• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ölmek çözüm mü?

lilithxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.

Konu ne peki? Neden böyle düşünüyorsun? Ölmek neden çözüm olsun?

Konuların çok hoş

Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
diğer zor durumdaki insanlar için motivasyon kaynağı olmayacak bu. aciz olmak ya da korkmak suç değil hayatta ama hayatımız tercihlerimiz de bir yerde..

Lütfen yardım alın. Buraya yazmak bile bir yardım isteği değil mi? Bazen herşey çözümsüz görünür. Çoğu zamanda öyle. Ama atlatamayacağımız hissi geçiyor zmaanla. Kendinize fırsat verin

Tam da gece yarısı kütüphanesi ni okuyorum tövbe tövbe troll müsün aceba 🤔Ölmenin seni tanımayan insanların çok da umurunda olacağını sanmıyorum. buna iten nedeni bile belirtmemişsin. Hoş belirtsende pek bir şey değişmez kardeşim milletin derdi kendine yetiyor ya. Ölmek isteyen insan buraya mı yazar 🤔🤔🤔

Ne oldu neler yaşadınız da ölümü düşünecek duruma geldiniz? Size bunu hissettiren şey nedir? Anlatmak iyi gelir belki. Bir yerde okumuştum. Ölmek isteyen insanlar aslında gerçekten ölümü istemiyor, sadece kendisine acı veren olayların son bulmasını istiyormuş. Ama çaresiz kaldığını hissettiği ve hiç kimse onu anlamadığı için tek çözüm yolunu ölüm olarak görüyor.

Öbür dünyayı garantilediyseniz yolunuz açık olsun

Ne yaşadın, neden böyle çabuk pes ettin biraz yazar mısın belki birlikte bir çözüm buluruz?

Ayrıca, sakin olun. Bir sakinleştirici kullanıyorsanız kalkın ilacınızı alın.

Back
X