- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi aycaelif1884
Kesinlikle katılıyorumBi erkek bi kız için benim onunla işim olmaz tarzı cümle kuruyorsa kız tarafından reddedilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorumBi erkek bi kız için benim onunla işim olmaz tarzı cümle kuruyorsa kız tarafından reddedilmiştir.
Akıllı görmüş geçirmiş bir kadın yanlış düşünebilir ama yanlış asla hissedemez rahatsız olduysanız dikkat etmeniz gerekirMerhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Valla ne yap et kaydır o kızın ayağını benden söylemesi tecrübe konuşuyor iş kötüye gidiyorMerhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Valla ne yap et kaydır o kızın ayağını benden söylemesi tecrübe konuşuyor iş kötüye gidiyor
Valla ne yap et kaydır o kızın ayağını benden söylemesi tecrübe konuşuyor iş kötüye gidiyor
Kadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.Merhaba arkadaşlar. Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum. Çalıştığımız yerde tanıştık evlendik. Çalıştığımız yerde bir kız var. Eşim ne zaman o kızı görse kahkahalar atar ya da onu kıskandıracak şeyler söyler. (Şuraya gidelim, şunu alalım falan tarzında) O kız geçerken bakar falan. İkisi benden önce aynı yerde çalışmışlar. Ben yokken aralarında bir şey vardı da ayrıldılar mı yoksa ben mi takıyorum bilmiyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Nasıl yani erkekler istediği her kadınla evlenebiliyor mu kiKadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.
Kiminle işi olurmuş...Sordum. Böyle bir şey olamaz. Benim onunla işim olmaz tarzında şeyler söyledi.
Evet çünkü bir erkek hangi kadınla isterse onunla evlenebilir! Kadının erkeği reddetmesi gibi bir şey söz konusu dahi olamaz.Kadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.
Ya peki kız onun kocası istememiş olabilir mi bizim red etme hakkımız yokmu ne saçma bir yorum erkek isteydi evlenirdi diye birşey yok belli kıza teklif etmiş red yemiş onu görünce ise nispet yapıyor bak sen istemedin ama ama ben evlendim naber beni kaçırdın der gibiKadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.
Neden olmasın?Evet çünkü bir erkek hangi kadınla isterse onunla evlenebilir! Kadının erkeği reddetmesi gibi bir şey söz konusu dahi olamaz.
Siz size gelen ilk erkekle evlendiniz o zaman.Neden olmasın?
Kadınlar hısseder.Ama o kızı ıstıyorolsaydı onunla evlenırdı.Bu soruyu esınıze soracaksınız .Bız bunu bılemeyız.
Nasıl yani erkekler istediği her kadınla evlenebiliyor mu ki
Buradaki konuşmanız bu fikri savunduğunuzu düşündürdü. Ama ironi yapmışsınız sanırım.Evet çünkü bir erkek hangi kadınla isterse onunla evlenebilir! Kadının erkeği reddetmesi gibi bir şey söz konusu dahi olamaz.
Ve tabiki hayır, bekarım:)Siz size gelen ilk erkekle evlendiniz o zaman.
Kişilerde farklıymış, ben hepsi aynı kişi gibi okudumSiz size gelen ilk erkekle evlendiniz o zaman.