• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce olabilitesi var mı?

Tabiki bu arada ilk defa tanışacağım birinden hediye kabul etmeyeceğim. Badem ezmelerini alıp zaten ücretinin ne kadar olduğunu sorup yollayacağım. Zaten aksi taktirde kabul edemem.

Ne badem ezmesiymiş arkadaşım ezme ezme diye mıçıp batırmışsın🙈🙈🙈yaz şimdi tekrar, internetten baktım çok güzel hediyelik esarplar kimonolar var onlardan isterim yaz. Adam da oraya gittiginde foto atar, renk sorar muhabbet ilerler😉😉😉

Annem hediye almak istese onu değil öbürünü yok bu değil diğerini falan diyemem hele daha samimiyet kurmafığım birinden hiç isteyemem üstelik adam Çin'den birşey istiyor musun diye incelik göstermiş sen İspanya dan dem vurmuşsun.Tamam yolu İspanya ya düşmüş olabilir ama adam sana Çin'den demiş.Nezaketen ya oradan bir şey istersin ya da teşekkür eder birşey istemezsin.....

Ne badem ezmesiymiş arkadaşım ezme ezme diye mıçıp batırmışsın🙈🙈🙈yaz şimdi tekrar, internetten baktım çok güzel hediyelik esarplar kimonolar var onlardan isterim yaz. Adam da oraya gittiginde foto atar, renk sorar muhabbet ilerler😉😉😉
Oradan gitti döndü 🙈 Artık ümitler İspanya’ya kaldı. Ben gerçekten odunum galiba 😭

Annem hediye almak istese onu değil öbürünü yok bu değil diğerini falan diyemem hele daha samimiyet kurmafığım birinden hiç isteyemem üstelik adam Çin'den birşey istiyor musun diye incelik göstermiş sen İspanya dan dem vurmuşsun.Tamam yolu İspanya ya düşmüş olabilir ama adam sana Çin'den demiş.Nezaketen ya oradan bir şey istersin ya da teşekkür eder birşey istemezsin.....
Hediye demedi ki. Sadece Çin’den istediğin bir şey var mı? diye sordu. Zaten ben hediye olarak ilk defa buluşacağım birinden bir şey kabul etmem. Sadece Çin’den bir isteğim olmadığını ama İspanya’ya eğer günün birinde gider de marzipanlardan görürse bana haber verebileceğini söyledim. Onun da tesadüf eseri yolu 2 hafta sonra İspanya’ya düşecek.

Hediye demedi ki. Sadece Çin’den istediğin bişi var mı diye sordu. Zaten ben hediye olarak ilk defa buluşacağım birinden bir şey kabul etmem. Sadece Çin’den bir isteğim olmadığını ama İspanya’dan o marzipanlardan görürse bana haber verebileceğini söyledim.
1 yıldır görüştüğün adam zaten sık sık yurt dışı yapıyormuş ilk defa sana bu teklifle gelmiş belki bunu bahane edip yanına gelecekti bilemeyiz .Ben yine de İspanya konusunu anlamadım.Saçma geldi bana Adam tüm rotayı sayıp buralardan bir şey ister misin dememiş direk Çin'e gidiyorum buradan bir şey ister misin demiş.....

Back
X