• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Akıllı görmüş geçirmiş bir kadın yanlış düşünebilir ama yanlış asla hissedemez rahatsız olduysanız dikkat etmeniz gerekir

Merhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Valla ne yap et kaydır o kızın ayağını benden söylemesi tecrübe konuşuyor iş kötüye gidiyor

Hımm onu kıskandıracak şeylermiş. O kızı kıskandıracak ne söylüyor mesela. Şuraya gidelim deyince niye kıskansın ki

Valla ne yap et kaydır o kızın ayağını benden söylemesi tecrübe konuşuyor iş kötüye gidiyor

İroni falan yaptığınızı düşünmek istiyorum. Suçu her daim kadında arayan zihniyetten olduğunuzu düşünmek istemiyorum bir hemcinsiniz olarak...

Sevgili konu sahibi, önceden bir şeyler yaşanmış olabilir, yeni bir şey olabilir, hicbir şey de olmayabilir. Bunu biz bilemeyiz, sizin sağlam gözlem yapmanız gerekir. Sakin kalın, gözlemleyin. Ha, eskiden bir şeyler yaşanmışsa ve eşiniz şu an o kızın yanında bu abuk davranışları yapıyorsa, bu durum size eşinizin karakteriyle ilgili çok önemli ipuçları vermiş olur. Ben buraya yazmayayım hiç o karakter özelliklerini. Umarım yanlış anlıyorsunuzdur olanları.

Kadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.

Eşinize sormalısınız ama yok öyle bir şey dediyse ısrarla sorup eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok.
Baktınız bu davranışları devam ediyor, komik duruma düştüğünü yapmaması gerektiğini söylersiniz ya da biraz empati yapması gerektiğini.
Mesela siz aynısını yapsanız ne yapardı gibi

Kadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.
Ya peki kız onun kocası istememiş olabilir mi bizim red etme hakkımız yokmu ne saçma bir yorum erkek isteydi evlenirdi diye birşey yok belli kıza teklif etmiş red yemiş onu görünce ise nispet yapıyor bak sen istemedin ama ama ben evlendim naber beni kaçırdın der gibi

Olayda bir red edilmişlik var da baaak sen bana bakmadın ama ben evlendim bileee demeye çalışan bir adam profili gibi geldi gözüme.Kız bu adamı zamanında reddetmiş gibi yani..

Nasıl yani erkekler istediği her kadınla evlenebiliyor mu ki
Evet çünkü bir erkek hangi kadınla isterse onunla evlenebilir! Kadının erkeği reddetmesi gibi bir şey söz konusu dahi olamaz.
Buradaki konuşmanız bu fikri savunduğunuzu düşündürdü. Ama ironi yapmışsınız sanırım.
Siz size gelen ilk erkekle evlendiniz o zaman.
Ve tabiki hayır, bekarım:)

Back
X