Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer zor durumdaki insanlar için motivasyon kaynağı olmayacak bu. aciz olmak ya da korkmak suç değil hayatta ama hayatımız tercihlerimiz de bir yerde..Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Lütfen yardım alın. Buraya yazmak bile bir yardım isteği değil mi? Bazen herşey çözümsüz görünür. Çoğu zamanda öyle. Ama atlatamayacağımız hissi geçiyor zmaanla. Kendinize fırsat verinBen daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Tam da gece yarısı kütüphanesi ni okuyorum tövbe tövbe troll müsün acebaBen daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Öbür dünyayı garantilediyseniz yolunuz açık olsunBen daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Ne kadar kötü kalplisiniz"ay janım hayat çoggüzel noluyy yabmaağğ" al bu mu istediğin?
Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Bunun için mi konu açtınız?Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
siz fazla safsınızNe kadar kötü kalplisiniz