- 18 Aralık 2014
- 228
- 37
- 48
- Konu Sahibi Bluelive45
arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim ben evliyim olay kız kardeşimle alakalı.kız kardeşim 17 yaşında ve 20 yaşında bi çocukla konuşuyor yani sevgili değillerde hoşlanıyorlar birbirlerinden. Bu çocuğun doğum günü yarın. Bu gece çocuk sosyal medyaya doğum günü kutlarken bi kızla foto paylaşmış ve bu gönderiyi kız kardeşime gizlemiş biz başka hesaptan gördük . Sonra da kız kardeşim çocuğa sorduğunda çok yakın arkadaşı olduğunu ve kardeşimin yanlış anlamaması için gizlediğini söylemiş yanlarında kızın sevgilisi de varmış çocukla kızın fotosunu atmış ve kızla ses kaydı çekmiş işte "ben yakın arkadaşıyım süpriz yapalım dedik vs vs" gibi . Sizce çocuğun bu kızla arasında bir şey olsa kız kardeşime ben yakın arkadaşıyım yanlış düşünme gibisinden ses kaydı atar mı bir kız? Ve kızı ekleyip profiline baktık sevgilisi olduğuna dair hiçbir gönderisi yok yani o sevgilisi diye söylediği çocukla hiçbir bağı yok gibi duruyor ve çocuğun kedisi vardı kızın profilinde de sürekli o kediyle fotoğraf var. Kardeşim çok üzgün bize kadar geldi gecenin vakti hem yılbaşı hem doğum günü dşye çocuğua bir sürü süpriz hazırlamış ama benim aklım karıştı vallahi