• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ölmek çözüm mü?

Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.

Sizi tanımıyoruz arkanızdan o nedenle @lilithxx ne iyi kadındı vs diyemeyecegiz üzgünüz. Bir yarışmada da değiliz elenemezsiniz o yüzden.

Ben daha fazla yaşamak istemiyorum. Ben elendim, geride kalanlara başarılar diliyorum. Arkamdan isterseniz korkak diyin, isterseniz aciz diyin hiç önemli değil. Kendinize çok iyi bakın.
Hazirliginiz var mı
Öbür tarafta bulaşık yikatmiyorlar malum

Ölmek nedir ay
Neyse derdiniz yazın
Nefes aldıkça umut hep vardır

Ölmek çözüm olabilir mi? Şaka mı bu? Mutlaka psikolojik destek alın. Düşündüğünüz şey geçici ve kendinize geldiğinizde dünyanın en saçma düşüncesi olduğunu anlayacaksınız. Anlık duygulara yenilmeyin.

Ölmedik o yüzden cozummu ölmek bilemeyiz gidip gelen yokki anlatsın.İnananlar için günah inanmayanlar için kişi kendi bilir hayatına son verir vermez.Bence herşeyin bir çözümü vardır çok acı cekiyorsundur hastalık dayanılmaz ağrılar buna birşey diyemem yorumum yok ha eğer aşk meşk içinse vallahi billahi değmez aceleye de gerek yok İstemesenizde biletimiz oraya kesildi vakti gelince gidilecek .Başınıza kötü şeyler geldiyse de tehtit ne bileyim tecavüz ceza vermeden kendinize birşey yapmayın bedelini ödetmek lazım yaşıyorsunuz herşeyin bir yolu var .Bunlar tahminler yazmadiginiz için niyet okunuyor .Ha vazgectiyseniz iyiyseniz sevinirim kapatın konuyu gitsin .Siz bilirsiniz

Anlat da anlayalim bakalim forumun zekisi.. Neler cikardin acaba birkac cumleden?
intihar edecek insan foruma yazmaz gider arkadaşına yazar ailesine yazar. sen kimsin ki sana yazsın, ne diyip de onun fikrini değiştirebilirsin?

bariz bir şekilde trollemiş ve gerçekten intihar meyli olanlarla dalga geçmiş. hassaslık göstereceksen buradan göster.

intihar edecek insan foruma yazmaz gider arkadaşına yazar ailesine yazar. sen kimsin ki sana yazsın, ne diyip de onun fikrini değiştirebilirsin?

bariz bir şekilde trollemiş ve gerçekten intihar meyli olanlarla dalga geçmiş. hassaslık göstereceksen buradan göster.
Yoo ben de buraya yazmıştım intihar planı yaptım diye. Kimsem yoktu çünkü o an. Çok da destek olan oldu iyi geldi bana burası.

Yoo ben de buraya yazmıştım intihar planı yaptım diye. Kimsem yoktu çünkü o an. Çok da destek olan oldu iyi geldi bana burası.
ben sizin mantıksız yazınızı gördüğümü hatırlamıyorum. muhtemelen intihar meylinizden bahsedip destek istemişsinizdir normal bir şekilde. "ben elendim size başarılar" diye abuk bir konu açıp basıp gideceğinizi sanmıyorum.

ben sizin mantıksız yazınızı gördüğümü hatırlamıyorum. muhtemelen intihar meylinizden bahsedip destek istemişsinizdir normal bir şekilde. "ben elendim size başarılar" diye abuk bir konu açıp basıp gideceğinizi sanmıyorum.
Çok acımasız oluyor bence yapma bunu. Nasıl bir psikoloji bu bilemezsin. Allah da yaşatmasın. İntihar meyli bu da, bu cümle de...

Ona cevap vermeyin.
Sırf iki like alayım diye insanların belki de en kötü anında o yorumları atacak kadar düşük biri.

Cidden Türk insanının nefret ve kindar dolu oluşunu bu gibi platformlarda çok bariz görüyorsunuz.Şu konuyu global bir sitede açsanız yardım etmek için numarasını veren bile çıkar, gel ben de aynı dertten muzdaribim arkadaş olalım diyen de burada nedense herkes saldırma peşinde. Eskiden böyle değildi bu forum, cidden son yıllarda toplumda artan kindarlık buraya da yansımış.

Arkadaşlar insanların acısıyla dalga geçince cool olmuyorsunuz, acınası bir zavallı konumuna düşüyorsunuz. Burada aldığınız like'ların da gerçek hayatta bir karşılığı yok, ancak bir insanı üzdüğünüzle kalıyorsunuz. Tabii bu yazdıklarım da boş gelecek kimisine ama cidden yeter artık bıktım usandım bu forumdaki zorbalardan.

Arkadaşlar konu önemli bir konu gunumuzde saga sola not bırakıp intihar eden cok insan olmaya başladı belki karar aşamasındadır belki hayat anlamında ucurumun kenarındadır hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir insan hakkında önceki mesajları mantıksız deyip dalga gecmek hiçbir insana yakışmaz hayır öyle yapınca ne geciyor elinize hoşunuza gitmediyse destek olmak istemiyorsanız konudan cıkın olsun bitsin neden iğneleme ihtiyacı duyuyorsunuz

Ona cevap vermeyin.
Sırf iki like alayım diye insanların belki de en kötü anında o yorumları atacak kadar düşük biri.

Cidden Türk insanının nefret ve kindar dolu oluşunu bu gibi platformlarda çok bariz görüyorsunuz.Şu konuyu global bir sitede açsanız yardım etmek için numarasını veren bile çıkar, gel ben de aynı dertten muzdaribim arkadaş olalım diyen de burada nedense herkes saldırma peşinde. Eskiden böyle değildi bu forum, cidden son yıllarda toplumda artan kindarlık buraya da yansımış.

Arkadaşlar insanların acısıyla dalga geçince cool olmuyorsunuz, acınası bir zavallı konumuna düşüyorsunuz. Burada aldığınız like'ların da gerçek hayatta bir karşılığı yok, ancak bir insanı üzdüğünüzle kalıyorsunuz. Tabii bu yazdıklarım da boş gelecek kimisine ama cidden yeter artık bıktım usandım bu forumdaki zorbalardan.
Gerçek hayatta nasıl insanlar oldukları anlaşılıyor zaten evet. Burda yazmak dalga geçmek aşağıya çekmek özgüven tazeliyor onlarda.

Arkadaşlar konu önemli bir konu gunumuzde saga sola not bırakıp intihar eden cok insan olmaya başladı belki karar aşamasındadır belki hayat anlamında ucurumun kenarındadır hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir insan hakkında önceki mesajları mantıksız deyip dalga gecmek hiçbir insana yakışmaz hayır öyle yapınca ne geciyor elinize hoşunuza gitmediyse destek olmak istemiyorsanız konudan cıkın olsun bitsin neden iğneleme ihtiyacı duyuyorsunuz
yakını intihar etmiş insanların acılarıyla dalga geçtiği için. nasıl bı saçma konuya empati yapabiliyorsunuz bilmiyorum. soru bile sormuyor, destek bile istemiyor. bariz trolleme.

Gerçek hayatta nasıl insanlar oldukları anlaşılıyor zaten evet. Burda yazmak dalga geçmek aşağıya çekmek özgüven tazeliyor onlarda.
aşkolsun, o kadar cevap yazmıştım sana. empati yeteneğin tek taraflı işliyor demek ki.

yakını intihar etmiş insanların acılarıyla dalga geçtiği için. nasıl bı saçma konuya empati yapabiliyorsunuz bilmiyorum. soru bile sormuyor, destek bile istemiyor. bariz trolleme.

aaaa evet siz böyle yazınca baktım eski mesajlarına ilk mesajını hatırlıyorum bu üyenin resmen insanların aklıyla alay ediyor bu

Insan bazen en yakinina anlatamadigi seyi tanimadi insanlara anlatmak ister. Benim yasadigim ulkede sirf bu konuda yardimci olan telefon ve mesaj hatlari bile var. Konusacak kimsesi olmayan insanlar kendine zarar vermesin diye, sirf onlari dinlemek icin ucretsiz bir hat. Arayip derdini anlatiyosun. Insanin biraz olsun ici rahatliyor. Belli ki hic cozemedigin bi problemin olmamis ve boyle bisey yasamamissin. Umarim yasamazsin da. Ama empati denen de bisey varya. Hani yasamasan da kendini onun yerine koyabilirsin. Bu konunun trol oldugunu dusunuyosan bile, yuzde 1 ihtimal dahi olsa o dedigin seyleri soylemezsin zaten kotu durumda olan birine.

Back
X