• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilir mi?

yaşı çok da küçük değil aslında 15 olsa neyse diyeceğim de.. 19 çok küçük değil bana göre.
şahsen o yaşta derdim okulumu düzgünce bitirip ayaklarımın üzerinde durabilmek ve de hayatıma giren hoşlandıgım insanlarla kaliteli vakit geçirmekti.
ayrıca açıkçası tusu kazanıp uzmanlık yapan bir adam nerden baksan 30 una merdiven dayamıştır.o yaşta birinin de böyle bir genç kızın peşine takılması pek iyi niyetli gelmedi ya bana neyse.. adamın çok sağlıklı bir ruh halinde oldugunu düşünmüyorum, geçmişini irdelemek gerek..
19 yaş inanın bana cok toy o yuzden bu dusuncelere kapilmasi anlamsız geldi. Aynen bende sizin dediginiz gibiydim o yaşlarda. Tek derdim kimseye muhtac olmaksızın işimi elime alabilmekti. Adami anlıyorum yaşayacağını yaşamış 19luk gözü açılmamış birini yönetecek işte. Kızın konuşmalarından ne kadar da saf olduğu ortada. Bir erkek icin Cok iyi bir firsat umarım bu kızcağız kendini böyle bir ateşe atmaz. Bir durup düşünmeli insan bunca kisi ıçinden 1 tek kisi bile desteklemediyse vardır sebebi demeli. O ise hala neden olmasın diyor neden olmasın sorusunun cevabi hos sohbet ile evlilik yürümez de ondan

26 yaşında uzmanlığını ele almış olunabiliyormu arkadaşlar ?? Bilemedim.kiz 19 çocuk +7 yani 26 yaşında uzman.
Tıp fakültesi mezunu olup uzmanlik kazanmış ayni zamanda para kazanıp uzmanlik bitene kadar çalışmaya devam ediyor olan bir arkadas. Aksi halde mumkunu yok dediginiz gibi

Ha sen okul bitene kadar kocanın eline bakacaksın yani günde 5 lira harçlık verir artık sana kitapları da işte kendi eski tıp kitaplarını falan verir bayağı güzel olay evlen bence de ayrıca 25 yaş üstü bi insanın 19 Yaşındaki bir kıza yanlaması da bayağı iyi hareket sağlam adam bekleme 2 yıl evlen hemen sevgili kalıp napcaksınız

Uzmanlığını kazanan bir asistan kastettiği. Yani asistan öğrenci. Bu da uzmanlığı bitirmesine seneler var demek
Adamdaki etik anlayışına da hayran kaldım umarım kızın okuduğu üniversitenin hastanesinde falan tanışmamışlardır

Ben kızın cahil cesaretine hayran kaldım. Cehalet mutluluk şimdi ona da gözü açılınca kafasını duvarlara vurmaz insallah
Ömrünün en enerjik en güzel yıllarını 30 yaşındaki kart bir beyle geçirmek de ne bileyim pek akıl karı değil ahsjdn

Dur bakalım güzelim bu ne acele? Daha yeni baslamissin, önce bı okulunu bitir uzmanlığını al hele...hem daha yaşın çookkkkk genç. Daha yolun başındayken ne sen bu kadar uzun vadeli plan yap ne de başkasının planlarına dahil ol,benden sana bı abla tavsiyesi; hele ki bu yaşlar böyle ciddi kararlar almak için çok tehlikelidir. Ha bu adam kaderinde varsa eger su akar yolunu bulur zaten ;)

Back
X