Sizce olabilirmi?!

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
kizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum iki aydir bi rahatsizligim yuzunden dogum kontrol hapi kullanmam doktorum tarafindan yasaklandi toplam 3.5 ay kullanmicam malesef adetime su anda iki hafta var bi aydir araba tutuyo beni surekli araba tutuyo dedigim an hamilemisin acaba diyolar uc gun oncede kayinvalideme geldim burda dolma kokusu var dedim ama bariz biber dolmasi kokuyodu yani kim olsa anlar o da dediki sen hamilesin kokudan anladigina gore boyle belirtiler olabilirmi gercekten

Bulantı ve koku hassasiyeti gebelik belirtisi istiyormusunuz peki:KK64:

baska bir yontemle korunmuyor musunuz ki ?..
olabilir tabi ama psikolojik de olabilir golnunuzu ferah tutun.

Yani adetinize 2 hafta varsa suan hamile olamazsiniz, yumurtluyorsunuz muhtemelen.
Buarada kokulara hassasiyet bende 7. haftada baslmisti mide bulantisida öyle.

2 hafta önce regli oldunuz ama degil mi?

Olabilir de olmayabilir de, belirtilerden çıkarım yapmak yanlış olur. Beni genelde araba tutar, kokulara karşıda çok hassasımdır, ben 22 yıldır hamileyim sizin çıkarımınıza göre. Bir test yapıp kesin sonuca varmanı tavsiye ediyorum.

baska bir yontemle korunmuyor musunuz ki ?..
olabilir tabi ama psikolojik de olabilir golnunuzu ferah tutun.
Yani doktor tavsiyesiyle esim korunuyo ama dogal yollarla yani bisey kullanmiyo hani suphelendigim bi an yok kendimde farkli hissettigim pek biseyde yok etraf boyle soyleyince korkuya kapildim cunku su an istemiyorum

Yani doktor tavsiyesiyle esim korunuyo ama dogal yollarla yani bisey kullanmiyo hani suphelendigim bi an yok kendimde farkli hissettigim pek biseyde yok etraf boyle soyleyince korkuya kapildim cunku su an istemiyorum

geri cekilme mi. o korunma sayilmiyor ama. yine de umarim degilsinizdir, herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek icin esinizin kondom kullanmasi gerek.

Geri çekilme ve korunmak mı?
Yıl 790 mı?
Test yapın konu sahibi, buradaki kimse embriyo var mı yok mu göremiyor maalesef..

Geri çekilme ve korunmak mı?
Yıl 790 mı?
Test yapın konu sahibi, buradaki kimse embriyo var mı yok mu göremiyor maalesef..
Verdiginiz cevap sizde ne kadar dogru bizde biliyoruz goremedigini suphelerden olabilirmi diye tecrubeli bayanlara soru soruyorum yoksa bu sayfa niye var?

kizlar merhaba ben size bisey danismak istiyorum iki aydir bi rahatsizligim yuzunden dogum kontrol hapi kullanmam doktorum tarafindan yasaklandi toplam 3.5 ay kullanmicam malesef adetime su anda iki hafta var bi aydir araba tutuyo beni surekli araba tutuyo dedigim an hamilemisin acaba diyolar uc gun oncede kayinvalideme geldim burda dolma kokusu var dedim ama bariz biber dolmasi kokuyodu yani kim olsa anlar o da dediki sen hamilesin kokudan anladigina gore boyle belirtiler olabilirmi gercekten
evet olabilirde, hormon dengelerinden dolayıda kokuya aşırı hasssasiyet olabiliyor, mesela ben d k hapı kullanırken kokulara aşırı hassastım

Verdiginiz cevap sizde ne kadar dogru bizde biliyoruz goremedigini suphelerden olabilirmi diye tecrubeli bayanlara soru soruyorum yoksa bu sayfa niye var?
Forumlar, akıl danışmak, içini dökmek, tecrübeden faydalanmak, zaman geçirmek vs vs işlev görürler.
Ama bilimsel bir niteliklerinin olmadığını bilerek sizce de bunu sormak abesle iştigal değil mi?
Çünkü konunuz bir de bdv bölümünde.
Bir test alın ve görün.
Bu kadar basit.:KK14:

X