- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu basligi "sizce olabilir mi?" kiz guya bize fikrimizi soruyor bizim onu ikna etmemiz gerekirken o bizi ikna etmeye calisiyor.sorulan sorulari bile anlayamiyor.o kadar saf ki adamin biri gelmis rahatca kandirabiliyor. Tibbi nasil kazanmis anlamadim bu kafayla ama bence yorum bile yapmayalim evlensin de gorsun.Eki Görüntüle 2001405
Sana ne soruluyor sen ne diyosun, onu sormamış sen ekonomik özgürlüğünü kazan diyo
Onunda yaşı senden çok büyük değil. Tanımaya çalışabilirsinMerhabalar. Ben 19 yaşındayım. Tıp fakültesi 1. Sınıf öğrencisiyim. Biriyle tanıştım. Aşık değiliz ama sohbetimiz hoş. Benden 7 yaş büyük. O da uzman doktor. Aramızda 2 sene sonrası için evlilik lafı geçti. Ben sıcak bakıyorum. Ama arkadaşlarım neden kendini bir kişiye bağlayacaksin ki gençliğini yaşa diyorlar. Sizce ne yapmalıyım. Ben olgun bir kızım üstesinden gelebilirim. Bana zaten çocuk yapmayacağız dedi. Mezun olunca ben, yurt dışına gideriz dedi.
Konuyu okuduğumdan beri gülüyorum :) dip not : tusa hazırlanan bir doktorCevaplarına okudukça gülüyorum. Olay şeye döndü resmen burdakiler seni evlenmemek için ikna etmeye uğraşıyorlar gibi sense durmadan neden olmasın neden evlenmiyim ki çok olgun o bla bla.. bir savunmalar hayır evleneceğim diye diretmeler.
e mirim sen kararını vermişsin zaten.git evlen, niye konu açıyorsun ki?
evlenebılıyorsan cocukta yaparsın cocuk yapmak evlılıogın genelınden daha zor ve karmasık bırsey degıl bence...Tıp okurken çocuk yapamam. O yüzden.