dedi. Mezun olunca ben, yurt dışına gideriz dedi.
Sevgilim de aynı bölüm mezunu beni anlıyor. Anlaşırsak aramızda neden olmasınSana bos ask yasa diyen yok ki. Sevgilinle yine beraber ol. Ama evlilik sorumlulugu altina girmek icin fazla erken.
Onun çalıştığını anladım zaten. Size diyorum ben ekonomik özgürlüğünüz olsun diye. Ondan mi para isteyeceksiniz bir şey almak için en basiti ona hediye alacaginizda. 19 yaş evlilik düşüncesi için oldukça ütopik. Bu yaşlarda verilen kararlar maalesef hüsran. Ha aşkından ölmüyor kimse sevgililik devam etsin niye bu bir an önce olsun bitsin çabası. 2 3 sene sonra belki fikriniz tamamen değişir. Evlenirseniz dönüşü güç maalesef aile şu bu faktörler. Yine de karar sizinO çalışıyor zaten. Tusu kazandı uzman doktor.
Sevgilim de aynı bölüm mezunu beni anlıyor. Anlaşırsak aramızda neden olmasın
Sebep? Neden kandırılayım? Anlaşıyoruz. O çalışıyor ben okuyorum bunda ne var
Cevaplarına okudukça gülüyorum. Olay şeye döndü resmen burdakiler seni evlenmemek için ikna etmeye uğraşıyorlar gibi sense durmadan neden olmasın neden evlenmiyim ki çok olgun o bla bla.. bir savunmalar hayır evleneceğim diye diretmeler.
e mirim sen kararını vermişsin zaten.git evlen, niye konu açıyorsun ki?
Katılıyorum hem fikir sorup hem de burnunun dikine gidilmesi oldukça ilginc diyecem ama 19 yaş deyip hoşgörü gosteriyorumNe halin varsa gör yazıp kaçıyorum![]()
Ne halin varsa gör yazıp kaçıyorum![]()
Ablacım bak
Sen daha öğrencisin o çalışıyor olgun biri yazmışsın ne dese he dicek durumdasın gayet kolay manipüle olursun
Adam hayatı tanıyor sen daha liseden yeni çıkmışsın kafan kesiyor mu
Adam hem maaşlı hem gözü açılmamış hem de kolay yöneteceği birini bulmuş bu yani
Bak hayatta aynı yerlerde değilsiniz
Adam dediğin kadar olgun olsaydı, liseden yeni çıkma çocuğa değil yaşıtı olgun birine bakardı
Zaten sevgi aşk vb bir şey de göremedim yazdıklarında binmişsin bir alamete gidiyorsun kıyamete
Arkadaşların zaten haklı şimdi flört yaşındasın. Git, diğer yaşıtın öğrenci çocuklarla gez toz , erkekleri tanı hayatı deneyimle. İlkokul mezunu aile baskısından tükenmiş, senin olanaklarının yarısına sahip olmayan kızlar bile ilk tanıdıkları erkekle evlenmek istemiyorlar artık, devr değişti kadınların da gözü açıldı.
Madem bu kadar meraklısın buyur, yaşıtların gezip tozarken sen don çorap yıkamaya 20 yaşında başla biz seni tutmayalım
Bir de aşık degiliz sohbetimiz hoş deyip ordan evliliğe geçiş anlamlandırılması güç de yaşına verelimKızcağız yıllarca ders kitaplarına gömülüp tıpı kazanmış.şimdi de kitaplardan başını kaldırdığında ilk gördüğü adamla evleneceğini söylüyor.
sağlıklı değil diyoruz, neden olmasın ben yaşıtlarım gibi boş aşklar peşinde değilim diyor.
ne peşindesin pardon? okula başladığı gibi koca peşine takılmak bu resmen. çok yazık.
ne halin varsa gör yazıp gitmek en iyisi dediğin gibi...
Bir de aşık degiliz sohbetimiz hoş deyip ordan evliliğe geçiş anlamlandırılması güç de yaşına verelim
Bir de aşık degiliz sohbetimiz hoş deyip ordan evliliğe geçiş anlamlandırılması güç de yaşına verelim
Sevgilim de aynı bölüm mezunu beni anlıyor. Anlaşırsak aramızda neden olmasın
Katılıyorum hem fikir sorup hem de burnunun dikine gidilmesi oldukça ilginc diyecem ama 19 yaş deyip hoşgörü gosteriyorum